Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2013. április 10., szerda

Steven Greer filmje, A „Szíriusz”, azt állítja, hogy egy apró, emberszerű „földönkívülit” fog leleplezni


Szerző:Száraz György

Egy megjelenés előtt álló dokumentumfilm azt ígéri, hogy egy feltehetően „idegen” lényt fog bemutatni, amelyre néhány évvel ezelőtt bukkantak a chilei Atacama sivatagban. Amikor azt mondjuk, hogy parányi, akkor arról beszélünk. hogy a földönkívüli a fejétől a talpáig mindössze hat inch, vagyis 15 cm.


Ne hagyd magadat megtéveszteni a teremtmény látszólagos méretét illetően, amely a fenti képen látható, mivel a következő kép a valódi 15 cm-es termetét mutatja.

A Szíriusz című film azt is be fogja mutatni, hogy mennyire könnyen elérhetők az alternatív energiatechnológia azon formái, amelyeket a földönkívüliek a saját világuk és a mi világunk között megtett, kozmikus léptékben szinte áthidalhatatlan távolságokból történő ideutazásuk során felhasználnak.


Ha és amennyiben mindez igaz, és ez egy nagy HA, akkor ez biztosan meg fogja válaszolni azt az ősrégi kérdést, hogy vajon az emberi lények egyedül vannak-e az Univerzumban, vagy sem.

A Szíriusz mögött Steven Greer, egy néhai sürgősségi belgyógyász orvos áll. Olyan szálakat mozgatott meg, amelyek arra késztették az Egyesült Államok kormányát, hogy leleplezze az idegenek létezésére vonatkozó információkat – olyan információkat, amelyekről a hatalom mindig azt állította, hogy nem léteznek.

A Szíriusz animációkat is tartalmaz a DNS szekvenciája alapján „ismeretlenként besorolt”, feltételezhetően emberszerű lényről.

A rendkívül parányi teremtményről oldalnézetből készített röntgenfelvételt is nyilvánosságra hozták, hogy feltárják annak belső szerkezetét.


A film Greer legutóbbi arra tett kísérlete, hogy fényt derítsen a más planétákról származó látogatókról szóló, állítólagos rejtélyekre.

1993-ban Greer azzal a céllal készítette el a Leleplezés Projektet, hogy rávegye a kormányt az állítólagos ufókról és földönkívüliekről, valamint a fejlett energetikai és meghajtó módszerekről szóló információk beismerésére.

„Az embereknek meg kell érteniük, hogy az ufók és a földönkívüli intelligenciák körüli titkolózásnak igazán semmi közük nincs az idegenekhez. Ennek azokhoz az emberekhez és ahhoz a hatalomhoz van köze, amely a nagyvállalatokra és pénzügyi érdekekre támaszkodik, s nem akarja, hogy az igazságot megtudjuk.” – közölte Greer a videó-nyilatkozatában.


A lehetséges földönkívüli-példányra vonatkozó további részleteket akkor hozzák nyilvánosságra, amikor a Szíriusz április 22-i hollywoodi premierje lesz, amelyet egy színházi bemutató és azzal egyidejűleg egy videó követ közkívánatra.

Greer továbbá azt állítja, hogy az elmúlt 100 év során már ismertté vált az a fejlett tudomány és technológia, amelyet az egész világ használhatna.

„Ez igazán a legnagyobb el nem mondott történet” – mondta Greer. „Mihelyt az emberek megértik, hogy a titkos programok kiderítették, miként működnek az ufók, rájönnek, hogy már nincs szükségünk olajra, szénre vagy nukleáris energiára. Ez az az igazság, amely a titkosítást indokolttá tette.”


A kis emberszerű lényről mindenféleképpen ki fog derülni, hogy egy másik bolygóról származik vagy egy korábbi felfedezetlen faj a jó öreg Földről, vagy egy olyan félrevezetés, amelyet eddig nem lepleztek le.



Forrás: huffingtonpost.com, boldognapot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése