Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. július 17., kedd

Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságai


vaccineA világ egyik legnagyobb vakcina szakértője, a Mercknek dolgozó Dr. Maurice Hilleman beismeri a leukémia, AIDS és rák vírusok jelenlétét védőoltásokban (egy kiszivárgott beszélgetés hangfelvétele és átirata)
Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

Fordította: O. László
A védőoltás-történelem egyik legnagyobb vakcina-tudósa - a Mercknek dolgozó - Dr. Maurice Hilleman saját maga rögzített egy tudós kollégáival való beszélgetést, melyben nyíltan bevallja, hogy a vakcinák, amiket amerikaiaknak beadtak leukémia és rák vírusokkal voltak megfertőzve.

Erre kollégái nevetésben törnek ki (hallhatjuk a hangfelvételen is), gondolván valószínűleg, hogy ez nevetséges...Ezután arra utalnak, hogy mivel legelőször ezeket a vakcinákat Oroszországban tesztelték, így segíteni fog majd az amerikai olimpikonoknak, hogy megnyerjék az Olimpiát, ha az orosz sportolókat -ahogy ők mondják - "tumorokkal töltik meg" !!! , azaz ilyenekkel oltják be. 


Ez nem összeesküvés elmélet, hanem a Merck legnagyobb tudósának szavai, akinek valószínűleg fogalma sem volt róla, hogy majdan ez a beszélgetés felkerülhet az internetre (hiszen akkoriban, mikor ezeket mondta még az internet nem is létezett). Valószínűleg azt gondolta ez a beszélgetés örökre titok marad...Amikor megkérdezték, miért nem mondja el a sajtónak, csak annyit felelt: "ez egy tudományos affér a tudományos közösségen belül".

Más szavakkal, az oltásokon dolgozó tudósok egymást fedezik és megtartják piszkos kis titkaikat, hogy soha ne derüljön ki az igazság....NO COMMENT

A beszélgetés VIDEÓját itt találjátok meg.


A hangfelvétel teljes ÁTIRATát pedig ezen az oldalon elolvashatjátok.

ÉS MI IS VAN AZZAL A H1N1 DOLOGGAL ? HOVÁ TŰNT? MI VOLT EZ AZ EGÉSZ?
Ilyenkor joggal felmerül mindenkiben az a bizonyos év eleji "SERTÉSINFLUENZA-KAMPÁNY, hogy mindenkit, de gyorsan és már azonnal oltsunk be" dolog, amiben sajnos nagyon sokan beadatták maguknak és gyerekeiknek azt a vackot. Viszont már az egész világon megjelent egy tudatos réteg, aki utánanéz dolgoknak és azt mondta, köszöni szépen, de nem akarja azt a mérget beadatni magának. Erről és sok minden piszkos dologról beszél az egész botrány kirobbantója, aki azóta az ENSZ és a WHO elé vitte az oltóanyagok megmérgezésének ügyét....

Ha még nem láttátok volna, ajánlom figyelmetekbe:


Jane Bürgermeister egy Osztrák-Ír újságíró, aki Bécsben él és aki tavaly (2009) került a nyilvánosság reflektorfényébe amikor, felháborodva a H5N1 (Madárinfluenza) fertőzött mintái terjesztésére, amiket a Baxter Pharmaceuticals küldött Európai laboratóriumokba, nyilvánosságra kezdte hozni a dolgot és több hatóságot megpróbált feljelenteni. Azóta sokak számára hőssé vált a polgári jogok védelmében játszott szerepe miatt a kötelező tömeges oltás fenyegetése ellen.
Február közepén ismét találkoztam Jane-el és arról beszélgettünk, hogy miként érzékeli a győzelmet és a megkönnyebbülést, ami a nagyon intenzív és nyilvánvalóan nagyon sikeres kampányát követte. Ő meg én is elmélkedünk, ünnepelünk és a Lisszaboni Szerződésről is beszélünk meg a következményeiről az Európai Unió polgárai számára. A videófrissítés véget ért egy félóra után és egy érdekes meg közvetlen kamerán-kívüli beszélgetés követte, amit a szobában lévő mikrofon jó minőségben rögzített.
Kattintson ide a videó letöltéséhez (MP4)
Kattintson ide a hanganyag letöltéséhez (MP3)
A BESZÉLGETÉS TELJES MAGYAR NYELVŰ ÁTIRATA ITT OLVASHATÓ. MEGDÖBBENTŐ legfőképpen a végén lévő dolgokOne of the most prominent vaccine scientists in the history of the vaccine industry -- a Merck scientist -- made a recording where he openly admits that vaccines given to Americans were contaminated with leukemia and cancer viruses. In response, his colleagues (who are also recorded here)break out into laughterand seem to think it's hilarious. They then suggest that because these vaccines are first tested in Russia, they will help the U.S. win the Olympics because the Russian athletes will all be "loaded down with tumors." (Thus, they knew these vaccines caused cancer in humans.)
This isn't some conspiracy theory -- these are the words of a top Merck scientist who probably had no idea that his recording would be widely reviewed across the internet (which didn't even exist when he made this recording). He probably thought this would remain a secret forever. When asked why this didn't get out to the press, he replied "Obviously you don't go out, this is a scientific affair within the scientific community."
In other words, vaccine scientists cover for vaccine scientists. They keep all their dirty secrets within their own circle of silence and don't reveal the truth about the contamination of their vaccines.

You can hear this interview at:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAA...

Here is the full transcript. (Thanks are due to Dr. Len Horowitz for finding this recording and making it publicly available.)
Transcript of audio interview with Dr. Maurice Hilleman
Learn more: http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html#ixzz1YRP7AzrdForrás: VilágHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése