Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. szeptember 2., vasárnap

Mit látsz meg, ha kinyitod az elméd ? Nemcsak azt, hogyan irányítják a világot.., hanem magadat is!

David Icke ebben a negyed órában rengeteg témát érint, mint pl. a 13 Család egy vérvonalba való tartozását, az irányítás piramiselméletét, a rendőrállam várható kialakulását, eltitkolt találmányokat és a híres Probléma--Reakció--Megoldás rendszert. Mindenkinek alap, aki egy kicsit is szeretné jobban érteni a jelen eseményeit.
"Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."
Ki irányítja a hálót és kik is vagyunk MI valójában ?! Mit kell tennünk ?

Nem a politikusok, a Bush vagy Obama család, még csak nem is a Rockefellerek ...ők is csak pókfonalak.
Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban. Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben. Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.
Hogy mi a mi szerepünk, akik sok mindről tudunk és olyanokat is látunk összefüggéseiben, amit mások nem? Működhetünk és beszélhetünk olyan szinten és olyan dolgokról, mint például : banki csalások, politikai átverés, manipulált háborúk, manipulált 9/11.

És kell is, mert tudnunk kell róluk ! De ha csak ennyit teszünk, hogy ezeknek az információját továbbítjuk, akkor egy olyan körciklusban működünk, ami tudja mi a baj, de nem tuja hogyan jusson ki belőle.
Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???


DAVID ICKE - OPENING YOUR MIND

Az emberek tükörképükkel azonosítják általában magukat, nevükkel, munkájukkal, amit csinálnak. Ezek közül egyik sem az, amik valójában vagyunk.
Ezek, csak azok a dolgok, amiket megtapasztalunk.


Meg kell változtatni önazonosság-tudatunkat!
Tudatosság, kiterjedő tudatosság vagyunk.Te is tudatosság vagy, egy spirituális lény akinek emberi tapasztalásai vannak.
Amikor korlátozott emberi önmagaddal azonosulsz, beleértve nevedet és amit csinálsz, akkor ez az a lencse, amin keresztül látod a világot és magadat. Egy kicsi "én"-nek, egy kicsi "magam"-nak fogod látni: azaz "nincs erőm, hatalmam".
Amikor egyszer csak tudatosan átmozdítod ön-azonosságodat a "VÉGTELEN TUDATOSSÁG VAGYOK EMBERI TAPASZTALÁSSAL", akkor hirtelen minden átváltozik számodra. Ez tulajdonképpen egy energetikai váltás a tudatosságodban. Hiszen a TUDAT is ENERGIA és az ENERGIA is maga a TUDATOSSÁG. Így következik be most egy energetikai, tuatosságbeli váltás sok emberben és a világban.

Amikor megcsinálod ezt a váltást, Te is elkezdesz változni. Olyan dolgokat kezdesz el látni sokkal szélesebb látásmóddal, amiket korábban nem is voltál képes észlelni.Egy energetikai váltás, ugrás következik be most. Az emberek ráébrednek, kik is ők valójában. Működésben van egy olyan erő, mely segít azoknak az embereknek, akik magukon is szeretnének segíteni.
2:50-től minden szavát építsétek be a tudatotokba, mert a legnagyobb igazság, ami létezik !!!További David Icke videók és cikkek a Világ Helyzetén

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése