Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. január 12., csütörtök

A Belső Föld kialakulása és vizeink eredete

   A Föld bolygó vizeinek eredetét illetően az általánosan elfogadott magyarázat, hogy meteorok, és üstökösök szállították a földre évmilliárdokkal ezelőtt, mikor a Föld már kezdett lehűlni. Számomra elég hihetetlenül hangzik, hogy ennyi vizet csak úgy pont ide szállítottak azok a bizonyos meteorok, üstökösök. Természetesen ma már a kutatók is kételkednek e magyarázat helyénvalóságában, de hiteles elmélet híján, csak ez maradt...
Azonban van egy másik elmélet is, mely egyre terjed: a Föld ÜREGES!
Ha képesek vagyunk elfeledni az iskolában tanultakat, és elfogadjuk a tényt, minden a helyére kerül.


   Az elmélet lényege, hogy amikor a Föld még csak porból és forró gázokból állt, elkezdett összesűrűsödni a gravitáció hatására. Ahogy a bolygó kezdett összeállni, kisebb lett, és a forgása is felgyorsult. A szilárd por és ásványok kívülre szorultak, a centrifugális erő miatt összesűrűsödtek, majd megszilárdultak. Belül az „üregben” pedig megmaradtak a gázok.
Az univerzum 90%át hidrogén alkotja, a földkéregben pedig közel  50% az oxigén. Így nagy valószínűséggel a föld belsejében volt belőlük bőven. Közben a föld csak tágult évmilliókon át…
   A hidrogén, a nyomás okozta óriási hő hatására vízzé égett el, betöltve vele a bolygó belsejének jelentős részét.
(A hidrogén égése: 2 H2 + O2 → 2 H2O)


   Gondolom a Föld belsejében, egy kiterjedt molekulafelhőben kialakult protocsillag (a protocsillag (angolul: protostar, születőben lévő csillag kialakulási fázisa) található, ami még nem fejlődött ki csillaggá. Minden bizonnyal a Földkéregbeli gravitációs központ vonzásának, és a protocsillag saját vonzásának a kiegyenlített húzóereje tartja vissza a magfúzió beindulását. (ettől nevezhetik „Füstös Napnak)
   A csillagot a gravitációs vonzás tartja középen, ami a Föld belsejében minden irányba hat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Diam%C3%A1gnesess%C3%A9g
   
(André Geim és Michael Berry ezért a felfedezéséért Ig Nobel díjat kapott, amely díjat a haszontalan felfedezésekért osztogatnak. Érdekes! Szerintem ez az elmélet kiválóan bizonyítja a Belső Nap elméletét, így én azt gondolom, barátaink bőven kiérdemelték az igazi Nobel díjat!)
   Mivel folyamatosan tágult, és a centrifugális erő az egyenlítők felé nyújtotta a bolygót (a földkéreg sem vékonyodhat a végtelenségig) egyszer csak 1-1 lyuk keletkezett az északi és déli sarkokon.
   Amikor a föld tágulása során megnyíltak a sarkoknál a belülről kivezető járatok, a víz kitört onnan, beterítve vele az egész bolygót, természetesen a víz egyenletesen oszlott el a bolygó belső és külső részén. Ahogy a Föld tovább tágult, kiemelkedtek a külső és belső kontinensek, melyek idővel elnyerték mai formájukat.
   Ahogy teltek az évezredek/milliók, a déli sarkon található járat nagy része befagyott.
Az északi járat a nyári időszakban a mai napig is hajózható, míg télen megfagy a víz körülötte jégsapkát képezve, és a képen látható „lyukat” hagyja:
Ahogy Földünk folyamatosan tágul, úgy fognak tágulni a sarki járatok is. Ahogy más sem, ez sem tarthat örökké. A föld kérge miközben távolodik a belső Naptól, úgy lazul a gravitációs kötelék. A magfúzió beindul, és előbb vagy utóbb egy új csillag születik a föld helyén. Természetesen én hiszem, hogy ez a Földanyánk szempontjából egyfajta spirituális fejlődés következménye (mint minden más planétánál), dimenzióváltás. Ha képesek vagyunk együtt élni és mozogni a Természettel, nem kell tartanunk a pusztulástól. Mint tudjuk, az evolúció "csodákra" képes!


Néhány érdekesség még a Föld üregességével kapcsolatban:
  
    A legújabb kutatások szerint, a Föld kérge úgy rezeg akár egy harang, és nem úgy, mintha a föld belső szerkezetét homogén rétegek alkotnák.
(A modern tudomány ennek a harang-effektusnak a tényét igyekszik titkolni az „árnyékhullám- elméletet” magyarázatával.
   A Pólusok ún. hídként funkcionálnak a külső illetve belső világ között. A pólusokhoz közeli területek le vannak zárva a CIA és az USA hadserege által. Az alagutakat és különleges területeket szintén lezárta a CIA, a Déli pólust pedig jégtakaró zárja el. Az északi sarkon az átjáró hajózható, mivel a belső és külső óceánok kapcsolatban vannak egymással, azonban ez is csak nyáron tehető meg, télen jégsapka borítja a sarkot.
      Az utolsó ember aki felfedezte, és leírta a látottakat, Richard E. Byrd Admirális volt 1947-ben, erről írtam is, itt: 
http://kaniraya.blogspot.com/2012/01/richard-e-byrd-admiralis-naploja.html


   Körül-belül 3500 műhold működik, és egyikük sem mutat részletes területet. A sarki műholdak elkerülik a lényegesebb zónákat– s csak néhány katonai műhold tevékenykedhet ezen a tiltott területen.
   Hermes Trismegistos a következőket írta a Tabula Smaragdinában:
,,Quod est inferius, est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius ad perpetranda miracula rei unius , vagyis, ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának mûveletét végrehajtsd."




Forrás: http://global-mystery.blogspot.com, Kaniraya

10 megjegyzés:

  1. Szép befejezés a végére. Gratula.

    VálaszTörlés
  2. Ezt semmi nem támasztja alá. Ráadásul ez ellentmond az alapvető fizikai törvényeknek. A belső föld mellett érvként felsorolt dolgok összessége egy jó adag zagyvaság. Ez az egész misztikus őrület egy új egyház dogmájának része lehet. A természettudósoknak a sötét középkorban is nagy akadályt jelentett a maradi egyház világról alkotott elképzelése. Az idő mégis a tudósokat igazolta. De az ostobaság úgy látszik a modern korban is megpróbál az értelem útjába állni. Rajta csak! Találjatok ki minél több marhaságot. A hülyeség tényleg nem ismer határokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát jó nagy földhözragadt paraszt lehetsz,elég felületesen gondolkodsz,sajnálom a környezetedet...

      Törlés
  3. Kedves Névtelen '2!

    Ha Te olyan okos és bölcs vagy, kérlek mondd meg, mi az igazság! Elmondanád nekem és kedves olvasóimnak, hogy a leírtak ellenkezőjét mi támasztja alá? Kíváncsian várom! Őszintén...
    A tudomány ugyanúgy elméletek alapján teremti meg a múltunkat, a valóságunkat. Egyébként én is olvastam elméleteket a cikkben leírtak ellenkezőjéről és igazság szerint ez a variáció szimpatikusabb.
    Ellentmond a fizika törvényeinek? Te fizikus vagy? Nem szeretnélek megbántani- Isten lássa Lelkem- de nem hiszem, hogy Te olyan nagyon tisztában lennél a fizika törvényeivel. És most egy ici-pici tapasztalat is beszél belőlem! Volt már részem olyan dolgokban, amelyek ellent mondottak az 'alapvető fizika törvényeinek'.Egyáltalán nem mondd ellent, csak a vaskalapos tudomány- mivel nem szeretné a butaságaira alapozott világképünket alapjaiban megrengetni- inkább azt mondja, 'ugyan már'.
    "A természettudósoknak a sötét középkorban is nagy akadályt jelentett a maradi egyház világról alkotott elképzelése. Az idő mégis a tudósokat igazolta."- közlöm Veled, hogy ez is tudomány, és meglásd, az idő minket igazol majd! Kívánom, hogy érd meg és lásd, hogy kinyíljon a Szemed!
    Maradok Szeretettel és Barátsággal:
    Kaniraya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Egyébként én is olvastam elméleteket a cikkben leírtak ellenkezőjéről és igazság szerint ez a variáció szimpatikusabb."
      Az igazság nem szimpátia kérdése. A Föld középpontú világegyetem is sokaknak szimpatikusabb volt, az igazság mégis merőben más tőle.
      Nem az a fontos, hogy én fizikus vagyok e vagy sem, mert szerintem te bármilyen fizikussal, aki cáfolná ezt a "belső föld" teóriát, csak pattalan és értelmetlen vitába bonyolódnál. A ma hivatalosan elfogadott álláspont mellett ezernyi érvet fel lehetne sorolni, míg emellett az elmélet mellett, ami az igazat megvallva egész szépen fel van építve, számtalan módon lehetne cáfolni. A CIA, USa stb... szervezetekkel pedig már nem egy összeseküvéselméletet próbáltak megmagyarázni. Az Északi-sark nagyrészét Oroszország öleli körül és nem csak az USA és szövetségeseinek vannak műholdjai odafenn. Ezt is figyelembe kéne venni.

      Minden jót Kaniraya!

      Törlés
  4. Kedves sokadik Névtelen! :)

    Valóban, én sem tudok mindent, és nagyon köszönöm az újabb és újabb információkat. Mostantól figyelembe veszem az orosz műholdakat is! Elgondolkodtam, valóban vitába szállnék- e egy fizikussal... lehet:)
    De nyilván igazad van abban, hogy nincsenek olyan meggyőző érveim, bizonyítékaim, mint a másik oldalnak. De ki tudja, kedves Barátom, lehet, hogy lesz több bizonyíték. Ebben a kérdésben is van tanulnivaló. Ha neked van igazad, és a Belső Föld nem létezik és soha nem is létezett, akkor azt mondom neked és mindenki másnak: Igen, kedveseim, tévedtünk, kár foglalkozni az érvekkel, nem volt igazunk. :)
    De ha ellenkezőleg sül el a dolog, akkor te képes leszel ezt mondani? Csak kérdés: Ha idővel kiderülne- mert természetesen 100%- osan egyik variáns sem bizonyítható- akkor képes lennél elfogadni? Mert, ha igen, akkor érdemes volt foglalkozni a kérdéssel. Lehet, hogy tévedés, de amíg nyitott a kérdés, addig kötelességünk foglalkozni vele, hiszen itt élünk és a kéréds is a részünk!
    Ha már ennyire foglalkozol a kérdéssel, már megérte!

    Baráti szeretettel.

    VálaszTörlés
  5. Egyébként mi a véleményed arról, hogy esetleg neked is és nekem is igazunk van? Csak egyetlen dimenzió van köztünk? Hm? Lehetségesnek tartod?

    VálaszTörlés
  6. minden amit nem tudunk csak úgy egyszerűen ellenőrizni, igaz-e vagy sem, addig csak találgathatunk.

    Geológusokkal kell beszélgetni erről a témáról, és arról, hogy milyen ultrahangos, és egyéb térképeik vannak ebben a témában.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Névtelen!

    Igazad lehet, csak tudod, ha ez a teória mégis igaz, valószínüleg nem tudhatunk róla, hiszen akkor most másként lenne... :) De egyszer biztosan kiderül. Mindenesetre igen izgalmasan hangzik, szinte kívánom, hogy igaz legyen. Bár, mint már mondtam egy kedves hozzászólónak, nem feltétlen kell ezt a 3D- ben elképzelni...

    VálaszTörlés
  8. Szeretem a hasonló témákat, de ez az elmélet kiveri nálam a biztosítékot.
    Jó lenne az ilyen elméleteket kicsit szkeptikusan kezelni.
    Mitől lenne stabil egy üreges bolygó?
    Középiskolai fizikával kiszámolható, hogy a Föld gravitációs vonzása többszázszorosa a felszíni centripetális gyorsulásnak. Így egy üreges (sár)golyó szépen összeomlana a vonzás hatására.

    Tegyük fel, hogy valahogy mégis stabil az üreges golyó.
    Mi tartja középen a belső napot? A gravitáció biztosan nem. Az üregben belül nulla a külső rész gravitációs ereje, utána lehet nézni.

    Hogy pozitív legyek: Ha a belső nap valamilyen módon taszítaná a Földet, akkor ez a taszítás stabil lehetne és egyben a beomlás ellen is védene.

    VálaszTörlés