Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. szeptember 30., vasárnap

Fontos információk mindenkinek!

Kedves Olvasók!

Két nappal ezelőtt kaptam egy levelet Marától (ezoportal.hu).
Aki olvassa a hírlevelet, az ezt is olvasta, de aki nem, annak ajánlanám figyelmébe a következő információkat sok Szeretettel:


Október közepe újabb fordulatot hoz a spirituális világban. Egy újabb kapu nyílik, melyre a lelkek már régóta várnak, hiszen kinyílásával segítők serege érkezik a földi szférák közelébe, és minden ember mellé kerül egy szellemi vezető, aki őrangyalával egyetértésben elkezdi az egyént terelgetni vállalt életfeladata felé.
Őrangyala minden embernek van, aki a születésünk óta velünk van. Ő a mi pontos ismerőnk és betéve tudja mi mindent vállaltunk be odafent. Nehéz a feladata, hiszen a rohanó világban nehezen figyelünk befele, így az ő finom rezgéseit is sokszor nehezen vesszük észre.
A kapunyitással érkező szellemi segítők viszont más feladattal érkeznek. Ők nem fognak minket pátyolgatni, hanem ha kell kíméletlenül szembesítenek a vállalásainkkal, ha tetszik, ha nem. Érvényes ez mind a munka, a párkapcsolat és egyéb más területeken is. Lesznek olyanok is, nem is kevesen, akik gyökeres változásokon fognak átmenni és szembemennek eddigi életükkel. A világ felfordul, de a vége egy csoda lesz. Egy szabadabb társadalom, ahol a lélek vezeti az autót a sztrádán, útban a célig, ami pedig a lélek felemelkedése az Isteni energiához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése