Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. február 9., csütörtök

A Foton öv hatásai

A műholdak 1961-ben fedezték fel a Plejádok nevű csillagkép körüli energiafelhőt. Eddig nem sikerült minden kétséget kizáróan meghatározni, hogy mi is ez az övezet, valamint hogy milyen fizikai és spirituális hatásokkal lesz ez az emberiségre. Ez az energiafelhő azonban már olyannyira közel van hozzánk, hogy gyakorlatilag egész Naprendszerünk maholnap teljesen belép a Foton övbe és kb. 2000 évig benne is fog tartózkodni.

Napunk a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körül rója útját. Ennek oka az, hogy a Hét nővérnek is becézett csillagképnek a mi Napunk is a része, tudniillik, a nyolcadik testvére, a húgocska, ha úgy vesszük. Mi így együttesen a Tejút nevű galaxisban alkotunk egy spirált.

Tudósaink 1961-ben felfedeztek a galaxisunkban egy övezetet, az úgynevezett Foton övet, amely kiterjedése meglehetősen nagy, s időről időre naprendszerünk minden bolygójával keresztül halad rajta. A megfigyelések szerint körülbelül 2000 évet szoktunk benne tartózkodni, majd 11000 évet rajta kívül, utána újabb 2000 évet benne, majd ismét 11000 évet kint. A benne tartózkodást galaktikus nappalnak, a kint létet galaktikus éjszakának szokták nevezni.

Eleinte szó szerint fotonokra gondoltak a tudósok, amikor ezt az energiaövet figyelték. A foton a fény részecskéje, ami sejteti, hogy valamilyen mélyreható, fénnyel kapcsolatos változásra lehet számítani akkor, amikor belépünk e térségbe. De ezek a változások már elkezdődtek, minthogy 1987 tavaszának napéjegyenlőségekor Földünk belépett a Foton övbe egy rövid időre. Azért csak egy rövid időt töltöttünk el a Foton övben, mert bolygónk folyamatosan kering a Nap körül, s folyamatosan ki-be lép ebből az energiagyűrűből. Évről évre egyre hosszabb időszakokat töltöttünk el a gyűrűben, de 2012 az a dátum, amikortól végleg belekerülünk és benne is maradunk majd kétezer esztendőn keresztül.

A maják tisztában voltak ezekkel a bonyolult csillagmozgásokkal és képesek voltak előre kiszámítani a kisebb és a kozmikus léptékű ciklusokat. A modern kor tudósainak egy része is esélylatolgatásokba kezdett és azt állítja, hogy a változásokat a bőrünkön fogjuk tapasztalni egyre nyilvánvalóbb módon. Földrengések, tektonikai mozgások, vulkánok aktivitása a Földön és egyre kiszámíthatatlanabb és erőteljesebb tevékenység a Napban – ezek együttes hatásai várhatóak.
Az ezoterikusok egy része hozzáteszi, hogy amint egész naprendszerünk teljesen belép a Foton övbe, néhány napra teljesen kialudhat az égbolt összes fénye és teljes sötétség borulhat ránk. Ez drámai lehűlést eredményezhet minden földrészen átmenetileg. Azután pedig a Fény veszi át a főszerepet, amely a Föld rezgésének megemelkedésével jár majd együtt.

Barbara Hand Clow, a Plejádok üzeneteiben konkrétan 1987. március 16-22-re teszi a Földnek a Foton övbe történő első belépését, majd 1998-ra a közel féléves és 2012-re a totális szakaszt. Ezzel egy maja Nagy Ciklus érkezik a végére és egy új veszi kezdetét.

A Foton öv energetikailag is megváltoztatja a Föld arculatát. Egyre több szellemi kapu nyílik és egyre erősebb spirituális energia áramlik a Földre. Ez egy globális átalakulást és tudatváltást fog eredményezni. A transzformáló erők először az erre fogékonyabbakat, majd a fizikai változások, kataklizmák a kétkedőket is a kívánt irányba fogják ösztönözni.

A téma kutatói a múltat hozzák fel példaként. A legutóbbi Foton övvel való találkozásunk az Oroszlán világkorszakhoz kapcsolódik, vagyis amikor a Föld az Oroszlán csillagképe előtt vonult el. Ez özönvizet és Atlantisz pusztulását hozta el akkor. Reméljük, hogy esetünkben a szabad akarat kollektív ereje még nyomhat a latban és megkönnyítheti a rezgésszint-változást.

A Foton öv hatásaihoz szervesen hozzátartozik az ezoterikus források szerint, hogy a Plejádok Maja nevű csillagának fénylényei újra el fognak látogatni a Földre és szeretetük, valamint bölcsességük energiáival fogják elárasztani planétánkat, ezáltal újabb harmonikus konvergencia indulhat el. Így feltárulnak a múlt rejtélyeinek kapui és számunkra teljesen újfajta energiák áramlanak az auránkba. Ezzel megkezdődik egy több évig tartó, exponenciálisan növekvő spirituális ébredés és felemelkedés, vagyis egy új korszak az evolúciónkban.

Boldog napot!


/http://www.boldognapot.hu: Száraz György/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése