Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2013. október 18., péntek

Idővihar közeledik!

 AZ IDŐVIHARRÓL

Milyen érzés időviharba keveredni? És akit elragadott, hogyan juthat vissza a saját korába, a jelenbe? Miért és kiknek kell a legjobban tartani ettől? Lássuk a válaszokat!

Igen csekély irodalma van az időviharnak annak ellenére, hogy hazánkban is megfigyelhejük ezt a jelenséget, mégpedig pontosan 7 évente. Nemsokára ismét aktuális lesz, ami az előrejelzési diagramon is tisztán látszik már!

Nagyon sok szkeptikus van, akik állítják, hogy az egész csak egy vicc, idővihar nem is létezik. Pedig ők is átélhették már, hogy milyen érzés, amikor egy-egy idővihar szele megcsap ("Hogy elrohant az idő!", "Olyan fáradt vagyok, hogy azt se tudom hol vagyok", "Mennyi is az idő? Teljesen elvesztettem az időérzékemet!").

Vannak azonban olyanok is, akik a saját bőrükön tapasztalták meg az idővihar viszontagságait. Az egyik, neve elhallgatását kérő tanú így nyilatkozott: "egy furcsa fényjelenséget láttam, majd néhány másodpercre bizsergés fogott el, lebegést éreztem.. Teljesen megszűnt a tér- és időérzékem, és pár perccel később egy másik korban tértem magamhoz, több száz km-re a lakhelyemtől".

A kérdésre, hogy hogyan sikerült visszatérnie a jelenbe, jelentőségteljesen csak annyit mondott: "Teljesítenem kellett bizonyos feladatokat." Hozzátette, hogy bár hosszú volt az út, de a kitartása elnyerte gyümölcsét.

Szerencsére embereket igen kivételes esetben ragad el idővihar. A többség az egészből csak annyit érzékel, hogy néhány órával át kell állítani az órákat. Azonban a békák, különösen a hétéves békák már nem ilyen szerencsések! A legtöbb hétéves békát ilyenkor mind mind felkapja a közelgő idővihar, és különböző korokba repíti őket. Éppen ezért a Köpönyeg csapata aggodalommal áll a 26-i idővihar előtt, ugyanis a mi kis békánk éppen hét éves, és nagyon féltjük őt!

Természetesen azért reméljük a legjobbakat, és azt, hogy végül nem esik bántódása négylábú zöld barátunknak..

Mindenesetre kövesd velünk, hogy mi történik vele az elkövetkező napokban, keresd a gyanús jeleket a koponyeg.hu-n és a facebook.com/koponyeg oldalunkon!

Forrás: Köpönyeg

A koponyeg. hu oldalán az idővihar várhatóan október 26-ára, szombatra esik. :)

2 megjegyzés:

  1. rakjuk tele téglával a zsebünket és akkor nem tud felkapni az idővihar. Ilyen egyszerű.

    VálaszTörlés
  2. Reméljük a legjobbakat :D
    Bár ez szerintem nem az időtől függ. Erre dátum? Gondolj a Bermuda- háromszögre... stb.
    Az olyan különleges helyeken, ahol mágneses anomáliák észlelhetőek, sikszor fordul elő ilyesmi.

    VálaszTörlés