Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2013. január 31., csütörtök

Parlagfű, mint természetes rákgyógyszer!

"Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki sem venne gyógyszert..." 


Igen, például az immunrendszer gyors felerősítésével, macskakarom, parlagfű és egyéb gyógyfüvek használatával, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, antioxidánsokkal, odafigyeléssel, Szeretettel a rák kezdeti stádiumban TÖKÉLETESEN GYÓGYÍTHATÓ!

A már elhunyt lazarista missziós pap- Lajos Atya- a magyar újkori természetgyógyászat úttörője is megerősítette a magyar természetgyógyászokat abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlanok, örök törvények.
Azt mondta, hogy a közlekedési törvényeket büntetlenül át lehet hágni, ha nincsen rendőr a közelben, de ha valaki a természet törvényei ellen vét, azokat hágja át, akkor az saját magát bünteti! A természet úgy működött évmilliókkal ezelőtt is, ahogyan ma, és úgy fog évmilliók múlva is! Bölcsen azt mondta, hogy semmi új nincs a Nap alatt, mert amit ma felfedeznek, az már régóta létezik, csak az ember eszközök- tudás híján most jutott el azok megismeréséhez, hisz rég elfeledte azt az elemi tudást a természetről és az azzal való kapcsolatáról.

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia; a hármaslevelű parlagfű neve: Ambrosia trifida. 
Ezekről a növényekről azt mondják, hogy gaz... ez valótlan állítás! Igazság szerint olyan, hogy gaz, egyszerűen nem létezik! Van haszonnövény és gyomnövény, de igazság szerint a gyomnövények is jók valamire. Néha utána olvasok egynek- egynek és kiderül, hogy a gyomnövények nagy százaléka gyógynövény... vízhajtó, vértisztító, vitaminban gazdag, stb. Érdekes?
Mondok még érdekeset, például megcáfolandó tény, hogy a parlagfű erőszakos elterjedése, területfoglaló képessége valós:

"Napjainkban a parlagfű védelmének legismertebb szószólója Weixl-Várhegyi László, ismert feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, valamint természetgyógyász, és a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője. Weixl-Várhegyi László beszámolója szerint régi gyógynövény-könyvek leírják a parlagfű több gyógyító tulajdonságát, és egyben javasolták a fogyasztását, hiszen nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virágai, valamint a pollenje. A múlt század elején az előkelő szalonokban az ambrosia artemisifolia, vagyis a parlagfű illata volt az úri és előkelő illat. A parlagfű olaját aromamécsesekben hevítették, valamint kapható volt a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölő is. Az ambrózia-füstölő napjainkban is beszerezhető az erre szakosodott illatszer- és ajándékboltokban.
Innen ered a magyar nyelv parlagfű elnevezése arra utal, a parlagfű pionír növény jellegére utal. Egy Alcsútdobozon végzett kísérletben egy többhektáros területet hagytak parlagon, azt vizsgálva, hogy mi történik így ezzel a földdarabbal. Az első évben a teljes területet beterítette a parlagfű, a második évben a terület több feléről kiszorították az évelő növények: fehérhere, gyermekláncfű, nagy útilapu, lósóska,
fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop.
A harmadik évben aránya minden irtás nélkül 20% alá esett vissza, öt év elteltével már csak a terület mindössze 1-2%-án nőtt."
Azóta ezt további kutatások és kisérletek igazolták!!!
Továbbá, történelmi tény, hogy az amerikai őslakosok megosztották néhány titkukat a franciákkal, akik ezért életben hagyták őket a gyarmatosítások idején. Ezen titkok egyike, hogy a parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény. Természetes feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól. Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megvédje azt. Ezek után pedig átadja helyét más növényeknek, amelyen a megfrissített földön már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Mi ez, ha nem önzetlen? Ebből tanulhatunk!...

Mi az, ami még érdekes? A búzára és a búzából készült ételekre a lakosság 90%- a, a tehéntejre és a tejtermékekre a lakosság 80%- a allergiás. Ezt azonban nem allergiának, hanem glutén- és laktózérzékenységnek nevezik. Mekkora különbség! Rengetegen allergiások, érzékenyek a pollenekre (ürömfű, repce, paréj, libatop, stb.), mégis elsősorban a parlagfű van kikiáltva főellenségként. Legalább annyi ember allergiás az állati szőrökre, különösen a kutya- és macskaszőrre, és ezek ürülékére, mint a pollenekre! Csak Budapesten az utcai megszáradt kutyaürülékek szállóporától évente 3-4 kisgyermek vakul meg! Nos? Vonjátok le a következtetést...

Ha kész vagytok, mesélek még!

10 évvel ezelőtt egy kisbusznyi allergiás gyermeket kirándultattak Dobogókőre. Ezek az allergiás betegek önfeledten játszottak a parlagfűmezőn és csokorba szedték a növényt bizonyítékául annak, hogy ők már nem érzékenyek annak pollenjére. Hazafele azonban történt valami. A Flórián tér kötelébe érve a gyermekek elkezdtek allergiás tüneteket produkálni: köhögtek, prüszköltek, folyt az orruk... Mi történt?
A polleneknek védőburok nélkül 
kis karmocskáik vannak, melyek 
igen irritálóak

Amikor beért a busz a forgalomba, az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkait, és így szabaddá váltak a kis bogáncsra emlékeztető pollenszemcsék, melyek nagyon irritálóan hatnak a légutak nyálkahártyáira. Amíg a pollent védőburok veszi körül, addig NEM arrelgizál!
Most akkor ki a hibás? Lehet, hogy nem is a parlagfüvet kellene irtani, hanem inkább a "gázos autókat", amelyek lebontják azt a védőburkot a pollenekről, amelyek éppen minket védenek meg az irritációktól...
Persze az is egy kérdés (lehetne, ha nem volna pénz), hogy miért erőltetik még mindig a kőolajszármazékokból előállított hajtóanyagokat, amikor már Tesla 100%- os pontossággal dolgozott ki olyan technológiákat, melyek segítségével környezetbarát módon közlekedhetnénk járműveinkkel... De erről majd egy későbbi cikkben.
Szóval, hogy miért? Visszatérve a parlagfűre... a jó öreg gyógyszeriparnak óriási üzlet az ORVostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése! Ma már a lakosság 30%- a allergiás, vagy asztmás... ők biztos gyógyszerfogyasztók! 

Régóta ismert tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni. "Medicus curat, natura sanat."Csak a beteg képes saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel, kúrál, a természet gyógyít! Az EGÉSZségünket nem várhatjuk el a gyógyszeripartól, hiszen az is csak egy iparág, méghozzá sokkal jövedelmezőbb, mint a hadiipar. Gondolom mindenki előtt világos a következő képlet:
EGÉSZSÉGES nép = HALOTT gyógyszeripar.
 "Az orvostudomány (beleértve a gyógyszeripart) közvetlenül a szívinfarktus és a rák után az emberiség legveszélyesebb kórokozója lett. Egy átlag német ma kb. ötször annyi gyógyszert fogyaszt, mint közvetlenül a második világháború előtt. Vajon ettől legalább ötször olyan egészséges is? Természetesen nem. Ellenkezőleg: a német lakosság átlaga ma sokkal gyakrabban beteg, mint azelőtt... Hirtelen így lett egy olyan iparágból, amely azért keletkezett, hogy betegségeket gyógyítson, új betegségek kiindulópontja." (Kurt Blüchel: Weisse Magier, Fischer Verlag, 1976)
Az emberi szervezet tökéletes. Az önmaga iránt tanúsított barbár magatartás ellenére is - többségben -átlag 30- 40 évig betegségek nélkül él. Majd hirtelen megjelennek a problémák. A válasz ilyenkor: "Mit akar Ön, hiszen ezek korral járó betegségek." Persze ezek után senki nem kérdez semmit. Az okokat sem keresi senki, sem orvos, sem beteg...
Az ember kifejlesztette a vegyi alapú gyógyszereket, de a szervezetnek csak természetese eredetű gyógyszerekre van szüksége. Mi pedig tulajdonképpen egy tömegpusztító élelmiszer- és gyógyszeripari korszak feltételei között élünk. (még :))
Érdekes, hogy 60- 80 évvel ezelőtt kevesebb ember olt és pollent termelő növény, mégsem volt ennyi beteg, mint ma. S ahelyett, hogy valaki megkeresné az okokat, a betegeket teletömik kemikáliákkal, amelynek következtében újabb, az alapbetegségnél még súlyosabb problémák jelentkeznek...
Így nem is csoda, ha sokan azt sem tudják, hogy a virágpor még nekünk, embereknek is az egyik legfontosabb táplálékunk!

Fontos még tudni, hogy a pollenek iránti túlérzékenység okának titka a táplálkozásban is megtalálható. Sokan olyan sietős életet élnek, hogy nem jut idejük a normális táplálkozásra. Gyors-éttermi koszton, emulgeálószerekkel, színezékekkel, ízfokozókkal, "természet- azonos aromákkal", stb. dúsított ételeken él, így nem is csoda, ha allergiás. Sajnos manapság már az élelmiszer alapanyagának megtermelése során fertőződik az étel a folyamatos környezetkárosítás végett. A szervezet figyelme arra irányul, hogy a rengeteg káros anyagot, kemikáliát kitaszítsa a szervezetből, így eközben az immunrendszer is legyengül. Nem csoda!
Aki még esetleg húsevő, az tudja meg, hogy az iparszerűen tartott állatokat állandóan tápba kevert gyógyszerekkel kezelik, hogy ne kapjanak el egymástól különböző állatbetegségeket (száj- és körömfájás, tüdővész, takonykór, streptococcus, stb.). Ezen antibaktériumok maradványai természetesen belekerülnek a húsba és a tejbe, tejtermékekbe, tojásokba is!
Az állatok táplálékának nagy részét közutak, autópályák közelében termesztik, így azok tele vannak gumiporral, kipufogógázok szennyeződésével, kuplungbetét porral... Az elektromos vezetékekkel körülvett nagyüzemi csirkék és pulykák mindegyike leukémiás! Tudjátok, mi ez? BIOTERRORIZMUS!!!
Fontos tudnunk, hogy minél inkább SZERETETtel közelítünk élő és élettelen környezetünk felé, ez a szeretet visszasugárzódik, visszatükröződik felénk, meggyógyulunk. Ha mosolygunk valakire, legtöbbször mosolyt is kapunk vissza! A mosoly nem kerül pénzbe!

Segítsük egymást, hogy MIND EGÉSZségesek legyünk! Térjünk vissza a természethez, a természetes gyógymódokhoz, vigyázzunk rá... Kerüljük a kemikáliákat, a vegyszerek használatát. Nincs rá szükségünk! Én 5 éve nem használok SEMMI kemikáliát. Mosószer helyett tiszta lúggal mosok és ecettel öblítek. Ezek mind elkészíthetőek házilag. Ha érdekel nézz utána, vagy kérdezz meg, szívesen segítek! Takarítás? Ecet, lúg szintén alkalmas. Van mosódió is, természetes indiai dió ecettel kezelve. Szépen lehet vele mosni! Jah, és fogkrémet sem használok. Igen, attól még ápolom a fogaimat. Fogporral mosom, ami természetes ásványszemcséket, ásványi port tartalmaz, és egyáltalán nincs benne fluorid. :) Szóval MINDEN megoldható természetes úton. Mindenre van megoldás. Nekem sem 2 perc alatt, de sikerült. Még van mit javítani, de tudnotok kell, hogy a teljes tisztuláshoz és természetbe való visszatéréshez mindannyiunknak lépni kell. Segítek! Ha nincs, aki kemikáliákat használjon, akkor nincs ki megvegye, így minek gyártani. Ez igaz minden másra!

Még egy dolog! Ha ÉRTED, amit itt megfogalmaztam és egyet is értesz, akkor NE IRTS PARLAGFÜVET! Semmilyen mást növényt se! Sokat, úgy védekeznek a büntetés ellen (amit akkor kapnak, ha nem irtják a parlagfüvet a saját területükön), hogy megeszik a növényt! Nos, mindenkit megnyugtatnék, egész jó íze van!

És még egy! Kijelenthető: gyógyítható a rák!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjünk!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás és a savtalanítás!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű és körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag, macskakarom, vörös szőlő magja, vagy a parlagfű tartós fogyasztása, stb.

Minden féle- fajta gyümölcs, zöldség korlátlan fogyasztása! A hús mellőzése, lehetőleg maximálisan (a hús egyébként savasít, a zöldség, gyümölcs és a nevetés lúgosít! :D!)

Lelki táplálék: SZERETET (Önmagunkat is!!!), HIT, és ami ezekkel rokon!


  • Egyéb terápiák minden betegség ellen: 
  • pozitív gondolkodás,
  • légzésterápia
  • reflexzóna masszázs
  • mozgás...!

A szintetikus gyógyszerek (idesorolom a kemoterápiát is) az immunrendszer és egyáltalán a természet ellenségei!

Sok szeretettel éljétek mindennapjaitokat!




Forrás: internet, pl.: wiki, paleoasztronautika, természetgyógy, youtube, stb.

11 megjegyzés:

  1. Tökéletesen egyetértek az oldal tartalmával, nekem is a parlagfű lett gyógyszerem, amikor észleltem a prosztata daganatom. Vajas kenyérrel naponta kétszer fogyasztottam a felvágott frissen szedett zöld levelét, vastagon,(kb.1cm ) egy hét leforgása alatt,gyógyultnak mondhattam magam. Nemrég elvoltam prosztata szűrővizsgálaton,és örömömre a doki,azt kérdezte, volt egyáltalán daganata?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Jupika2009!

    Szívből gratulálok a gyógyulásodhoz!!! Legyen ez mindannyiunk számára tanulságos! Gyógyír Isten patikájából! :)
    Fogyaszd csak továbbra is egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. sziasztok, szeretnek kerdezni a cikk irojatol valamit! esetleg valaki egy email cimet irna vagy itt is feltehetem a kerdesem? koszonom Miklos

    VálaszTörlés
  4. Kedves Miklós Szabolcs!

    Ezt a cikket én állítóttam össze más cikkek és egyéb alapján. Tőlem is kérdezhetsz. A honlap tetején van az elérhetőségem: kaniraya@gmail.com
    Szeretettel:
    Kaniraya

    VálaszTörlés
  5. az enlanyom sajnos elevenenbomlik mellraja van semi gyogyszer nincsra mittudok tenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Későn,de mindenképp nézd meg a következő videót! : A rák ellen-szódabikarbóna
      Youtube-n megtalálod

      Törlés
  6. Drága Ilona!

    Igyekezzenek a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetni a Szeretet áramoltatására, minden helyzetben és minden élőlénnyel szemben, akármilyen nehéz is. Ez az érzés előnyösen befolyásolja a sejtek egészségi állapotát is, és javítja az állóképességet is. Emellett ajánlom, hogy probálják ki a parlagfüvet. Egyen belőle a hölgy naponta legalább 2x, legalábbis nekem ezt ajánlották többen is, akik már jobban vannak, vagy meg is gyógyultak. Ennél többet nem tudok, de nagyon fontos a gyógyulásba vetett szeretetteljes meggyőződés. Minden este lefekvés előtt ajánlom még, hogy meditáljon a lánya és meditációja során képzelje el magát minden nap tökéletesen egészségesnek és sugárzóan boldognak!
    Imádkozom, hogy a kedves lánya sikerrel felgyógyuljon!

    VálaszTörlés
  7. Szeretettel üzenem minden olvasónak, hogy a parlagfű valóban nagyon áldásos, s jó. Kb. 5 hónapja szedem a párommal(megjelent tabletta formájában), s azóta
    még náthám sem volt. Azelőtt, mivel kisgyermekek között dolgozom, minden
    hónapban volt egy kis torokfájás, nátha. Ez megszűnt. S a húsmentes étkezés elkötelezett híve vagyok. 20 éve nem fogyasztok húst.
    Világomban minden rendben van.
    Szilvia

    VálaszTörlés
  8. A jó Istenke áldjon, drága Szilvia!!! <3

    Egyébként mi sem eszünk húst már 2 éve, s nagyon pozitív hatással van ránk. Betegség? Megszűnt létezni... Örülök, hogy itt vagy!

    VálaszTörlés