Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. július 31., kedd

Észbontó furcsaságok a londoni Olimpia körül

Nem akartam ezzel foglalkozni, mert nagyon negatívnak tűnt az egész levegő e téma körül, de úgy érzem gyanúsan sok olyan információ van, ami bizonyítékul szolgálhat a háttérhatalmak "csínytevéseit"  illetően- jelenleg az Olimpiával kapcsolatban. Így készítettem egy kis koktélt számotokra. Figyelmesen olvassátok és ha érdekel, kutassatok tovább, mert érdemes. Minden ajtó mögött van egy újabb...
A forrásokra kattintva bővebben is olvashattok az adott témában...
Egyébként fontos tudnia mindenkinek- akit érdekel meg is látja- hogy minden információ jóval az Olimpiai játékok megkezdése előtt került fel az internetre... utána lehet nézni!


A cél semmiképpen sem az emberek riogatása, a pánikkeltés messze áll tőlem. Nem szeretem a negatív, ijesztő híreket, híresztelgetéseket, de azt hiszem, itt most sokkal többről van szó! Őszintén remélem, hogy semmi hasonló esemény nem fog bekövetkezni sem most, sem később, de nyitott szemmel kell járnunk... Valóban, ha a 2001 szeptember 11- edikei terroresemények előtt hasonló hírek röppentek volna fel, bizonyára csak az összeesküvés- elméleteket kedvelőket hozta volna lázba... De ezek komoly, dokumentált információk.


Isten adja, hogy ne legyen semmi rossz, és kérek mindenkit, hogy ha ezzel a témával foglalkozik, küldjön London egész területére, főképp a stadionba pozitív SZERETET energiákat és gondoljon arra, hogy a 2012- es Olimpia békésen, boldogan és "simán" zajlik le. (ha a hírek igazak és valóban tervezve van a terroresemény, remélem azzal, hogy írunk róla, megakadályozzuk azt, hiszen igazán nem vetne jó fényt a "világ vezetőire", ha bekövetkezne...)Ha esetleg nem jutott el hozzád ez a rémhír, több forrás azt állítja, hogy az Isteni abszolútum (felebaráti szereteten alapuló világkép: “ne tégy olyat mással, amit magadnak sem kívánsz”) helyébe lépő, évtizedek óta tudatosan épített materiális és pénzközpontú paragidma, az ún. Új Világrend (New World Order) megkoronázásaként, a jövő hét pénteken Londonban kezdődő 30. Olimpiai Játékokon valamikor (de legvalószínűbb, hogy az augusztus 12-i záróeseményen) egy váratlan terroresemény fog bekövetkezni.  (legalábbis rengeteg a gyanús információ ezzel kapcsolatban - Szerk.)
(Teljes cikk ITT)
Parravicini olimpiai jóslata és elképesztő tudatalatti 25.rejtett képkocka a stadionról

Van egy régi mondás,ami így szól:
"Amikor megszólalnak a kürtök,összegyűlnek az emberek ZION-ban, hogy együtt ünnepeljék az új világot."

Gondolkozzatok, vajon hol lehet ez a ZION ?! A világot irányító erők fellegvára, a központ hol van a Földön ?
Az Új Világ megteremtése hová kapcsolódik ? Zion = Új Jeruzsálem, az új fővárosa annak a világnak, melynek alapjait egy ideje már lefektették, kialakítása pedig most van folyamatban...


(...) hatalmasat robbant a fénysebességgel áramló ismeretanyag a rejtett szimbólumokról, a világot irányító erőkről, rituáléikról, manipulációs technikáikról. A nyitó ceremónia és (ha lesz...) a záró is mindenképp tömény okkult orgia lesz a részükről.

Sajnos vagy sem: Az energia mindig oda áramlik, ahová a figyelem irányul. Ma már ez sem titok.
Péntektől a helyszínen több millió, a világból pedig több milliárd ember figyelme fog egyetlen helyre fókuszálni. Óriási energetikai jelentősége van. Ezt ők is tudták mindig is, most már mi is tudjuk. Ahogy a 9/11 eseményei a Föld elektromágneses mezőjében mérhető kiugrást okoztak ... és az azóta eltelt események mindent meghatároznak....úgy az elkövetkező 10-20 év eseményei 2012-1013-ban kerülnek az elménkben bevésésre....
Ezt a változást már a vak is látja! Semmi nem lesz olyan már mint volt....

Remélem és én is bízom benne, hogy semmi nem fog történni, de ha semmi nem lesz látványosan, akkor sem biztos, hogy nem is történt semmi.... ezért....

Minden előjel és minden prediktív programozásra utaló előkészítést látva ki merem jelenteni a következőket:


Aki csak teheti, az Olimpia idejére kerülje Londont és Nagy- Britanniát amennyire lehetséges !
Az Augusztus 3 pénteki napon különösen !!!

Ennél többet mi sem tehetünk.

2001. Szeptember 10-én ha tudtuk volna, mire készül MÁSNAP ez a sötét erő saját állampolgárai ellen, közel 3000 ember maradhatott volna életben. Ma már tudjuk ezeket és utólag könnyű látni, de sok mindent már megtanultunk előre is észrevenni.

Még azt is meg merem kockáztatni, hogy az Olimpia végeztével minden a szigetországból hazatérő utast vessenek alá orvosi, virológiai vizsgálatnak.......

Két konkrét és érdekes dolgot szeretnék mutatni nektek, ami elgondolkodtatja szerintem még a legszkeptikusabbakat is :

  •  Egy látnok olimpiai jóslata
  •  és egy elrejtett képkocka a hétvégén kikerült Big Brother beharangozó reklámban.....


PARRAVICINI OLIMPIAI JÓSLATA
EDDIG MÉG NEM TELJESEDETT BE...

Létezik egy általunk nem annyira ismert, viszont nagyon híres argentín látnok Benjamín Solari Parravicini (1898-1974), akinek eddig minden jóslata, rajza beigazolódott !!!

Tudatalatti transz állapotban "vakon" rajzolta le látomásait, kapott üzeneteit...általában egy rajz és egy szöveges üzenet volt minden alkalommal ! Akit mélyebben érdekel ezen helyen sok mindent talál róla, viszont ami miatt újra a figyelem középpontjába került, az egy konkrét Olimpiához kapcsolódó jóslat.

Ezen az alábbi képen az olimpiai fáklya és a halál kaszája egyszerre van a kézben. A harang az olimpiai stadionban lesz felállítva és jelezni fogja az olimpiai játékokat....

Az üzenet szövege, ami a képhez "érkezett":

"Tűz, éhezés, járványok, halál..... visszhangozza Justicia igazságharangja,
mi közeledik a világhoz anélkül, hogy a világ látná vagy meghallaná azt.
Jön a sötét sárkány, mely úgy tűnt alszik...
jön a medve terrorja, mely úgy tett, mintha a szeretet és testvériség lenne...,
jön a szerény demokrata, mely valójában nem volt az soha
és jön velük a szegénység, a földönfutóvá válás, és mindezekkel a szétesés robbanásai, jön a sötétség és aztán délről a fény ! És a kereszt !


Az alábbi videó önmagáért beszél:


A hétvégén a következő rejtett, csak a tudatalatti számára érzékelhető és kifejezetten annak szánt 25. képkocka lett beletéve a legújabb Big Brother promo reklámba. Természetesen a mindent látó szem logója után rögtön..... Miért ????Ezen információk után a gondolkodást ki-ki végezze el magában és tegyen belátása és intuíciója szerint....

Forrás: Világ Helyzete


"Mígnem Anglia zöld földjén... JERUZSÁLEM fölépül itt ! " Minden világos ZION-ról ?

EZT ÉNEKELTE AZ ANGOL KIRÁLYI ESKÜVŐN MINDENKI ! Van még kérdés ???

2. rész

S volt-e Isten szent báránya itt e bájos angol réteken ?

Felragyogott-e istenarc a felhős dombjaink fölött ?

És állt-e Jeruzsálem itt ? E sötét sátán malmok közt ?Szellemharcom meg nem törik, 

Kard kezemben nem alhatik,

Mígnem Anglia zöld földjén...
JERUZSÁLEM fölépül itt !

Világos most már mindenki számára hol van, 
illetve hol lesz ZION ?


1. rész

3. rész

Forrás: Világ Helyzete


London evakuálására készül az Olimpiát biztosító G4S cég és ezernyi nyugtalanító jel!
"Egy, az olimpiát követő esemény 'meghatározó pillanat' lesz London számára"Elképesztő dolgok az Olimpiát biztosító G4S cég körül


Az alábbi cikkben olvasható téma eléggé ellentmondásos. Nem szándékunk aggodalmat vagy félelmet kelteni, csupán szeretnénk érzékeltetni, hogy különleges időkben élünk és fel kell készülnünk a szokásostól eltérő események egyre gyakoribb előfordulására. „Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.” (II. Tim. 1:7)
Ahogyan a cikk is írja, nem tudjuk, hogy ezek az események valóban bekövetkeznek-e, a leírt információkat ettől függetlenül hasznosnak tartjuk. 
Forrás: Infowars.com

A Lee Hazledean álnevet használó újságíró meglepő információkat hozott napvilágra a Londoni Olimpiai Játékok biztonságáért felelős G4S céggel és az olimpia előkészületeivel kapcsolatban.
Lee Hazledean egy londoni televízió műsor titkos, beépített riportere, aki számos alkalommal tudósított már ellentmondásos, kemény témákról, ez alkalommal azonban egyetlen médium sem mutatott érdeklődést története iránt. Tony Gosling-gal, a Bilderberg.org szerkesztőjével készített interjúja rövid idő alatt bejárta az Internetet.

Itt a teljes 46perces rádióadás és videó Lee Hazledean-nel ! 


A Channel 4 megkeresését követően, akik néhány nappal később pont a G4S céget, mint felkészült, megbízható biztonsági csapatot mutatták be a nézőknek, Andy Davies, a csatorna belügyekért felelős tudósítója emailben közölte Hazledean-nel, hogy teljes hírzárlat van a témával kapcsolatban és senki nem fogja leadni az interjút.

! Hazledean elmondja, hogy a G4S céghez való belépéséhez csupán egy jelentkezési lapot kellett kitöltenie, nem ellenőrizték sem a hátterét, sem referenciáit.

Az új alkalmazottak kétnapos kiképzést kapnak a repülőtéri biztonsági ellenőrzéshez hasonló vizsgálat lebonyolítására, ezt azonban, mondja Hazledean „teljesen kikapcsolják majd” a csúcsforgalom idejére, ami azt jelenti, hogy egy potenciális terrorista minden gond nélkül besétálhat akármilyen éles lőfegyverrel vagy robbanó szerkezettel anélkül, hogy bárki észrevenné.

„Tulajdonképpen pont arra kértek meg, hogy játsszam el a terrorista szerepét az utolsó képzésen. Kaptam egy kést, egy pisztolyt és egy robbanóeszközt. A nap különböző időpontjaiban végrehajtott mindhárom próbálkozás alkalmával simán átjutottam a fémdetektorokon és a röntgen szkenneren,” mondja Hazledean, hozzátéve, hogy figyelembe véve a gyenge biztonságot, egy terrorista igazi „vérontásra” lenne képes.

„Nem képzik ki az embereket rendesen… nagyon nyitott az egész egy terroristatámadásra és ezt nem könnyelműen mondom,” magyarázza, hozzátéve, hogy azt is látta, amint egyes G4S alkalmazottak kábítószerrel kereskednek a képzés alatt, mások pedig az elvileg lezárt, védett területeket fényképezték a telefonjukkal. Hazledean szerint a biztonsági személyzet nagy része nem kapott megfelelő képzést és sokan alig beszélnek angolul.

Az Olimpiai Játékokra rengeteg „ENSZ és egyéb katonát hoznak Londonba és London környékére,” köztük számos amerikai és német katonát is. Az újságíró elmondta, hogy sok illetéktelen személy jutott G4S egyenruhához, és többet el is loptak.

A legnyugtalanítóbb felfedezés mégis az volt, amikor megtudta, hogy az illetékesek London evakuálására is készülnek. „Az Olimpiai Játékok biztonsági őrei lesznek az evakuálás levezénylői. Úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják és sok időt töltöttek a szervezéssel,” mondja Hazledean, megjegyezve, hogy a képzést vezető illetékesek két órát beszéltek az evakuálásról és csupán fél órát az olimpia alatt alkalmazandó biztonsági vizsgálat lebonyolításáról.

Azt is megtudta, hogy 200.000 darab, egyenként négy holttest tárolására alkalmas hullazsák leszállítását várják. Hazledean-t rendkívüli módon meglepte, hogy miért bocsátanak ilyen érzékeny információkat az egyszerű biztonsági őrök tudomására.

A képzésen elhangzott, hogy Predator drónok fognak cirkálni a város felett és a G4S alkalmazottaknak egy videó felvételt is lejátszottak, amelyen egy drón megöli egy csoport tagjait Afganisztánban.

Hazledean elmondta, hogy a G4S vezetők szemében a nagyközönség „a föld szemete” és tudtára adták alkalmazottaiknak, hogy a cég nem áll a rendőrség felügyelete alatt. Az egyik vezető elmondta az újságírónak, hogy egy, az olimpiát követő esemény „meghatározó pillanat” lesz London számára, de részleteket nem volt hajlandó közölni.

Hazledean nem az első, aki leleplező információkat hozott nyilvánosságra a G4S céggel kapcsolatban. A hónap elején Sarah Hubble, a cég egyik adatrögzítő alkalmazottja elmondta, hogy azért bocsátották el a cégtől, mert panaszt tett a cég ellen, mivel az rendszeresen megszegi az olimpiával kapcsolatos biztonsági követelményeket.

Amikor megkérdeztük Hazledean-t, vajon nem azért engedi a hatalom, hogy a Londoni Olimpiával kapcsolatos összeesküvés elméletek bejárják az Internetet, hogy az igazságkeresőket paranoid őrülteknek állíthassák be, miután semmi nem történik az olimpián, Hazledean kihangsúlyozta, hogy az igazság közzététele egymagában is elég lehet egyes támadások eltérítésére.

Forrás: Idők jelei, Infowares, Világ Helyzete
Rockefeller tanulmány - 34.oldalTaláltam és elolvastam egy nagyon érdekes tanulmányt, amit a Rockefeller Alapítvány készített 2010 májusában. A jövőbeli eseményekre való felkészülés és reagálás van benne sok minden mással együtt. Érdemes megnézni már csak olyan szempontból is, hogy milyen alternatívákat látnak a döntéshozók közelében lévők. 
A Rockefeller Alapítvány kicsit publikusabb, nem annyira rejtett, mint a CFR. Képletesen a CFR (Külkapcsolatok Tanácsa) felé vezető folyosón az egyik szoba....
Nem is lepődnék már meg rajta, ha a 34. oldalon nem bukkantam volna az alább lentebb szereplő (múlt időben írt ) eseményleírásra:AZ EREDETI PDF DOKUMENTUM A Rockefeller Alapítványnál letölthető (még)

"Pusztító sokkok, mint Szeptember 11, a 2004-es dél-kelet ázsiai cunami, a 2010-es Haiti földrengés hirtelen bekövetkező katasztrófákra készítette fel a világot. De arra senki sem készült fel, hogy ezek a széles-skálájú katasztrófák ekkora ilyen lélegzetelállító gyakorisággal fognak lezajlani.
A 2010 és 2020 közötti éveket "doomed decade"-nek (a végzet évtizede) nevezték el, joggal: a 2012-es olimpiai bombatámadás, mely 13 000 embert ölt meg és a szorosan utána bekövetkező földrengés Indonéziában 40 000 áldozattal, egy cunami, mely szinte letörölte Nicaragua-t és a Nyugat-Kínában kialakult, évezredenként egyszer előforduló, éhínség, mely a klímaváltozáshoz kapcsolódik."
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése