Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. február 11., szombat

Plejádok üzenete az emberiséghez

/http://plejadok.blogspot.com/

8 megjegyzés:

 1. A hallottak mind igazak! Magam is jó ideje tisztán hallok és hasonló témákban közvetítek az olvasóim felé. A Várakozás magazin is egyfajta chanelling, és a téma mely itt és a magazinban is elhangzik, fajsúlyos és nyíltan tálal bizonyos dolgokat. Többen vagyunk akik már érzékelünk és hiszem, hogy nem sokáig kell a többi médiumnak sem inkognitóban maradni.Filotás Mária

  VálaszTörlés
 2. Kedves Filotás Mária!

  Igazán megtisztel a hozzászólásával. Én is valóban remélem, hogy Valóságunk hamarosan eljut arra a szintre, ahol a médiumok is méltó helyüket foglalhatják el a tudomány oltárán!
  Mindenképpen utánajárok a munkájának, már alig várom... :)
  Szeretettel: Kaniraya

  VálaszTörlés
 3. Tisztelettel gondolok arra,hogy nem csak mi élünk az Univerzumban, hanem számtalan és különböző lények, akik gondolkoznak, és értelmesek . De egyet nem tudok felfogni,hogy ha olyan fejlettségi fokon vannak, amilyennek az üzeneteikben le adtak. Ha olyan energiával, és tudással rendelkeznek, hogy részesei a teremtő energiának, akkor nem nézhetik azt a társadalmi agóniát, ami itt megy végbe a mi Bolygónkon. Az a civilizáció, aki tudja,hogy valamikor egyek voltunk, annak mindent el kell követnie,hogy kizárja az összes negatív erőket, amelyek késleltetik a Földi emberiség Békés és Szeretet teljes felemelkedését és csatlakozását a Galaktikus Federációhoz. Mivel energia frekvenciájukat tudják változtatni , be kell állniok, egy olyan frekvenciára, amelyet az emberiség többsége kísérni tud a TV-ken !
  Amennyiben a Fénycivilizáció olyan Űrhajókkal rendelkeznek, amelyek számtalan számban a mi naprendszerünkben várják az emberiség többségének tönkretételét ,úgy erkölcsileg, mint anyagilag.
  Azok akinek olyan tudati és lelki energiájuk van, azoknak telepatikailag , le kell kapcsolni a jelenlegi
  tudatiságukat, hogy az emberiség megszabaduljon a Reptiliák hatalmától. Most, amíg nem késő mert a társadalmi elégedetlenség és a földünkkel való kapcsolat , de stabilizálódott, amely változás kihatással lenne az egész naprendszerre és a Galakszisunkra. B.Tiborcz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kevesem!

   Értem, amit írsz és meg is értem, de tudnod kell, hogy nekünk embereknek itt tanulnunk kell és a szabad akaratot arra vetítve kihasználni, hogy egységbe hozzuk erőinket és a Fény felé forduljunk együtt. Az univerzális törvények pedig nem engedik, hogy magasabb szintű lények közvetlen beavatkozással befolyásolják a mi fejlődésünket... Mi sem szólhatunk bele a hangyák társadalmi életébe. Mit gondolsz erről? :) Ők közvetetten segíthetnek csak, bizonyos kereteken belül.

   Szeretettel: Kaniraya

   Törlés
 4. Jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül és hogy rengeteg élet van még körülöttünk akiket mind a Teremtő hozott létre. Na de ki hozta létre Őt? Egy másik Teremtő? na és Őt ki? Úgy értem, mikor volt az abszolút kezdet?

  VálaszTörlés
 5. Hogy igazak e a videóban elhangzottak? Tényleg minden úgy van ahogyan a Plejádok mondanak? Nyilvánvalóan igen, még ha nem is hisszük el, akkor is el kell fogadni a tényt. Hiszen a plejádok a mi "fiatalabb testvéreink". Vagyis azt jelenti, hogy ők végigkisérték az emberiség történelmét, a kezdetektől napjainkig. Vannak tapasztalatuk, jobban ismerik az emberiséget mint mi magunk. Ezért tisztelni kell őket, és a véleményüket meg sem kérdőjeleztetjük. Talán ahhoz hasonlítanám ezt, amikor egy gyerek felnéz a szüleire. Egy gyereknek fel kell néznie a szüleire, mert egyrészt, a szülő csak jót akar a gyereknek, ezért oktatja, másrészt, van a szülőnek élettapasztalata. A plejádok is próbálják oktatni, azonosulni, fejleszteni az emberiség belső tudatát. Mint ahogy egy apa a fiát. A plejádoknak több élettapasztalata van, hiszen több 100 évig élnek. (magasabb színten az természetes). Bizonyára rossz lehet látni a plejádoknak az emberiséget (testvéreiket) ilyen állapotban látni, mint amilyen állapotban most vagyunk. Hasonlatképpen mint, ha egy jómódú családban az egyik gyerek "félrecsúszott" és alkoholista lett, és a szülők, testvérek megpróbálnak segíteni. DE LEGFŐKÉPPEN AZÉRT KELL ŐKET TISZTELNI, MERT MAGASABB SZINTEN, REZGÉSBEN ÉLNEK. /Kovács László/

  VálaszTörlés
 6. Lényeg a gondolat energiája és szeretet. :)

  VálaszTörlés
 7. Hogy igazak e a videóban elhangzottak? Tényleg minden úgy van ahogyan a Plejádok mondanak? Nyilvánvalóan igen, még ha nem is hisszük el, akkor is el kell fogadni a tényt. Hiszen a plejádok a mi "fiatalabb testvéreink". Vagyis azt jelenti, hogy ők végigkisérték az emberiség történelmét, a kezdetektől napjainkig. Vannak tapasztalatuk, jobban ismerik az emberiséget mint mi magunk. Ezért tisztelni kell őket, és a véleményüket meg sem kérdőjeleztetjük. Talán ahhoz hasonlítanám ezt, amikor egy gyerek felnéz a szüleire. Egy gyereknek fel kell néznie a szüleire, mert egyrészt, a szülő csak jót akar a gyereknek, ezért oktatja, másrészt, van a szülőnek élettapasztalata. A plejádok is próbálják oktatni, azonosulni, fejleszteni az emberiség belső tudatát. Mint ahogy egy apa a fiát. A plejádoknak több élettapasztalata van, hiszen több 100 évig élnek. (magasabb színten az természetes). Bizonyára rossz lehet látni a plejádoknak az emberiséget (testvéreiket) ilyen állapotban látni, mint amilyen állapotban most vagyunk. Hasonlatképpen mint, ha egy jómódú családban az egyik gyerek "félrecsúszott" és alkoholista lett, és a szülők, testvérek megpróbálnak segíteni. DE LEGFŐKÉPPEN AZÉRT KELL ŐKET TISZTELNI, MERT MAGASABB SZINTEN, REZGÉSBEN ÉLNEK.

  VálaszTörlés