Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. december 4., kedd

Élet a Földön 2009- 2021.

   Még nyáron tettem közzé Aryana Havah, romániai pszichológusnő két könyvét Inuaki 1. és Inuaki 2. címmel; amely egy Dávid nevű kisfiúról szól, aki földönkívülinek vallja magát. Az Inua nevű bolygóról inkarnálódott ide a Földre; s rengeteg új információt oszt meg velünk a múltunkkal, jelenünkkel és jövőnkkel kapcsolatban.
   Az Élet a Földön 2009-2021 c. könyv is igazán érdekes és izgalmas. Egy 54 éves hölggyel készít interjút, aki gyermekkora óta látja a jövőt; s az emberiség egy 2009-2021-es lehetséges időszakáról beszélget az pszichológus-írónővel.
   Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe ezt és ha még nem olvastátok, akkor az előző kettőt is:

http://kaniraya.blogspot.hu/2012/03/inuaki-1.html

http://kaniraya.blogspot.hu/2012/03/inuaki-2.html


Aryana Havah: Élet a Földön 2009- 2021.



Mindenekelőtt köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki üzenetet küldött nekem. Kezdetben, amikor megkezdtem ezt a fárasztó utat, azt gondoltam, hogy kevesen értik, meg amit mondani akarok, és sokan utasítanak majd vissza, de meglepődtem, hogy éppen ellenkezőleg történt, mindenki pozitívan fogadta, még akkor is, ha amit írtam, nem volt ismert. Sok ember felébredt, akik meg akarják változtatni az életüket és az, hogy mindegyikünk, aki változást akar, itt van jelen, olyan, mint egy egész lény. Isten áldjon meg minket!

Szeretnék elnézést kérni tőled, mert névtelen akarok maradni, bármennyire is közvetlen ez a beszélgetés. Remélem, megértesz engem. A világ, ma tele van jó szándékkal, és ezt az útvonalat, amit választottunk, jobban fel kell fedezzük. Nincs szükségem a rivaldafényre.

Kívánom a szívemből, hogy az, amit mondok, becsüljék meg a pontosságáért és az információüzenet helyességéért. Mi vagyunk, azok az emberek, akiket elküldtek, mi vagyunk az alázatos katonák abban a hadseregben, amihez Isten és a könyveink tartoznak, ami nem a miénk, hanem az egész univerzumé. Nekünk alkalmunk nyílt arra, hogy felfogjuk ezeket az üzeneteket és elköteleztük magunkat mellette, hogy megismertessük másokkal. Kaptunk még egy esélyt, hogy papírra rögzítsük ezeket az üzeneteket, hogy ismerté váljanak, de mi csak a futárok vagyunk, és imádkozzunk, hogy minden jó gondolattal forduljunk, ahhoz, aki létrehozott minket, a Teremtőhöz.

Még egyszer köszönöm, és szeretném, ha a szívünk találkozna néhány éven belül abban a világban ahol az igazság, a Jó, a Fény és a Szeretet uralkodik.


 
ARYANA Havah


Meglehetősen furcsa lehet, hogy ezt a címet választottam, de a kommunikációnak ez a fajtája, hogy fogadom egy másik bolygó üzenetét és elhiszem azt, feljogosít erre. Az emberiség egy lehetséges jövőjéről beszélgetünk egy 2009-2021 időszakról, de ahogy tudjuk, a jövő még mindig nyitott. Mi a változás teremtői vagyunk, mi vagyunk a teremtő hatalma, és ha a hitünk akkora lenne, mint egy mustármag, hegyeket mozgathatnánk meg.
Ezért kérlek, értsd meg, hogy amit mondok, csak egy hipotézisnek lehet tekinteni. Az információ lehet, hogy sokkolónak tűnik, de érzem, hogy azért értek el minket ezek, hogy megpróbáljanak minket felébreszteni a káros ésmérgező hozzáállásunkból. Erősen hiszem azt, hogy a Földnek szüksége vana segítségre. Szeretettel és együttérzéssel segítünk neki a legtöbbet. Akarjunkjobbak, bölcsebbek, toleránsabbak lenni. Állítsuk le ezt a vérbosszút és megértjük, hogy senki sincs ellenünk, és hogy mi sem vagyunk ellene senkinek. Azért vagyunk itt, hogy megtanulja az emberiség a leckét, megmutatni, hogy mi emberek vagyunk, és mindenekelőtt meg kell érteni, hogy Isten fiai és leányai vagyunk. A mennyország bennünk van, a szívünkben. Akard, hogy megvalósuljon és valósággá váljon.

Egy hideg éjszaka márciusban. Hangosan csörgő mobiltelefon ébreszt fel az álmodozásból. Nézem, hogy ki telefonál ilyen későn, de a hívó fél ismeretlen. Kíváncsi lettem, mert ez ritkán történik meg velem. Meleg hang hallatszik a telefonban, egy hölgy az, és azt mondja, hogy bocsánatot kér az ismeretlen hívó számért, de meg akarja védeni a személyazonosságát, és szeretne velem találkozni. Még aznapra megbeszéltünk egy találkozót, mert a hívása kíváncsivá tett. Aznap a megbeszélt időben egy hölgy lépett be az irodámba. 50 év körüli, nagyon elegáns és nagyon szép. Néztem az arcát, zöld szemű, enyhén barna haj, látszott rajta a szomorúság. Nyújtotta felém a kezét mondván:

R: A nevem Ruxandra. Nagy erőfeszítések árán kaptam meg a telefonszámodat. Van egy közös barátunk, akivel kibúvóhoz kellett folyamodnunk, hogy megadja a számodat. Olvastam az Inuaki, a bennem élő reptilián - Egy földönkívüli lény vallomásai című könyvedet. Tudd meg, hogy minden, amit Dávid mondott, az igaz. Nagyon hosszú idő óta ismerem ezeket a dolgokat, de nem mertem beszélni róla. Valójában még mindig félek, de azért jöttem, hogy neked elmondjam, de tudom, cserébe azzal a kéréssel, hogy ezt az információt, az egész világ elé tárhasd. Nyomja a szívemet, hogy tudok bizonyos dolgokat, de nem tehetek ellene semmit.

A: De ez egy ajándék, egy ajándék Istentől, válaszoltam.

R: Ez nem ajándék ez inkább teher. Engem megaláztak, megvertek... emiatt. De ez most nem számít. A fő dolog az, hogy összeszedtem a bátorságomat és belátásod szerint döntesz, hogy hiszel e nekem vagy sem. El akarok mondani neked, mindent, amit tudok az életemről. Remélem, hogy azok, akik ismernek engem, nem olvassák ezt, mert nem akarom, hogy felismerjenek. Nekem van egy különleges társadalmi státuszom, és gyerekeim, egy nehéz, fontos beosztással bíró férjjel. Ez az üzenet az emberiség javára fog szolgálni. Gondolj rólam bármit, nem vagyok paranoiás sem olyan misztikus élményeket átélő, amik utalnának az elmebajra. Egyszerűen kétségbeesett, mert üzeneteket és látásokat kapok, de nem tudok mit kezdeni velük.

A: Értem. Még ma belekezdhetünk. Hogyan szeretnéd vezetni ezeket a találkozókat? Nekem könnyebb lenne párbeszédes formában, hogy én is tudjak jegyzetelni, hogy ne maradjak le semmiről.

R: Ez nekem is tökéletes. Először szeretném elmondani a nevemet. A nevem Ruxandra. Érzem, hogy mi lelkiekben közel állunk egymáshoz.

A: Üdvözöllek Ruxandra. Először is elmondanád nekem, hogy mikor és hogyan fedezted fel, hogy neked vannak ilyen információid?

R: Úgy gondolom, hogy én így születtem, de csak 4 éves voltam, amikor rájöttem, hogy a fejemben olyan események jelennek meg, amik később
bekövetkeznek. Például, miközben egy napon ültem az anyám mellett, eszembe jutott róla egy kép, amin sír és eltakarja az arcát egy sállal. Néhány nappal azután, apám megverte, én újból átéltem ezt a jelenetet, anyám pedig megpróbálta eltitkolni a verés nyomait.

A: Az apád egy erőszakos ember volt?

R: Az apám rossz ember volt. Anyámnál sokkal öregebb volt. Érdekből házasodott össze vele hogy megerősítse a társadalmi helyzetét. Ő egy  kommunista, akinek nagy politikai hatalma volt. Azért, hogy betarthassa a
pártdoktrínát, keresett egy egyszerű vidéki kislányt. Nem tudom, hogy az anyám szeretette-e. Egy Fagaras nevű faluból származott. Az apám egy üzleti úton találkozott vele, miközben kereste a kommunizmus úgynevezett ellenségeit. Meglátta és úgy gondolta, hogy tökéletesen el tudja játszani az alázatos és segítőkész feleség szerepét, úgyhogy megkérte őt, hogy házasodjanak össze. A nagyszüleimre nem emlékszem egyáltalán. A szüleim elfogadták, látva, hogy ez mekkora megtiszteltetés, hogy egy ilyen befolyásos ember elvesz egy  parasztlányt. És így anyám eljött Bukarestbe. Nem tudom, hogy volt e valaha is boldog. Emlékszem, apám rendszeresen bántotta.
Amikor apám belépett az ajtón, anyám egyből odarohant az asztalhoz megteríteni. Valójában ez az a kép, amely a legjobban képviseli az anyámat,
térdelve lábainál, ráadva a cipőjét. Édesapám egy szörnyeteg volt. Tudatosan
terrorizálta anyámat. Egész életében családos embernek mutatta magát, aki
ilyen szlogenekkel dicsekedett, mint pl.: a feleségemnek nem kell dolgoznia, a
család a legértékesebb dolog a világon, a gyerekek legyenek boldogok az életben, stb.

A: Azt mondtad, hogy nem emlékszel a nagyanyádra. Miért?

R: Az anyám szüleire nem emlékezhetek, mert meghaltak, amikor három éves voltam. A házuk kigyulladt és nem tudták kimenteni őket. Az apám nagyszüleiről azelőtt soha nem tudtam. Az apu azt mondta nekem, hogy őt egy árvaházban nevelték föl, de később megtudtam, hogy ez nem igaz.
Amikor 18 éves voltam, csengetett az ajtónkon egy nő, szép, elegáns, és apámról kérdezősködött. Így tudtam meg, hogy ő a nővére, aki Izraelben telepedett le. Azt is megtudtam, hogy apám megszökött otthonról. Azt mondta nekem, hogy azért jött, hogy megmondja az anyjuk meghalt. Nem tudom, hogy mit vitattak meg, mivel visszavonultak egy szobába, arra viszont emlékszem, hogy az ajkai összeszorultak, mikor távozott. Búcsúzáskor a nagynéném megcsókolt a homlokom és azt mondta nekem, hogy ne legyek olyan, mint ő. Miután elment arra számítottam, hogy apám megver minket, de nem mondott semmit, hétköznapi módon viselkedett.

A: Az apád hitt a családban, a házasságban?

R: Nem. Éppen ellenkezőleg. Mentünk a városba vasárnap, sétált velünk, hogy bemutasson az ismerőseinek. Anyámnak azt mondta, hogy ne felejtse el, hogy honnan jött, és hogy mennyire alacsony osztályba tartozik. Feladata az volt, hogy főzzön, takarítson, és szolgálja a férjét. Azt mondta, hogy ő csak egy ember, akit megsajnált, és legyen büszke, hogy van mellette egy nagyon okos és fontos ember.

A: De ez fontos volt neki?

R: Akkor nem tudtam, de később rájöttem, hogy ennek fontos szerepe volt az üzleteiben, ami akkor segített neki, hogy közelebb kerüljön a politikához, az üzleti élethez.

A: Neked vannak testvéreid?

R: Nem. Egyke vagyok. Anyámnak nem lehetett több gyereke. Miután megszülettem és hazajöttünk, apám brutálisan megverte, mert fiút akart nem
lányt. Emiatt kórházban volt néhány napig. Nem tudom, hogy ez okozta e a
meddőségét, vagy Isten úgy döntött, hogy nem gyötör meg még egy lelket, de
az tény, hogy anyám nem tudott teherbe esni többé.

A: Az édesapád iszik?

R: Nem, ezzel szemben megvetette a részeges embereket. Nem emlékszem arra, hogy láttam volna őt, egy baráttal, egy ital vagy egy kávé mellett beszélgetni.  Anyámnak sem engedte meg, hogy beszéljen bárkivel is. Csak a szomszéddal a kerítés fölött beszélt, amikor apám a küldöttségben volt. Még amikor mentünk a piacra vásárolni, akkor is lesütötte a szemét a földre. Gramont területén ahol felnőttem az emberek úgy érezték, hogy fenn hordjuk az orrunkat. Kevesen ismertek minket. Nem engedték, hogy beszéljek bárkivel is, és nem engedtek játszani a többi gyerekkel. Ez volt a gyerekkorom. Négy éves koromtól, ahogy mondtam, kezdtem rájönni, hogy valahogy látom a jövőt. Úgy látom a jövőt, mint egy filmet. Nem beszéltem erről anyámnak, de miután láttam, hogy a látásaim  valóra válnak, elkezdtem leírni őket. Meg kell említenem, hogy eredetileg azt gondoltam, hogy ez egy normális dolog, hogy ilyet mindenki tud, de később ezek a látások arra késztettek engem, hogy megértsem, én más vagyok.

A: Tudnál mondani egy példát?

R: Igen. Egyik este láttam, ahogy apám bejött az ajtón, és meglepett egy rossz szag. A fejemben egy kép jött elő, amin apám megölt egy embert. Én nem számoltam be az emlékeimről neki. Amikor idősebb lettem, és apám verte anyámat, ráugrottam és ledobott magáról. Mondtam neki hogy: te gyilkos, te szörny, te hazudozó, egy csirkefogó vagy, a pokolból jöttél, és oda is fogsz visszamenni. Vert engem, amíg el nem ájultam. Ágyban maradtam egy hónapig. Eltört a kezem és néhány bordám. Azóta többé nem létezem számára. Csak mobiltelefonon beszél velem. Az egyetlen alkalom mikor pár szót váltottam vele, az volt mikor elmondta, hogy megtalálta a leendő férjemet. A fiú fontos tagja a CC-nek (nem tudom mi az??), és megbeszélte az esküvő időpontját az apjával.

A: És te összeházasodtál vele?

R: Igen, mind a mai napig együtt vagyunk. Mint két idegen, de nem szoktunk panaszkodni. Őt is kényszerítették, hogy belépjen ebbe a játékba. Ő is és én is a munkánkat végezzük. Van két gyerekünk, egy fiú és egy lány, jó anyagi körülmények között élünk. Utazgatunk a világ körül, de nem vagyunk boldogok.

A: És nem akarod megváltoztatni ezt?

R: Nem. Gyáva vagyok. Tettetek. Mindenhol, otthon, munka közben barátok és gyerekek előtt néha saját magam előtt is. Félek a változástól, attól tartok, hogy nem tudok majd egyedül boldogulni ... de beszéljünk a látomásokról.

A: Hogyan és mikor tapasztalod ezeket a látomásokat?

R: Nincsen különös helye és ideje. Megjelennek, amikor nem gondolkodom. Az irodában, otthon mikor sütök- főzők, a boltnál, a jelzőlámpánál, mindenhol. Néha amikor megérintek valakit, megjelenik a fejemben a személy élete, aggodalmai, problémái, betegségei, bajai. Nem tudom irányítani. Némelyek olyanok, mint villanások, mások olyanok, mint a filmek.

A: Vannak képek a múltról is vagy csak a jövőt látod?

R: Igazából mindkettő. A külföldieket nem tudom leellenőrizni, de az ittenieket igen, amit látok az később valósággá válik.

A: Megpróbáltad elmondani az embereknek?

R: Nem. Soha. Miért? Úgy vélem hülyének néztek volna.

A: Látod a jövő főbb eseményeit?

R: Voltaképpen éppen erről akarok beszélni. 1987-ben volt egy álmom, amelyben megjelent Ceausescu véresen, és a nép futott Bukarest utcáin. Úgy éreztem, hideg az éjszaka. Nem tudtam, hogy ez mit jelent egészen 1989-ig. Ott voltam a forradalmon, akkor is, ha csak kíváncsiságból. Ez csak egy példa. Volt egy csomó előérzetem, mind globálisan, mind egyéni szinten.

A: És ezek igazak voltak?

R: Igen, a legtöbb, de valamikor nem tudtam, abban a pillanatban megfejteni. Csak néhány évvel később, miután elvégeztem egy NLP tanfolyamot, és végigültem több előadást a hipnotikus regresszióról és progresszióról az Egyesült Államokban. Ezek után jobban bírtam összpontosítani a figyelmemet, és megpróbáltam megfejteni a látomásaimat. Korábban nehéz volt meghatározni az időt és a helyet. Most már megtanultam feldolgozni az összes információt, és így meg tudom határozni az időpontot is. Kiemelt figyelmet fordítok az egyes eseményekre, és feltárom részletesen azokat.

A: Le tudnál írni egy jelenetet?

R: Látok rendőröket és embereket, akik futnak az utcákon, például. Sok a tűz és a füst. Sikításokat és lövéseket hallok. Látok egy vörös hosszú hajú lányt, farmerben és kék dzsekiben, aki a földre esik. Folyik a vér a szájából. Azon töprengek, hogy hol történik és jön a válasz a fejemben, Franciaországban. Megint megkérdezem, hogy mikor és jön a válasz, hogy 2010-ben. Azon töprengek, hogy mi lesz 2010-ben Franciaországban és az ugrik be, hogy lázadás.

A: Mit látsz még?

R: Ha becsukom a szemeimet az egész színhelyet látom. Sok fiatal ember van. Csak néhány öreg. Látom, hogy egy sötét bőrű tizenéves palackokat dobál. Mögötte sok fiú kiabál.

A: Mi a lázadás oka?

R: Elégedetlenség. Csalódottságot és nélkülözést látok.

A: És ez a hang, amit hallasz, ki?

R: Nézd, ez annak köszönhető, hogy elolvastam a könyved. Csak miután elolvastam az Inuaki, a bennem élő replitián-t kérdeztem meg magamtól, hogy kivel beszélek. Addig a fejemben azt hittem, hogy ez az én lelkem, tudatalattim, de amikor megkérdeztem, azt az egyszerű választ kaptam, hogy Selával. Megtudtam, hogy ő egy őrangyal, aki mindig elkísért, és aki mindig velem van. Megkérdeztem tőle, miért van velem, és azt mondta, hogy miattam. Azt mondta, hogy sok hibát vétettem, és hogy keményen dolgozott, hogy ez az ajándék az enyém legyen a jelenlegi testet öltésemben, és ezért az a döntés született, hogy elkísér engem. Talán ezek a dolgok, furcsának tűnnek, de voltam pszichiáternél és normálisnak ítélt meg. Voltam orvosnál is hogy vizsgáljanak ki, hogy nem vagyok e skizofrén, de biztosíthatlak, hogy nem. Kritikusan tekintettem magamra.

A: Mostanában annyira bizarr helyzetekben és körülményekben vagyok érintett, hogy úgy döntöttem, nem ítélkezem.

R: Azt gondolom, hogy több üzenetet kapok meg, mint mások. Sokan vannak, akik tudnak bizonyos dolgokat, de tagadják és nem beszélnek róla. Valószínűleg félnek. Tudod milyen rossz, amikor téged kigúnyolnak? Rettenetes dolog tudni valamit egy emberről és miután elmondod neki a képedbe röhög. Történetesen a legjobb barátommal történt ez. Bíztam benne és mégis elárult.

A: Abból, amit eddig megértettem, hogy időrendbe tudod tenni az információkat.

R: Igen. És el akarom mondani őket.

A: Az első látomás 2010-ről szólt.

R: Nem. Ez csak egy példa volt. 2008-cal akarok kezdeni. De nem ma. Nem  tudok maradni. A következő ülésen fogunk erről beszélni.

Egy hét múlva Ruxandra egy hatalmas csokor virággal jelent meg.

R: 54 rózsa. Egy csokor az életem mindegyik évéért. Fogadd csak el. Te vagy az egyetlen személy az életemben, akinek beszéltem ezekről a dolgokról és ezzel a csokorral szeretném megköszönni. Te vagy az a pszichológus, aki tudja, hogyan szabadulhatok meg ezektől a látomásoktól. A találkozónk után annyira megkönnyebbültnek éreztem magamat, mint még soha. Egész életemben úgy éreztem mintha egy malomkövet akasztottak volna a nyakamba, és most hogy beszéltem veled hosszú idő után ez megszűnt. Köszönöm!

A: Rájöttél, hogy a legfontosabb tényező te vagy. De egyébként gratulálok és boldog vagyok, hogy segíthetek. Miről akarsz beszélni ma?

R: 2008-cal fogok kezdeni. Júliusban, amikor a férjemmel Franciaországban voltam, láttam magamat, ahogy otthon ülök a kanapén és a New York Stock Exchange eséséről szóló televízióhíreket hallgatom. Megkérdeztem mikor és nekem október ugrott be.

A: Elmondtad a férjednek?

R: Igen, de másképp, mert nem hisz az természetfelettiben. Azt mondtam neki, hogy hallottam a luxushotelben egy beszélgetést két hölgy között, egy októberi értéktőzsde-összeomlásról. Természetesen a férjem kinevetett, de azért megejtett egy pár hívást. Sajnos az informátorai nem erősítették meg a feltevésem, ráadásul biztosra állították, hogy ez nem fog megtörténni. Láttad volna mennyire meglepődtek, amikor az egész valóra vált. Elkezdték visszahívogatni a férjemet, de már késő volt, mert mi és ők is elvesztettük a vagyonunk egy részét. Miamiban volt egy házunk, amit csak 50%-os veszteséggel tudtunk eladni. Valamint tavaly láttam az apám halálát, ami végül 2009 januárjában történt meg. Nem tudom azt mondani, hogy ez egy előérzet volt, mert számítottunk erre, rákos volt, de láttam világosan, hogy kapni fogunk egy telefonhívást egy szombat éjszakán és azt a nőt is, aki gondoskodott róla. Sajnáltam őt. Becsületes ember volt. Nem árasztott el szeretettel, de legalább gondoskodott rólunk, fontos emberekkel ismertettet meg minket, fontos pozíciókat adott nekünk, vigyázott ránk. Istenem, bocsáss meg neki! Tudtad, hogy soha nem akartam az apám temetésére elmenni? Rákban halt meg, anyám sokat volt mellette. Elmentem hozzá élete utolsó heteiben és volt bátorságom ahhoz, hogy elmondjak neki mindent. Azt mondtam, hogy utálom őt és remélem, hogy úgy fog szenvedni, ahogy minket kínzott.

A: Meg kell értened, tudta, hogy rossz volt. Az eszére hallgatott nem a szívére.

R: Ha van isteni igazságszolgáltatás, akkor bűnhődnie kell! A megerősítést követően, amit láttam októberben beigazolódott, elkezdtem inkább a jövőbe tekinteni. Így elkezdtem összerakni a kirakós darabjait. Szintén meg kell említenem, hogy mindig láttam vizet, sok víz árasztotta el a települések felszínét, városokat, épületeket. Kezdetben nem hittem, de most már tudjuk, hogy ezek a dolgok meg fognak történni. Látok egy másik összeomlást, ami az ősz folyamán fog zajlani.

A: De csak helyreáll! Ráadásul azt mondták, hogy a gazdaság elkezd magához térni!

R: Nem igazán. Az tőzsde esni fog. Ez csak egy gyenge gyógyulás. Nyáron és ősszel kezdődik el egy lassú esés, ami később katasztrófához vezet. Pontosabban a következő nyáron senkinek nem lesz semmije. Az esés először Amerikában fog kezdődni aztán ki fog terjedni az egész világra. Öngyilkosságokat látok, kétségbeesett családokat, minden megdől, összeomlik. A jövő év végén a dollárnak már nem lesz értéke és arra törekednek majd, hogy lecseréljék egy másik pénznemre.

A: Az amerikaiak mit fognak tenni?

R: Káosz lesz. Gyilkosság, rablás és pusztítás lesz mindenütt. Ez hadi állapotot fog előidézni, statáriumot, de emellett egy háború fog kitörni, ami megpróbálja álcázni ezt.

A: Az amerikaiak mindig háborúban állnak valakivel, úgyhogy ez fel se tűnik majd senkinek.

R: Nem. Ez egy olyan háború lesz, ami kiterjed minden országra. Az Egyesült Államok, Izrael, és Irán között kezdődik, de később Kína és más országok is csatlakoznak. Ez lesz a harmadik világháború.

A: És ez mikor fog kezdődni?

R: Két időpont van a fejemben: 2010 novembere és 2011 februárja. Így nem tudom pontosan megmondani, mikor kezdődik. Tudom, hogy vége lesz 2011 decemberében. Nem hiszem, hogy atombombát használnak majd. Csak tűzet, halottakat, éhezést, kétségbeesést és káoszt látok. Izraelt lángokban látom. Nagyon remélem, hogy ez a látomás nem igaz, mert szeretem ezt az országot. Éltem Jeruzsálemben. Csodálatos pillanatai voltak az életemnek. Ott igazán érthető, hogy az embereknek egy küldetésük van.

A: Vegyük át kronologikusan. Kezd 2009 nyarával.

R: A nyáron kaotikus lesz az éghajlat az egész Földön. Aszályok lesznek a legtöbb régióban, másutt trópusi viharok tombolnak. Romániában tűzet és viharokat és nagy szeleket látok. Tudom, hogy ez úgy hangzik, mint egy időjárás-jelentés, de ezeket a képeket látom. Bukaresten viharok, autókra dőlt fák, jégesők, erős szelek és megtépázott tetők lesznek. Franciaország, Spanyolország, Dél-Olaszország és Észak-Amerika különösen érintettek lesznek. Oroszországot sújtani fogja egy tornádó, ami szélsőségesnek tűnik főleg egy városban. Télen egy új földrész fog megjelenni a vízben. Nem tudom, hogy ez egy víz alatti vulkánkitörés vagy egy földrengés miatt lesz.

A: Azt gondolod, hogy ezek az éghajlatváltozások miatt vannak?

R: Erre én is kíváncsi voltam, így megkérdeztem. Azt a magyarázatot kaptam, hogy a galaxis központjában az egész naprendszerre gyakorolt nyomás növekszik. Ez csinálja a Föld és más bolygók tömegét, hogy sűrűbbé váljanak, a feszültségek elkezdenek felhalmozódni, és ez a földrengések, a fokozott vulkáni tevékenységek megerősödéséhez vezet. Hallottam néhány csillagász barátomtól, hogy a Holdnak a tömege visszaesett néhány száz négyzetkilométert. Ez nem azt jelenti, hogy töredezik, de a tömege összetömörödik. Sela azt is elmondta, hogy a Nap bajban van, és lesz egy erős napvihar 2012-ben, az év elején, amikor elektromágneses impulzusok bombázzák majd a Földet, és ez érinteni fogja az összes elektronikus berendezést.

A: Igen, de mi történik és miért most?

R: Sela azt mondja, hogy a Föld sokszor ment már keresztül ilyen tapasztalatokon. Léteztek műszakilag fejlettebb emberek a Földön. Egész
civilizációk tűntek el a föld felszínéről. Néhány nálunk ráadásul sokkal fejlettebb volt. Birtokolták a telepátiát, a telekinézist, tudtak jósolni, mégsem engedték meg, hogy ez megmaradjon. Miért? Mert mindenki elfelejtette Istent. Elfelejtették, hogy ők, mint önálló egyének, azért kapták ezeket a képességeket, hogy Isten megnyilvánulhasson a földön. Feladatuk az volt, hogy a „mennyországba” jussanak, lelkileg fejlődjenek. Nem úgy értem, hogy a bibliai égbe, de az „Édenkertet „a „Paradicsomot” kellett volna megteremteniük itt a Földön, ahol az ember Isten és Isten az ember.

A: De nincs konkrét bizonyítékunk, hogy ezek a civilizációk léteztek. Vannak legendák, történetek mint pl. Atlantisz, de semmi kézzelfogható.

R: Te tényleg azt hiszed, hogy majmoktól származunk?

A: Hát nem. Bár a tudomány azt akarja, hogy ez bebizonyosodjon.

R: Ez egy téveszme, mert nincsenek olyan főemlős testek, amelyek összeegyeztethetőek lennének a miénkkel. A mai napig nem találták meg azt a hiányzó láncszemet, amely megerősíti Darwin elméletét.

A: Igazad van, de nincs bizonyíték arra, hogy létezett egy civilizáció, ahol fejlett „Cro-Magnon-i” emberek éltek!

R: Ajánlom, hogy látogasd meg a Man Museum-ot Párizsban. Lussacnál, 15000 évvel ezelőtt olyan emberi maradványokat találtak, akik olyan ruhákkal és cipőkkel öltöztek, mint mi, és rendezett hajuk volt.

A: Tudom, voltam már ott látogatóban. De ha vannak ilyen bizonyítékok, miért nincsenek róluk tanulmányok, miért titkosak ezek a dolgok?

R: Miért nem írnak a történelem könyvek az ismert új kőkori településről Gozel-ről, ahol tablettákat találtak? Ha most lenne egy globális katasztrófa,
mondjuk egy árvíz, mint a Bibliában, amelyben az emberiség 90 százaléka
meghalna, az állatok, a növények, a városok a technológia mind tönkremenne,
és az egyetlen túlélő egy maroknyi ember volna, akik barlangokban és a
hegyekben találnak menedéket, a leszármazottaik (mi), több mint 50.000 évvel később, azt hinnénk, hogy az őseink primitívek voltak, szellemi képességük alacsony volt, állati bőrből készült ruhát hordtak stb. Minden, az autók, a lakások, a repülőgépek, a számítógépek, a műholdak, a földdel válnak egyenlővé és nem lesz semmi bizonyíték arra, hogy korábban léteztek fejlettebb civilizációk. Miért nem teszik ezeket az eredmények ismertté hazánkban? Nem tudom, de bizonyíték van arra, hogy léteznek sokkal régebbi emberi települések, mint amit hivatalosan ismerünk. Miért nem beszélünk ember kinézetű óriás csontvázakról, amit néhány évvel ezelőtt fedeztek fel?

A: Nos ha ezek ott vannak, miért nem vizsgálják meg őket, kinek az érdeke, hogy ez titokban maradjon?

R: Tudod, olyan a társadalmi pozícióm, hogy gyakran kerülök kapcsolatba a férjem által olyan emberekkel, akiket csak eliteknek neveznek, okkultistáknak, szabadkőműveseknek. Amíg el nem olvastam az Inuaki, a bennem élő reptilián című könyvedet nem tudtam megmagyarázni, miért olyan rosszak, önzőek, kapzsik, kegyetlenek ezek az emberek, mi ez a sok negatív tulajdonság, és hogy miért minden pénz az övék. Mondok egy példát. 1998 körül Ausztriában voltam a férjemmel. Volt egy üzleti megbeszélés, ami egy ünnepi vacsorával zárult, amin nekem is részt kellett vennem. A megbeszélés résztvevői arról beszélgettek, hogy szerződést kötnek egy bizonyos növényre, ami az ottani emberek megélhetését biztosította, és akkor csődbe mennek, munkanélkülivé válnak az emberek, az értékesítési eszközöket, hogy visszaszerezzék a beruházást, eladják a területtel együtt a profitmaximalizálás céljából. Meghallottam ezeket a szavakat, és felháborodtam. Mivel kíváncsi voltam, mi fog történni a több ezer munkavállalóval, a gyermekeikkel, az életükkel, tudván, hogy ez a növény az egyetlen bevételi forrásuk azon a területen. A válaszuk ez volt: Mit érdekel? Mi vagy te Szűz Mária, mert mi nem? Legfeljebb éhezni fognak! Majd elmennek koldulni! Minél kevesebben vannak annál jobb. És ez még csak a kezdet! Persze a férjem egész este nevetségessé tett, amíg beszélt. Ez csak egy példa. Tudnék mondani egy tucatot.

A: Tudod, nem mindenki ilyen. Vannak barátaim, akik a létra felső fokán állnak azonban még sem felejtették el, hogy hol kezdték. Törekednek arra, hogy jó emberek legyenek, ami küzdelemmel jár.

R: És sikerül nekik?

A: A legtöbb alkalommal. Úgy gondolom, hogy elsősorban az a kérdés, milyen az ember belső énje. Gonosznak lenni nagyon egyszerű, bárki megteheti, jónak lenni sokkal nehezebb.

R: És ha vannak ilyen emberek, miért nem hallunk róluk? Miért nem kapnak magas beosztást? Azért hogy továbbra is fosztogathassanak a többiek?

A: Ahogy én látom most változik a helyzet valamelyest.

R: Igen is meg nem is. Az állam nagyon sok pénzért szinte eladta az egész országot. Azok, akik összelopkodták a vagyonukat, képesek leszek rá ismét. Nincsenek gátlásaik. Azt akarják, hogy nekünk, és a gyermekeinknek is rosszabb legyen. Azt hiszed, 3-4 generáció múlva az emberek nem fogják megkérdezni, hogy hová tűnt az a sok kincs? Az üzletemberek nem tiszteletre méltóak, az elveik és hagyományaik nem változnak a generációk során.

A: Meg tudnád mondani nekem kik voltak ezek a gazdagok, kik voltak ők 1989 előtt?

R: Javarészt korábbi kommunisták vagy a gyerekeik. Van egy mondásuk: mi mindnyájan egyek vagyunk! Voltaképpen nekem is mondanom kellene ezt, mivel ehhez a testvériséghez tartozom. Ott azok az emberek, nagyon jól tudják, hogyan lehet azon spekulálni, hogy számukra kedvező módon alakuljanak az üzleteik, de kevesen vannak.

A: És hova akarnak terjeszkedni? Mi a céljuk?

R: Nem tudom. Pedig gyakran kérdeztem. Amit megértettem, az hogy az embereket le kell foglalni, sötétségben kell tartani, hogy ne gondolkodjanak.  Azt a téveszmét akarják elhitetni velünk, hogy egy bizonyos társadalmi szint elérése csak az árucikkek felhalmozásán keresztül lehetséges, ami sznobsághoz, agresszióhoz vezet. Mióta olvastam a könyvedet, sok dolgot megértettem. Meg vagyok győződve, hogy ők, az annunakik itt élnek közöttünk még akkor is, ha nem is hüllőként de mint démon lelkek igen. Ebből a szempontból akarom, hogy megtörténjenek ezek a dolgok, amiket látok. Még akkor is, ha ez az jelenti, hogy el kell vesztenem minden tulajdonomat gondolok, itt a pozíciómra, ráadásul így sikerül visszaszereznem a lelkemet.

A: Ha egyáltalán lesz túlélő!

R: Sok lesz és közöttük leszek én is. És te is. De térjünk vissza 2009-re. Ez a nagy átalakítás éve lesz. A világ el fogja kezdeni átalakítani a kollektív tudatszintet. Egyre több ember fog felébredni és kérdezni fogják, miért ilyen a
világ, amiben élünk. Ez elég lesz, mivel ez a gondolkodás megváltozásához fog vezetni. Az embereket egyre inkább nehezebb lesz rászedni. A galaktikus központ közelsége miatt, a megérzéseink erősebbek lesznek, és sokkal jobban megérezzük a finom rezgéseket. Akik rabul ejtenek, becsapnak minket azok továbbra is csinálják a dolgukat, de egy idő után bezárul a kör. Minket nem fognak többé rászedni.

A: És hogyan gondolod ezt, rájövünk, hogy nőtt az intuíciónk?

R: El fogunk kezdeni finom energiájú információkat kapni. Talán a szellemünk ki nem mondott kérdésekre ad majd választ, képekben, villanásokban, és álmok közben. Azt gondolom, hogy a változás első jele az álmatlanság lesz. Orvos vagyok és látom, hogy egyre több embernek van alvászavara, melyeket lehetetlen pirulákkal kezelni. Tény hogy, teljesen káros vegyszerekhez folyamodni. Ezek csak további károkat okoznak. Az embernek ilyenkor nem változik meg a rezgési frekvenciája és a problémák, amik ilyenkor a felszínre jönnek, megmaradnak.

A: Mit kellene nekünk tennünk?

R: Meditáljunk! Azt gondolom, hogy egy belső párbeszéd sokkal többet ér egy pirulánál. Sela azt mondja nekem, hogy el kell foganunk ezeket az új rezgési állapotokat, keresztül kell mennünk bizonyos változásokon, amik gyakran fájdalmasak. Még akkor is, ha ez egy rossz egészségügyi állapot, egy az életünkben bekövetkező jelentős változás, egy helyrehozhatatlan veszteség, vagy egy látszólag reménytelen konfliktushelyzet, nem kellene kétségbeesnünk. Ezek olyan jelek, amelyek a változást mutatják, hogy itt az ideje, hogy felhagyjunk a régi szokásainkkal. Meg kell értenünk, hogy ezek a jelek értünk vannak, hogy amit csinálunk az rossz a világnak, meg kell változzunk, és hogy jobb módja is lehet a dolgoknak. Az univerzum figyelmeztet minket.

A: Ez egy jó dolog, de sajnos kevesen vannak, akik rájönnek, hogy mi történik. Ez egy figyelmeztetés. Az embereket még több szerencsétlenség éri, és nem tudják, hogy miért.

R: Az univerzum sokkal egyszerűbb lehetne, ha felhívhatnánk, vagy küldhetnénk egy levelet, hogy magyarázza el miért történnek ezek a dolgok... de ez van. Én is észrevettem, hogy növekszik a rákos betegek száma. Ez azoknak a vibrációs változásoknak köszönhető, amelyeken keresztül megy az univerzum. És a Nap is megváltozott. Azt mondja Sela, hogy óvatosnak kell lennünk, és nem tehetjük ki magunkat a Napnak, anélkül hogy védekeznénk. Legalábbis 2013 végéig, akkor ugyanis el fognak kezdeni stabilizálódni a dolgok.

A: De ahogy mondtad, a naptevékenység 2012-ben fog tetőzni.

R: Igen. Ebben az évben bombázni fognak minket az elektromágneses energiák, amik a Napból, és a galaktikus központ közeléből jönnek. Ettől az évtől ráadásul látni fogunk egy újfajta, ismeretlen energiát, ami a galaktikus központból fog jönni és nagy földterületet fog érinteni. Ez a magma fokozott tevékenységéhez fog vezetni, ami magával vonzza a Föld mágneses mezőjének a rendellenességeit. Tapasztalni fogunk rendszeres fejfájásokat, depressziót, hirtelen halálokat a madarak és vízi állatok között, és még néhányat a népesség körében is.

A: De először szembe kell néznünk ezekkel az évekkel és a jövő évi háborúval …

R: Ez az év döntő lesz. Attól függetlenül, hogy mit választanak a kormányok.

A: És mikor fog eldőlni a háború kérdése?

R: Ha engem kérdezel, szerintem november kulcsfontosságú hónap lesz. Sajnos nem mi döntünk, inkább Amerika. Abból, amit látok ott, lesz a végső csata. Ők azok, akik el fogják dönteni a világ sorsát.

A: De miért ők? Miért hatnak ránk?

R: Ők azok, akik döntenek. Ráadásul uralják a világgazdaságot. Ez a függetlenül attól, hogy szeretjük-e vagy nem. Minden országnak amerikai gondolkodása van, az országok élete az ő mintájukra épül. A pénz tőlük származik, ők aktív résztvevői a világ sorsát befolyásoló döntéseket illetően, a többi ország bizonyos szempontból csak a szolgái. Most kapjuk azt, amit vetettünk.

A: De mondd, ha megkérdezed, hogy mi lesz 2010-ben Amerikában, mi a válasz?

R: Éhínség, háború, munkanélküliség, a félelem, öngyilkosság, gyilkosság …

A: Ez nem túl szép kép!

R: Kétségbeesett embereket látok, síró gyermekeket, látok sok halottat és hosszú sorokat. Mintha több tízezer ember kérne segítséget.

A: És 2010-ben Európában?

R: Éhínség, aszály, zavargások, és munkanélküliség …

A: És Romániában?

R: Románia némileg nyugodt. Nálunk is növekszik munkanélküliség, de éhínséget nem látok. Talán, mert tudunk földet művelni? Még nem vesztettük el a kapcsolatot a földdel? De Amerika messze a legérintettebb lesz. Mint mondtam az elején, a dollárnak már nem lesz értéke.

A: De ez csak ideiglenes hatás lesz. Találni fognak egy másik pénznemet.

R: Ez ki fog hatni az egész bolygóra. Globális szinten. Abba marad a kereskedelem és ez éhínséghez fog vezetni, mert sok import-függő ország van.

A: Igen, de úgy gondolom, hogy ez az út felváltja az fémpénzt.

R: Ha ismernéd őket, akik irányítják a világot, tudhatnád, hogy azt akarják ezektől a dolgoktól, hogy sok pénzt hozzanak, történetesen. Arra gondolok, hogy mindent megterveznek. Nincs, ami megállítsa őket, ha sokan meghalnak, nekik az csak járulékos kár.

A: Egy kicsit világosabb tudsz lenni?

R: Az a tény, hogy a Föld keresztülmegy néhány jelentős változáson, Istentől származik. Az a tény, hogy alkalom nyílik, egy új kezdetre, szintén Istentől származik. Azok, akik tudták ezeket, már rég óta készülnek erre. Ők készek voltak sokat várni. Ki akarják használni ezt a javukra. Tehát mindenben spekulálni fognak. Megengedik, hogy megtörténjenek ezek a dolgok, az éhínségek, a háború, a kétségbeesés. Azt fogják mondani, hogy minden, ami
történt, az emberek hibája volt, a globális felmelegedés, a háború, a visszaélések, stb. Az emberi faj megmentése érdekében elő fognak állni egy
virtuális egységes valutával, egy beültetett chippel, egy egységes biztosítási
rendszerrel stb. Így irányítani fogják a bolygó erőforrásait, a pénzügyi rendszert, a vizet, a levegőt, az életünket, az oktatást, mindent. Nem látod, hogy ez mennyire abszurd? Nos, a kormányok irányítói ezeket a dolgokat, úgy fogják beállítani, hogy ennek mi vagyunk az okai. Igazából nem mi, hanem ők. Ez egy tökéletes taktikai lépés. Minél gyakrabban elmondják, a bűnösség érzése növekedni fog, míg szégyellni fogjuk magunkat és az őseinket, és amikor előjönnek, ezzel a csodálatos megmentő tervvel tudatosan el fogjuk fogadni azonnal, hogy békét teremtsünk gyerekeink jövője érdekében. Mi következik ebből? Rabszolgaság?

A: Lehet. Tudod, valamit nem értek? Dávid azt mondta, hogy akiknek nem fog hasonlítani a rezgése a Földhöz, el kell majd távozniuk.

R: Sokan meg fognak halni, de sokan ugyanolyanok fognak maradni. Ők az annunakik vér szerinti leszármazottjai. Speciálisan elfogadták a vérkeveréket, hogy kezeljék a helyzetet. Ezt csak azután értettem meg miután olvastam a könyved.

A: De nem hiszem, hogy mind rossz lenne!

R: Azt hiszem, hogy minden rossz. Úgy hiszem, hogy a családjaikon, akik életben maradnak, nyilvánvaló lesz a negatív jellemvonás. Azonfelül, a genetikai módosításban sok az ismeretlen, úgyhogy nem látom, hogy probléma lenne egy új rezgéssel benépesíteni a Földet.

A: Érzed vagy látod, hogy kinek van annunaki vére?

R: Mielőtt olvastam volna a könyved nem tudtam ezekről a dolgokról, így a tapasztalatom korlátozott. Nagyon szeretnék összpontosítani erre a szempontra.

A: Neked annunaki véred van?

R: Nem kérdeztem és nem is akarom tudni. Nem kértem ilyen információt, és ha a válasz pozitív is lenne, a családom tekintetében nem akarom tudni.

A: Ezt az évet illetően mit tudsz még elmondani?

R: Ebben az évben a tudomány el fogja ismerni, hogy vannak föld-mágneses rendellenességek. Úgy értem a Föld körül megmutatkoznak azok a jelek, amik a mágneses pólusok eltolódásához vezetnek.

A: Dávid is ezt mondta.

R: Igen. Ahogy mondtam ezt fel fogják ismerni, de a tényleges változás csak 2012-ben fog lezajlani.

A: Milyen hatása lesz ezeknek a mágneses zavaroknak ebben az évben?

R: Nekem azt mondta Sela, hogy a repülőgépek, a madarak és tengeri emlősök különösen érintettek lesznek. A rovarok agresszívvé válnak és rendellenes lesz a viselkedésük. Ahogy megközelítjük a váltást, egyre erősödni fog. Valamint ebben az évben megnövekednek az úgynevezett UFO észlelések. Ilyen eszközöket főleg Dél-Amerikában és Észak-Európában fognak látni.

A: Ez azt jelenti, hogy nem vagyunk egyedül! Ez jó dolog.

R: Sela azt mondja, hogy sok ilyen idegen van, akik figyelik a mágneses mező erejének csökkenését.

A: Mi az hogy sok? Van több is?

R: Több vagy más.

A: Mi?

R: Nem tudom megmondani, de ha koncentrálok, olyan embereket látok, mint mi, akik szeretnek minket, fehérbe öltözöttek és maszkot viselnek, hajlított ovális járművekben utaznak. Kíváncsi vagyok, hol vannak és Nevada jut eszembe. Csodálkozom, hogy ezek UFO-k, mert szerintem egészen földieknek tűnnek. Mi a céljuk? Zavarkeltés, összezavarás, félelemkeltés. Nem tudom megmondani. Próbáltam jobban koncentrálni, de nem kaptam több információt.

A: A másik UFO is igazi, vagy mi az?

R: A probléma az, hogy kétfajta ilyen járművet látok. Néhányan barátságosak, de mások úgy érzem kicsit agresszívabbak. Ha megpróbálok több mindent meg tudni róluk, lezárják az információt előlem, és azt mondják, hogy 2011-ben lesz egy nagy kinyilatkoztatás ezzel kapcsolatban, addig ez nem az én problémám. Sőt, normális, hogy ezt a választ kapom tőlük!

A: Miért?

R: Bár a lelki szemei előtt látom ezeket az úgynevezett repülő csészealjakat, ennek ellenére, hogy érzem a rezgésüket, nem hiszek benne. Persze, biztos vagyok benne, hogy ott kint a világegyetemben van élet, de az elmémmel nem tudom felfogni, hogy hogyan látogathatnának el hozzánk. Egyszerűen nem értem, hogyan jöhet létre ilyen harmadik típusú találkozás.

A: Ott vannak azok az emberek akik átéltek ilyen típusú találkozásokat, és vannak könyvek, cikkek, képek ...

R: Tudom láttam ezeket. Nem győztek meg. Én így gondolkodom.

A: Ha arra az évre összpontosítasz amikor lesznek ezek a kinyilatkoztatások, mit látsz?

R: Figyelmeztetést! Minket be akarnak csapni! Továbbá nem látom, de érzem, hogy komoly veszélyben vagyunk, nagy a fenyegetés.

A: Megpróbálnak megtámadni minket?

R: Sela azt mondja, hogy megpróbálnak megtámadni ( lehet, hogy csak az elménken keresztül ? – a fordító ), de mások, különösen 2012 után nagyon segítőkészek lesznek. Mindazonáltal nem hiszem, hogy ezek a dolgok megtörténnek!

A: Sajnos, a földi ismereteink korlátozottak. Leggyakrabban, mi vagyunk azok, akik blokkolják a hozzáférést, az előítéleteinkkel.

R: Igen.

A: Ha össze kellene foglalnod pár mondatban, mit mondanál 2009-ről?

R: Ez az év a nagy változások éve lesz mind gazdasági, társadalmi, kulturális, és emberi szinten. Látom, hogy ebben az évben el fog dőlni az emberiség sorsa. Látom a megszorítások veszélyét, éhínségek, lázadások, betegségek, a pénzhiány és extrém időjárás problémák lesznek az egész világban, és a problémák csak fokozódni fognak, amikor látjuk a háború közelségét.

A: Sajnos azt hiszem, hogy ez az, amire számítottunk, de jó tudni hogy, Románia képes lesz védekezni. Valójában „háborút” fogunk vívni. Védekezni fogunk, csodálatos módon. Persze a gazdaság szenvedni fog az új probléma miatt, de ez egy másik dolog.

A: Nehéz lesz?

R: Ahogy én látom, Románia egy átmeneti nyugalomidőszakban lesz. Az emberek aggódni fognak, dühösek lesznek az aszályokat látva, télen tombol a hideg, nyáron a meleg, és belső konfliktusokat is látok, de nem lesz hatalmas rombolás. Minket minden oldalról körülvesz majd a „háború”, mindazonáltal nem fogunk aktívan részt venni benne. Úgy látom, mintha az országunkat egy hatalmas harang alakú pozitív energia védené meg. Ennyi volt mára. Legközelebb folytatjuk.

***

R: Ma 2010-zel szeretném folytatni a beszélgetést.

A: Kérlek.

R: 2010 lesz a nagy igazságok éve. Varázslatos módon az emberiség el fog kezdeni bizonyos dolgokat megérteni. Nagy igazságok fognak kiderülni és azok, akik minket vezetnek, le fognak lepleződni. Először nagyon kevesen lesznek, aki elhiszik ezeket, de, ahogy közelítünk 2011-hez, a számuk növekedni fog. 2009 augusztus és szeptember környékén, a világon kiderül néhány titok, de ezek csak jövőre kapnak nagy hangsúlyt. 2010-es év a rendkívüli időjárás éve lesz. Éghajlat annyira leromlik, hogy bizonyos helyeket ki fognak üríteni. Egyes területeken olyan hideg lesz, hogy az emberek kénytelenek lesznek elmenni a házaikból. Világszerte aszály és éhínség lesznek. Egy új járvány fogja felütni a fejét, bár eleinte nem lesznek áldozatok. Az emberek függővé válnak az állami támogatásoktól. Az ételek, a gyógyszerek és a közterhek nagyon drágák lesznek.

A: Nem tudunk tenni semmit hogy megakadályozzuk ezeket a dolgokat?

R: Nem hiszem. Nem tudom, hogy a kormányok tudatában vannak e, hogy mi vár ránk a jövőben. Mindenkinek van egy helyi terve.

A: És Romániában mi lesz?

R: Amennyire én látom, nálunk viszonylag kellemes lesz. Nálunk jobb lesz a helyzet, mint a világ többi részén. Ha azon töprengek, hogy kiknek lesz rossz, a válaszom az, hogy azoknak az országoknak, akik függenek az amerikai dollároktól. Mi annyira nem. Valójában, ha összpontosítok Romániára, 2010-re, viszonylag csendes képek jelennek meg. Kevés aszályt és vihart látok, haragot, aggódást, de háborút, tüzet, kétségbeesést nem. Ha helyette Amerikára, 2010-re akkor éhínséget látok, az emberek pánikba esnek, nagy a munkanélküliség, sok a lopás, a gyilkosság, a lázadás és látok több hosszú autósort, ahogy a hegyekbe vagy más helyekre mennek.

A: A hegyekbe? Miért?

R: Azt gondolom, hogy nekik még ebben az évben problémáik lesznek a vízzel. Nekem magas vízállások képei vannak a fejemben, a vizek berontanak a városokba. Ahogy én látom, ez így fog történni, ott.

A: Európára hatni fog víz?

R: Igen, de kisebb mértékben. A vízproblémák Európában 2013-ban fognak jelentkezni igazán, de korábban is lesznek kisebb problémák. Úgy látom, mintha a víz megemelkedne néhány métert, de nem látok semmi katasztrofálisat. Aszályok lesznek és a viharok, és az élelmiszerellátással is lesznek problémák. Valamint jövőre Európa vulkanikus földrengésekkel fog szembenézni, de ezek sem katasztrofálisak. Az legrosszabbul Kína és Japán fog járni.

A: Elmondanád nekem, hogy Romániát sújtani fogja e földrengés?

R: Látom, igen. Sela azt mondja kellene, hogy történjen, de elhalasztották.

A: Ez azt jelenti, hogy a jövőt megváltoztathatjuk!

R: Most a következő évben látom a földrengést, és több ezer halottat és sok pusztítást. Összedőlt épületeket, az emberek megijednek, de kevesebb veszteség lesz, mint 1977-ben. Lehet, hogy lesz egy földrengés szeptember- október környékén az idén, de úgy gondolom, hogy ez nem lesz erős. Nem tudom megnézni ezeket a képeket, és ez elgondolkodtat, lehet, hogy meg se történik.

A: Lehet, hogy sikerült tennünk valamit, hogy ne következzen be!

R: Azt hiszem, ez elég ahhoz, hogy felébredjünk. Mindig is hittem, hogy meg tudjuk változtatni a sorsunkat.

A: Azt hiszem, mi aktív résztvevői vagyunk a jövőnek. Azt hiszem, meg tudjuk változtatni a kollektív tudatot, és a kapcsolatunkat Istennel.

R: Már korábban is tapasztaltam változást. Volt egy kevés látásom, amik megváltoztak egy év után. Ez azt jelenti, hogy valami vagy valaki beavatkozott
és megváltoztatta a sorsunkat. De mindazonáltal a jövőben jelentkezni fognak a Föld elektromágneses problémái. Abból, amit megértettem, főleg az, hogy az elektromágneses hullámok a világűrből származnak, amit nem tudunk irányítani. Ezek a sugárzások hatni fognak a népességre. A fejfájások és
fáradtságok növekedni fognak, erős álmokat fogunk tapasztalni vagy fordítva
álmatlanságot. Efölött még a bankrendszer is össze fog omlani és nagyon magas lesz a munkanélküliség. Ez globális szinten fog történni.

A: Amikor a bankrendszer összeomlásáról beszélsz, arra gondolsz, hogy a dollár értéke zuhanni fog?

R: Az első szakaszban igen, de hosszú távon ez egy általános probléma lesz. Eleinte az ősz folyamán, az amerikai gazdaság visszaesik, csökken a piac, majd ez folytatódni fog a következő évben, ami az év közepére kiterjed az egész világra. És ami a legrosszabb ebből a szempontból, majd 2011-ben lesz. Még a következő év közepén is érezzük ezeket a hatásokat, de jövőre mindent érinteni fog. A dollár esni fog, a piac pánikolni fog, és bár nem először vagyunk ilyen helyzetben, ez meg fogja határozni az életünket. Mindazonáltal a pénzpiac furcsán fog viselkedni, szokatlan lesz, ez jellemző lesz a következő két évben.

A: Voltaképpen ez fogja elindítani az esést?

R: Októberről-novemberre 2010-ben. Először úgy tűnik majd, hogy a pénzügyi mentőcsomagok mindent helyrehoztak, de ez csak egy tévhit lesz. Körülbelül jövő tavasszal fog kezdődni a káosz. Ahogy mondtam, el fognak kezdeni emelkedni az árak. Ha azon töprengek, hogy mivel fizetünk 2011-ben, az a kép ugrik be, hogy termékeket cserélgetünk egymás közt, aranyat, ezüstöt vagy élelmiszert.

A: Rettenetes! Még mindig nem tudom elhinni hogy mennyire rabjai vagyunk az ételeknek, a szolgáltatásoknak, az egészségügyi rendszernek, stb.

R: Sela azt mondja, hogy a jövő év elején az emberiségnek lesz egy új energiaforrása, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt, és ezt használjuk majd néhány év múlva. Ez egy tiszta energia lesz.

A: Tehát vannak jó híreid is!

R: Egy kevés, de csak 2014 után.

A: Ha pár mondatban le kellene írnod 2010-et, mit mondtál?

R: Először is kétségbeesés, éhség, földrengések, szélsőséges időjárás, háború, az emberek egyéni szinten kezdenek felébredni.

A: Meg fogjuk érteni, hogy ez a felébredésünket szolgálja?

R: Meg vagyok győződve róla, hogy ez a cél, de biztos vagyok benne, hogy az emberek mindent személyesen néznek majd. Nem tudom, hányan fogják megérteni ezeket a dolgokat a valódi értelmükben.

A: Meghökkennél, ha látnád, hogy mennyien vannak azok, akik valahogy tudják ösztönösen, hogy valami nagy változás van készülőben, és ez az új út közelebb visz minket Istenhez.

R: Világosan látom, hogy ez az út egy új kezdetbe vezet minket és jótékony minden szempontból. Szeretnélek biztosítani téged efelől. Talán kezdetben ijedtek leszünk, zavarodottak, de ha erős a hitünk, ha akarjuk a változást, nekünk nem kell félnünk semmitől. Ez értünk van és az utókorért.

A: Ennyit látsz 2010-ről?

R: Igen. 2011 lesz az az év, amikor az emberek képesek lesznek arra, hogy azokat, akik évezredeken át becsapták őket, leváltsák. Látom, ahogy egy nagy és vastag ködfátyol emelkedik fel és elindít egy globális ébredést. Látok mozgolódásokat az ezoterikus szervezetekben is, ahogy új lehetőségek nyílnak meg előttük. Ők lesznek azok, akik elkezdenek beszélni Istenről, és a tetőpont az lesz, amikor hallani és érteni fogják őket. Egy új lelki vezető fog megjelenni a világban, egy Oroszországban, azután további egy Romániában.

A: Megszületett már?

R: Nem

A: Ő ember?

R: Igen egy szervezet élén álló nő.

A: Látod hogyan néz ki? Tudod a nevét?

R: Nem látom. Nem kapok rá engedélyt. Csak sok embert látok körülötte állni és hallom, hogy a szabadságról és az emberi jogokról beszél. Ha a nevét kérdezed, nem tudom, mert nem engedik meg, hogy tudjam.

A: Talán meg akarják védeni!

R: Talán.

A: Látsz még valamit ezzel kapcsolatban?

R: Látom, hogy egyre több ember fordul hozzá. Sokan jönnek az országon kívülről. Valójában a következő években egyre több külföldi fog minket megkeresni.

A: Miért?

R: Romániának különleges helye van az Atya tervében és talán ösztönösen érzik ezt. Ez szintén lehet egy küldetés, hogy megmentsenek minket!

A: Romániát védeni fogják?

R: Ránk is hatni fognak ezek a dolgok, de nem annyira, mint másokra.

A: És ez az ember, akit látsz, a vezetőnk lesz?

R: Pontosan meg fog jelenni, amikor az emberiség össze fog omlani és ezt érezni fogjuk mindannyian.

A: Mit értesz összeomlás alatt?

R: Az aktuális gazdasági rendszer már nem fog létezni. A népesség ételt, gyógyszert és szolgáltatásokat fog hiányolni. Az ipar egész szektorai fognak eltűnni. Maga a világ is meg fog változni. Ezek a jelentős változások 2011-ben fognak tetőzni. Az év végén a gazdaság bizonyos szempontból más lesz.

A: Jobb?

R: Nem, még rosszabb lesz. Még a világ vezetői is kétségbeesnek. A vagyonuk úgy el fog tűnni, mint a füst. Az emberek fellázadnak ellenük, és vissza kell majd vonulniuk. Igyekeznek elrejtőzni, de elkapják és megmutatják őket a világnak. Ebben az évben nekik el kell majd számolniuk. Az emberiség éhes, beteg, kétségbeesett lesz.

A: Milyen lesz az éghajlat 2011-ben?

R: Az extrém események folytatódni fognak. A problémák 2009 végén már megjelentek, az összefüggő víztömeg emelkedni fog és a környezeti katasztrófák részét fogja képezni. Nem tudom, hogyan értessem meg magam veled! Ahogy látom, a víz az óceánban melegebb lesz. Sok a halott hal és tengeri emlős. Látok madarakat, ahogy fent összezavarodott, rendellenes nagy ívekben repülnek. Ha megkérdezem, mi okozza, azt a választ kapom, hogy a víz forró és mérgező, kevés benne az oxigén. A tengeri élelmiszerek megszűnnek. Tudod, láttam, ahogy egy delfin haldoklik, és szerettem volna megérteni, mi történik vele. Azonnal elfogott egy égő érzés a testemben, és fulladást éreztem. Úgy éreztem, mintha hatalmas nyomás érne minden oldalról, ami gátol a lélegzésben. Megkérdeztem, mi az oka ennek és azt mondta Sela, hogy a beteg a Nap. Rájöhetsz, hogy ez a katasztrófa láncreakciót indít el. Azok, akik rabjai ennek a típusú élelmiszereknek bajban lesznek, mert a halászat, mint foglalkozás el fog tűnni, a víz szén-dioxid szintje növekedni fog, és a halaknak rettenetes lesz a szaguk a bomlás miatt. Valamint ebben az évben lesz egy nagy változás az óceáni áramlatokban, amik abnormális kontinentális éghajlathoz fognak vezetni. Sivatagi régiókat látok, száraz, megperzselt talajt, aszályokat, és másfelől képek vannak a fejemben, Európáról ahol viharok és zuhogó esők tombolnak. Nyáron meleg ruházattal látok embereket. Angliában azt hiszem, lesz egy nagy árvíz.
Valamint látom, hogy az Északi-sarkon sok jég lesz és ki fog emelkedni egy új
víz alatti terület. Szintén ebben az évben, egy járvány fog megjelenni 2011
elején és nagy pusztítást fog okozni. Több százezer halott lesz.

A: A kormányok tenni fognak valamit?

R: Ahogy te is mondtad, az emberek kezdenek felébredni. Arra fognak törekedni, hogy válaszokat kapjanak és megtudják az igazságot. Azok, akik megvezettek eddig minket többször fognak találkozni, de nem lesznek eredményesek. Az emberek kezdik megérteni, hogy hazudtak nekik, manipulálták, becsapták őket. Az emberek szeretnék leváltani a mostani vezetőket globális szinten, ez olyan lesz, mint egy lázadás. Nemzetszinten kezdődik először, majd ez kiterjed az egész Földre. Ezek körülbelül három évig fognak tartani, ami után egy új rend lesz. Lesz egy globális demokratikus vezetés. De én erről később szeretnék beszélni.

A: Így lesz 2011 az az év ...?

R: Ébredés az öntudat együttes szintjére, átalakulás ... bár nem akarom ezt mondani, de olyan lesz, mint a halál.

A: Talán olyan, mint a Szovjetunió halála. Meghalt az öreg és született egy új, fiatal!

R: Remélem. Tudod, úgy érzem, hogy ami ebben az évben fog történni annak hosszú távú hatása lesz. Ez olyan, mint egy épületnek az alapja, aminek több száz év kell, hogy felépüljön majd.

A: 2012-ben mi lesz?

R: Először is: hatalmas napkitörések lesznek, amelyek destabilizálják az
elektronikai és a teljesítmény-elosztó rendszereket.

A: Vissza fogunk térni a primitív élethez?

R: Nem. Lesz egy új energia, ami felhasználásra kerül. Azt hiszem, ez az Atya terve. Kényszerít bennünket, hogy tegyünk lépéseket jó irányába. Még ha ez meg is történik, világszerte érezni fogjuk Isten jelenlétét. Minden, ami gazdaságilag, társadalmilag, politikailag jellemezte a világunkat megsemmisül, és új eszme új gondolkodásmód fog megjelenni. Ez az új megközelítés a Földre a galaxis központjából jön. Emiatt az emberek egy újfajta tudatosságot fognak tapasztalni.

A: Milyen lesz a lelkiismeretünk? Ez hogyan fogjuk érezni?

R: Elkezdünk egyesülni. Megértjük, hogy részei vagyunk az egésznek. A tudatunkat ki tudjuk majd vetíteni az univerzumba. A növekvő vibráció miatt,
hozzáférésünk lesz új információkhoz és tudunk majd csatlakozni Istenhez. Ez
lesz az első lépés befelé, majd jön a fizikai szint.

A: Fizikai szint?

R: Az az ember, aki egyesül Istennel, az szép. Nézz körül, és látni fogod, hogy akik szeretik Istent, mennyire tiszta, harmonikus a szemük. Tudom, pl.: Arsenie Boca Atya. Láttam az arcát, belső fény, béke, és szeretet sugárzott belőle.

A: Beszéltél vele?

R: Igen, egy keveset, de ijedt voltam. Nem akartam megmutatni a képességeimet, mert több emberrel voltam. Megsimogatta a fejemet és azt mondta nekem: nehéz feladatot választottál. Már sajnálom, hogy nem kérdeztem a küldetésemről, de mindegy. Szent volt és nekem azt mondta, hogy látni fogjuk még egymást odafönt. Ez az ember több ezer lelket vezetett üdvözüléshez. Kíváncsi vagyok, ha tudná, hogy mi vár ránk, akkor mit látna?

A: Abszolút. Tudott ezekről a dolgokról. Sokat beszélt nyíltan, hogy jönnek az „idők”, de az átlagemberek nem hallották, az egyházaknak pedig nem érdeke, hogy foglalkozzon ezekkel a vallomásokkal. Ilyenek vagyunk mi. Nem látod, hogy minden vallás politikai hatalom alatt van? Nekünk hinnünk kell abban, amit elmondanak, és túl kell lépnünk a tanult mintákon és gondolkodásmódon. Ez a Földön a küldetésünk.

R: Ez volt. A dolgok örökre meg fognak változni. Túl sokáig éltünk a sötétségben. Hamarosan a saját mestereink leszünk. Miután a Földön meg fog állni a változás és emberiség rá fog jönni, hogy mi nem különbözőek vagyunk, hanem egyek.

A: Mondanál még valamit 2012-ről?

R: Ez az év lesz, amikor az emberek rosszul fogják érezni magukat. Valamint a galaktikus nyomás miatt erősebben tapasztaljuk meg a haragot, a félelmet vagy a túlzott bizalmat. Azt kell mondanom, hogy hatalmas nyomás fog hatni a Földre. Ez úgy fog megmutatkozni, mint egy óriási bűn, ami felhalmozódott az ember lelkében, és most kitör, és ez vulkáni robbanásokhoz, földrengésekhez, kiszámíthatatlan szelekhez és extrém időjáráshoz fog vezetni. Mindez azzal zárul le, hogy pólusváltás következik be.

A: Ez mikor fog megtörténni?

R: 2012 végén, 2013 elején.

A: Mi lesz a hatása?

R: Totális katasztrófa lesz. A föld remegni fog a földrengések erőssége miatt, viharok és eső fogja mosni a partokat ahogy a hullámok nekiütköznek, új földterületek fognak megjelenni különböző helyeken, Ausztrália területéből
hatalmas területeket fog elnyelni víz.

A: És Romániában?

R: Nekünk lesz egy kis problémánk a vízzel. A változások miatt el fogjuk veszíteni a területünk egy részét. És Oroszország is. Elveszítjük észak egy jó nagy darabját. Látom, hogy Moszkvának lesz néhány problémája. Olaszországra, Angliára, Franciaországra és Észak-Európára is nagyon ki fog
hatni.

A: Mennyi ideig fognak tartani a viharok, földrengések?

R: Három hónapig. Mivel három hónapig fognak tartani ezek a
jelenségek.

A: Három hónap folyamatos földrengés, vihar és vulkánkitörés lesz?

R: Igen, de nem folyamatosan, nem mindenhol ugyanakkor lesz. Különféle helyeken lesznek három hónapon keresztül. Az emberek menedéket keresnek majd, de nem találnak még a hegyekben sem. Ami meg fog történni, az megtörténik, nem futhatsz vagy bújhatsz el! Azt kell mondanom, hogy 2011-ben korlátozottan fog működni a Nap. Az a Nap, amely a barátunk volt egykor, egy kis időre az ellenségünkké válik. Valójában, senki nem fog napozni a strandokon. Több különböző problémával kell szembenéznünk.

A: Milyen problémákkal?

R: Mivel földrengések és viharok lesznek, az ivóvizet nehéz lesz megtalálni. Az élelmiszerrel is lesz probléma. A nemzetek segélyeket kérnek majd. A gyógyszerek és azok az eszközök melyek elektromosságot igényelnek hiánycikkek lesznek. De ezt ne tekintsd valami rossznak. Arra kell gondolnunk, hogy mi emberek annyira fontosnak éreztük magunkat, hogy emiatt szennyeztük a bolygót, kigúnyoltunk más népeket, egyszerűen emberellenesen viselkedtünk. Talán ez a fizetségünk a tetteinkért! Egyszerűen szembe kell néznünk ezekkel a változásokkal, mert ilyenek voltunk.

A: Tehát a neheze 2012 - 2013 között lesz?

R: Igen. Aztán a legnagyobb földrajzi változás fog bekövetkezni. Ezt követően minden meg fog nyugodni, a térkép teljesen eltérő lesz.

A: Milyen?

R: Mint már mondtam, Észak-Európa víz alá kerül, valamint Oroszországnak egy része, Anglia körülbelül fele akkora lesz, mint jelenleg, Kína el fogja veszíteni területe nagy részét, valamint Japán is, Ausztráliát másodjára is elönti az óceán, Olaszország is veszíteni fog a területéből, Dél- Spanyolország elveszíti a part menti területe nagy részét, Franciaország és Észak-Amerika a tengerparton veszít el területeket, mint pl.: Monaco. Kanada is elveszít egy darabot úgymint Észak és Dél-Amerika, de megjelennek körülöttük új, nagy szigetek. Az afrikai kontinens lesz a győztes, mert úgy gondolom, hogy eddig a legszerencsétlenebb volt, ezután egy zöld oázisa lesz a világnak. Ez lesz a legjobb hely a mezőgazdaságnak. Egyfajta éléskamra lesz. Ez nem jelenti azt, hogy nem változik meg a mérete. Területe 70%-át meg fogja tartani. Az Északi-sark zöld lesz és a Déli-sarknál hegyek fognak kiemelkedni a földből. Meg kell értened, hogy minden, ami a part mentén terül el az víz alá kerül. A víz be fog lépni a kontinensek belsejébe miközben megváltoznak a körvonalaik. Ez az, amit látok a földrajzi változásokon. Ezek közül a képek közül mindegyiket egy fülsiketítő zaj kíséri, a víz morajlása, a sikoltó, sziszegő szél ordítása. A felfordulásokat követően a Föld népessége drámaian le fog csökkenni. Azok, akik életben maradnak, rátermettek lesznek, hogy alkalmazkodjanak ezekhez a változásokhoz. Egy dolgot értek világosan: ezek után az emberek mások lesznek.

A: Milyenek?

R: Jobbak, emberibbek, hűségesebbek leszünk.

A: A félelem miatt van!

R: Talán, de a túlélők azok lesznek, akiknek a szíve mélyén szeretet van. Csak a szeretet vezérli majd az életüket.

A: Ez jó, mert túl sok a középszerűség és a korrupció, egy összeesküvésben élünk!

R: Érzem, hogy ez egy óriási lehetőség. Talán elveszítjük az eddigi kényelmes életünket, talán az életünk határozottan megváltozik, talán meg fogunk halni, de időre van szükségünk, hogy észrevegyük, ami jönni fog, egy lehetőség. Végül valaki odafent úgy döntött, hogy ez nem mehet így tovább. Úgy hiszem, hogy mi alapjában véve jók vagyunk. Mi nemes lények vagyunk, mi lehetünk jók, önzetlenek, együtt érzőek. Miért kell gyűlölködnünk, kapzsinak lennünk? Ki tett bennünket ilyenné? Akik megváltoztatták a tudatunkat, azok passzívan elfogadják és szórakoznak ezeken az undorító bűncselekményeken? Miért utáljuk az állatokat? Voltam olyan országban, ahol beleharaptak egy kutyába, miközben láncra volt verve, gyenge volt, csont és bőr, és szomorú szemekkel nézett. Talán gyengék vagyunk? Mibe kerül nekünk megvigasztalni a másikat? Ahhoz, hogy megcsodáljunk egy virágot? Hogy gratuláljunk egy kollégánknak? Nézem ezeket a dolgokat, és rájövök, hogy abnormálisak vagyunk. Annyira eltávolodtunk Istentől, hogy már semmit sem élvezünk. Talán képesek vagyunk mosolyogni ha pl. megveszünk egy házat, de teljesen elfelejtettük értékelni az életet.

A: Ez így lehet.

R: Sokan azt kérdezik: meddig tudjuk még folytatni a jelenlegi életvitelünket? Hová tartunk?

A: Azt hiszem tettünk egy nagy változást, és rájöttünk így nem lehet folytatni, de látom, ez egy lassú változás lesz, a tudatszint emelkedése. Remélem, az emberek felébrednek, hogy rossz irányba tartunk. Amit meséltél nekem túl radikálisnak tűnik.

R: Sela azt mondja, hogy akik életben maradnak, azok, értékelni tudják a változást, fejlődni tudnak, meg tudják változtatni a gondolkodásukat és a legfontosabb, hogy nem oltották ki az isteni szikrát a lelkükből.

A: Mi gondolsz azok, akik a legelején is itt voltak?

R: Igen azok, akik itt voltak a kezdetekkor, az időben utaztak, hogy újra itt lehessenek. Velük kezdődött minden, és velük is fog véget érni.

A: Kérlek, magyarázd meg.

R: Sela azt mondja, hogy az első lelkek, voltak, akik gyarmatosították a bolygót. Voltak, akik elmentek máshová, inkarnációjuk során, és ezzel ellentétes útra kerültek. Sokan voltak azok, akik egymás után tették tönkre a bolygó generációit. Azok, akik a helyes utat választották, meg kell jutalmazni. Most megkapják a jutalmukat, felemelkednek a tudatosság egy másik szintjére.

A: Úgy érted, hogy a Föld eltérő, másmilyen?

R: A Föld egy kísérlet volt. Magunkra hagytak minket. Sokszor úgy tűnt, hogy rossz volt, amit tettünk, aztán az úgynevezett isteni harag közbe szólt és törölt mindent, hogy újrakezdhessük elölről. Isten soha nem fog minket megsemmisíteni. Mindig kapunk egy következő esélyt, hogy megváltoztassuk a hozzáállásunkat. Most ugyanez a helyzet, azt kivéve, hogy a világ átlép egy másik energiába, vagyis belépünk, egy másik dimenzióba miközben vibrálunk.
Nem tudom, hogy ez hogy lesz. Minden, amit tudok, hogy odafent úgy döntöttek, hogy az ugrást testben csináljuk meg. Amit most még csak a meditáció, transz, hipnózis, stb. állapotában észlelünk, azt 2013-tól kezdve ténylegesen át fogjuk élni.

A: Nagyon érdekesen hangzik! Ez jó lesz.

R: Az lesz és a felemelkedésünkért ajándékokat fogunk kapni. Valójában újfajta képességeink lesznek. Minket Isten a saját képére teremtett és ez képessé tesz minket arra, hogy olyanok legyünk, mint ő. Teremteni fogunk!

A: És megsemmisíteni!

R: Ez nem így van. Meggyőződésem, hogy Isten nem semmisít meg semmit csak átalakít. A halál egyenlő az újjászületéssel, az árvíz amely elsüllyesztette Atlantiszt, valójában egy új kezdet volt, a civilizáció eltűnt és az emberek kaptak egy új lehetőséget, hogy mindent kijavítsanak. Csak az ember öl, pusztít, szétzúz mindent anélkül, hogy képes lenne helyrehozni. Ezért úgy gondolom, hogy minden lélek, aki megkapja ezt az esélyt, arra használja fel, hogy fejlessze önmagát.

A: Menjünk vissza 2013-ig.

R: Ez az egyik legfontosabb év lesz a Föld történetében. De ezeket a dolgokat a következő ülésen fogjuk megbeszélni. Csak azt szeretném még hozzátenni, hogy bár látom a katasztrófákat és a halált a kontinenseken a mágneses mező polaritása változni fog és ez egy felemelő égi show-t, egy északi fényt eredményez, ami látható lesz világszerte. Látom a fejemben a képeket, de ez leírhatatlan szavakkal. Olyan, mintha az égbe nyílna egy ajtó, hogy megmutassa az eget ... kár ... mert ekkor pokoli lesz a földön!

***

A: Azt mondtad, hogy ma a 2013-as évről akarsz beszélni.

R: Ez lesz az egyik legfontosabb év a Föld történetében. Azonban a legszörnyűbb is egyben. 2012 vége és 2013 eleje jelentős és visszafordíthatatlan változásokat hoz a földkéregben. A világtérkép nagymértékben meg fog változni, lesznek szárazföldi területek melyek véglegesen eltűnnek és teljesen ujjak is megjelennek. A víz előre fog nyomulni megváltoztatva a jelenlegi kontinensek körvonalait.

A: Amikor ezekről a dolgokról beszélsz, látod is őket?

R: Például, ha 2012 decemberére összpontosítok sok vizet látok betörni a városokba. Látom, ahogy New York eltűnik a hatalmas hullámok alatt. Látom
az épületek összeomlását. Látok hatalmas, laza földdarabokat melyek eltűnnek az óceánban. Úgy néz ki, hogy lesznek túlélők, mert sokakat kitelepítettek mivel az elmúlt néhány hónapban sok tornádó tombolt. Aztán ha Londonra, 2012 decemberére összpontosítok, olyan képeket látok melyeken az épületek hóval fedettek. Ugyanúgy, mint Franciaország és Spanyolország. Úgy érzem, mindenhol hideg van, nagyon hideg.

A: És Romániában?

R: Látom a fekete eget, fekete, mint a vihar. Büdös a levegő, száll a por és a füst. Megyek Bukaresten keresztül, és közben a föld megremeg, mintha földrengés lenne. Egy göndör hajú szőke lányt veszek észre. Sietek hozzá, de elfut. Majd eltűnik a kép. Aztán megjelenik egy másik, amelyen összegyűlnek az emberek. Ez Bukaresten kívül van. Úgy gondolom, hogy ez egy repülőgép kifutópálya, a közelben. Még mindig sokan jönnek. A legtöbbjük gyalog. A sátrak között egy férfi sétál, aki azt mondja nekünk, hogy orvos. Egy gyermeket szorít a mellkasához. A gyerekeimre gondolok és azt a választ kapom, hogy jól vannak, mert családommal vannak Sinaiaban. És a férjem? Elmúlik a gondolat a fejemben, és rájövök, ez azt jelenti, hogy meghalt. Románia? Mi marad Romániából? Kb. az 50%-a. Ezt a néhány képet úgy látom mint egy filmet.

A: Akarsz még valamit mondani?

R: Igen. De nem szabad tudnom ezekről, nem engedik, hogy hozzáférjek, ezért láttam csak rövid ideig a képet.

A: Ha tehetnéd többet is megtudhatnál Sinaiaról 2012-2013 közötti időszakban? A látomásban azt mondtad, hogy a gyerekeknek jobb hogy ott vannak.

R: Az hogy a kép eltűnt a fejemből, azt jelenteni, hogy nem tudom megmenteni a lányt, akit láttam. Azt hiszem, ez a munkám, hogy segítsek. Soha nem próbáltam megváltoztatni a sorsomat. Sokszor voltak megérzéseim jövőbeli eseményekről, de ezek csak figyelmeztetések voltak, hogy megpróbáljam elkerülni az esetleges károkat, de sohasem tettem semmit.

A: Miért?

R: Nem tudom miért, valami bennem azt súgja, hogy ezeknek meg kell történniük, és nem jó ha megpróbálom becsapni a sorsot.

A: Azt mondtad, hogy kb. az 50% marad meg Romániának. Mármint az emberek fele?

R: Igen az anyagi kár mellett.

A: De az emberek hogyan fogják ezt feldolgozni?

R: Közelebb kerülünk Istenhez! Látok csoportokat imádkozni, mások társaiknak segítenek, látok embereket, akik megosztják mindenüket, az ételt, a ruhát, takarókat az árvízkárosultakkal.

A: Vannak rablások, gyilkosságok, lopások?

R: Nem igazán. Az emberek mások lesznek. Eggyé fogunk válni. Lesznek ilyesfajta kísérletek, de a többiek nem engedik. Sela azt mondja, olyanok leszünk, mint egy nagy tudat, egy egység.

A: El fognak tűnni ezek a negatív hajlamok?

R: Látom, igen. Ezek a romboló hajlamok javarészt eltűnnek. A többiek, akik maradnak, képesek arra, hogy megváltozzanak, hogy jobbá váljanak. Valójában, mindenhol ugyanaz lesz. Nem érted meg, hogy a Föld megváltozik, és felvesz egy új rezgést? Ha a Föld rezgésszintje egyszer megemelkedik, akkor nem fog visszazuhanni, hanem ottmarad?

A: Igen. Törekszem ... próbálom meggyőzni magamat.

R: Talán egy- két napig, de akkor belefáradsz és beletörődsz.

A: Romániáról tudsz még többet mondani?

R: Először pánik, és káosz lesz, de ez később meg fog változni. Itt úgy tűnik, hogy tudatában vagyunk ezeknek a változásoknak és felkészültünk erre. Akik hittek ezekben a dolgokban, elővigyázatosak voltak és most segítséget nyújtanak azoknak, akik kételkedtek. Látok sok családot, akik az esemény előtt, nem tudták, hogy egy fedél alatt fognak lakni. Mindazonáltal nem befolyásol minden otthont ez a dolog. Látok több sátrat vagy összetákolt famenedéket. Embereket látok barlangokban és egyfajta csarnokban.

A: Milyen hosszú ideig fog tartani ez a helyzet?

R: Soha többé nem lesz már ugyanolyan. Az emberek gazdaság nélkül, társadalom nélkül, létesítmények nélkül, orvosi segítség nélkül fognak felébredni 2013-ban. Az embereknek mindent újból fel kell építeniük. Azonban, nem csak nálunk, de mindenhol a világban. Látom, ahogy az emberek megkeresik egymást és összegyűlnek.

A: Mikor?

R: 2013 májusára a felszíni változások megszűnnek. Föld végre stabilizálódik az új formájában, a sarkok beállnak, a víz elkezd visszavonulni, a földkéreg végleg megszilárdul, az emberi települések kezdetben a dombokban és a hegyekben fognak megépülni, azután később szétterjednek. A legtöbb régi város teljesen megsemmisül, vagy lakhatatlan lesz. A takarítás nagy munka lesz és sokáig fog tartani, de nem indul el azonnal.

A: És mi lesz az emberekkel, úgy értem globálisan?

R: Először igyekeznek összeszerveződni. A régi viselkedésre fognak törekedni, hogy megalapítsák a vezetőiket, hogy kialakítsanak egy társadalmat, megteremtsék a jogrendszert, egy társadalmi rendszert, de hamarosan rájönnek, hogy változásnak indultak, és nincsen szükségük ezekre. A belső felépítésünk is megváltozik, ha nem is hirtelen. Az életben maradottaknak egyre kisebb lesz az igénye a gyógyszerekre, az élelmiszerekre, sokkal nyugodtabbak, toleránsabbak, békésebbek lesznek. Látok a fejemben egy képet egy harminc év körüli emberről, akin csodálkozom, hogy hogyan lát ennyire jól szemüveg nélkül.

A: Ez lesz az összes 2013-ban?

R: A változások ebben az évben indulnak el, de mintegy 50 évig tart míg megvalósulnak, amíg mindannyian megszerezzük ezeket a képességeket. Néhány változás lassabb lesz, míg mások gyorsabbak, hajlamtól függ. Bocsánat Sela azt mondja, hogy nem a hajlamtól függ, hanem attól, hogy képesek leszünk-e elfogadni szokatlan, új dolgokat. Legyen elég annyi, hogy nem fogjuk visszasírni a múltat, a változás sokáig fog tartani.

A: De ha nem változunk meg?

R: El kell mennünk!

A: Mondd, látod, hogy legyőzzük a halált?

R: Nem. De meghosszabbítjuk az életünket, de nem azonnal. Körülbelül 2021 az emberiség képes lesz arra, hogy 150 évig éljen.

A: Lehet, hogy 70 évesen a virágkorunkat éljük majd?

R: Hangokban, gondolatokban, erőben, észben igen, de követnünk kell az univerzális törvényeket és megtervezzük, hogy mikor haljunk meg.

A: Lehetséges, hogy az ember örökké éljen?

R: Sela azt mondja, hogy nem, de a várható élettartam egyre inkább nőni fog.

A: Végre, valami jó!

R: Minden megváltozik, a katasztrófák, a halálesetek, mindez jó lesz. Ezt pozitívan látom. Ez a mondat radikálisnak tűnhet, de később majd rájövünk, hogy valójában fényes jövő áll előttünk.

A: Igen, de vissza kell mennünk a Neander-völgyiek szintjére és újra fel kell találnunk a kereket!

R: Nem hinném, hogy ez lesz a helyzet. Minden vívmányt, amit a tudomány feltalált felhasznál a jövő társadalma. A jót és a károsat is, azzal a különbséggel, hogy meg tudjuk majd különböztetni őket. Nyilván, hogy kutatók, feltalálók, orvosok, tanárok, építők, szerelők, és férfiak különböző szakmákból is életben maradnak. Az egész emberiség részt vesz az újjáépítésben, hogy egy új, jobb, igazságosabb és méltányosabb világot hozzunk létre.

A: Tudod valamit nem értek? Ha tudatosan élünk ezután, akkor mi értelme van a halálnak?

R: Amit látok, hogy a lelkek a halál után különböző helyre érkeznek meg. Igaz, hogy a tudat kitágulásával hozzáférésünk lesz ezekhez a helyekhez, de ez nem azt jelenti, hogy benne is élünk majd. A szellemi tervezés szent, tökéletes, nem lehet más.

A: Tehát 2013 után egy új világban élünk majd?

R: 2013-ban elkezdjük újjáépíteni a világot. Időbe fog telni, de nem tart sokáig. Később az emberek rájönnek, hogy kötelességük helyrehozni a világot és átveszik a hatalmat minden fölött.

A: És kik fogják vezetni az embereket?

R: Kezdetben csak csoportvezetők lesznek, de 2014 után ezt globális szinten be fogják állítani. Egy új rend fog megjelenni. Egy lelki vezetőkből álló ezoterikus hajlamú kormány jön létre, az emberiség egy kormánya. Idővel ezek stabilizálódni fognak és 400 ilyen fog alakulni.

A: Miért 400?

R: Sela azt mondja, hogy ennyi kollektív település fog létrejönni.

A: Olyan lesz, mint egy ország?

R: Igen, csak kollektív településeknek fogjuk hívni.

A: Ez azt jelenti, hogy az embereket irányítani fogják! Tehát minden ugyanolyan lesz.

R: Nem. Ezek magasan fejlett lelkek. Egyesek most is jelen vannak a Földön, de vannak, akiknek még meg kell érkezniük.

A: Meg kell születniük?

R: Nem, csak ők még nem érték el azt a fejlettségi szintet.

A: Ez az, amiről Dávid beszélt!

R: Ugyanazt látom. Rengeteg ilyen entitás testesült meg a Földön, hogy irányítsanak minket.

A: Ez mikor fog eljönni?

R: 2011 után látom ezt, de jobban 2013-ban.

A: És ezeket az embereket hogyan fogják megválasztani?

R: Demokratikus módban.

A: Ugyanúgy, mint ma!

R: Bizonyítaniuk kell majd a képességeiket. Ez nem olyan lesz, mint ma, mert az embereket nem fogják tudni becsapni. Az intuíciónk megnövekszik, és ösztönösen a valóságot fogjuk érzékelni.

A: Tudod nem értem? Hogyan fognak életben maradni az emberek 2013-ban? Mit fognak enni?

R: Alkalmazkodni fogunk. Az első szakaszban felhasználjuk a még érintetlen készleteket, a tartalékokat, amik még megmaradtak, majd elindul a földművelés, ahol az éghajlat engedi. Barátságtalan helyeket nem fognunk benépesíteni.

A: Nos és mivel? Ekével és lóval?

R: Kezdetben igen, de 2014 után ingyen elérhető lesz egy olyan újfajta energia, amiről beszéltem. A segítségével könnyen meleghez, fényhez, élelmiszerhez, üzemanyaghoz jutunk majd.

A: Milyen energia ez?

R: Ez egy tiszta, kimeríthetetlen energia. Látok különböző eszközöket, de nem tudom mik azok.

A: És ki fogja ezt az új energiát feltalálni?

R: Európában valaki. Már dolgozik a projekten.

A: Az otthonok, hogy fognak kinézni 2014-ben?

R: 2013 után az emberiség új házakat fog építeni. Kezdetben főleg a földön vagy talajon lesznek. Természetes anyagokból fognak felépülni. Látom, hogy el fog tűnni a kocka stílus és az új házak némileg íveltek lesznek.

A: Bukarest? Újjáépül?

R: Igen, de nem lesz már ugyanolyan. Egyetlen épületet fognak eredeti állapotába újjáépíteni, különben hatalmas javításokat fognak igényelni az emberi épületek. Ez lesz az úgynevezett Isten Otthona. Ez lesz a világ lelki központja.

A: Miért? Mit tettünk, hogy kiérdemeljük ezt?

R: Ide jönnek először a Föld lakói és innen kezd el terjeszkedni az új világ. Így van megírva.

A: Tudod, hogy néhány évvel ezelőtt Sundar Singh megjósolta ezt?

R: Soha nem hallottam róla. Nem tudom ki ő.

A: Sundar Singh egy bölcs és felvilágosult indiai, aki 1889-ben Indiában született Rampur városában, Punjab régióban. 1933-ban halt meg. Mikor megkeresztelték, Jézus megjelent neki. Az összes keresztény országot végigjárta. Egyszer ellátogatott a hazánkba is, és elmondott néhány próféciát. Ezeket a próféciákat a kommunista rezsim hirdette, nagy felhajtás volt belőle. Érdekes, hogy ma a különböző szervezetek úgy állítják be a jövendöléseket, hogy soha nem is léteztek, bár kézirat formájában megvannak, és hogy Sundar Singh egy őrült fickó volt.
R: Miért?

A: Talán félnek az újjászületés közelségétől, Istentől, hogy felébredünk, nem tudom.

R: El tudnád mondani ezt a próféciát?

A: Fejből nem tudom, de utána tudok nézni az interneten.

R: Tényleg nagyon érdekel!


Sundar Singh próféciái
Románia spirituális jövője


Nemsokára az emberi faj összes népének ki fog nyílni a szeme és mindannyian hozzá fognak járulni az Isten által elrendelt valóság beteljesüléséhez. Sokkal jobban alá fogják rendelni önmagukat az Isteni Akaratnak, mint máskor, mert akkor nagy mértékben meg lesznek szűnve az emberi makacs ellenkezés fajtái, melyek Isten Akaratának olyan sok gonosz félreértelmezését tették lehetővé. A gonoszság újrateremtésének gátat fognak szabni az Isteni Kinyilatkoztatások, melyek az egész Földet ellepik. Ezáltal mindaz, ami kedves Isten színe előtt, az napvilágra jön, hogy segítsen az embereknek elérni a bölcsességet és a tökéletességet.

Hogyha román nemzetiségű lennék, most, amikor nyilvánosságra hozom ezeket a próféciákat, akkor valószínűleg a nemzeti részrehajlás vádja érhetne engem, ha pedig Európában születtem volna, az újlatin népek között, akkor minden bizonnyal lenne rá ok, hogy elítéljenek egy bizonyos emberi szempontból nézve, az emberi szenvedélyek miatt. Azonban, mivel indiai származású vagyok, aki Jézus Krisztus kegyelméből világosodott meg, és mivel a keresztény hitben szilárd és állhatatos vagyok, ezért könnyen szólhatok hozzátok, és biztosíthatlak titeket arról, hogy nem teszek mást, mint azt, hogy kifejezzem Isten Akaratát. A következő években és hónapokban a ti országotok földjén (Románia területén) a föld kérge meg fog gyulladni, az időjárás bizonyos változásokat fog szenvedni, a létező épületek közül sokat le fognak rombolni az erőteljes földrengések, továbbá erős szárazföldi és tengeri szélviharok és orkánok fogják megsemmisíteni a tudomány úgynevezett hatalmában bízó emberek vakmerőségét.

A gonosz szolgálatába állított emberi találékonyság a legrettenetesebb bűntényeket fogja közismertté tenni az egész világon, a föld pedig a legkegyetlenebb betegségeket fogja elszenvedni, melyek azért jelennek majd meg, hogy a rossz és a perverz emberek létezését megszüntesse. Azokban a nagy változásokat hozó időkben a föld más vidékein az emberiség majdnem egynegyede villámgyorsan el fog tűnni. A többiek testben és lélekben visszatérnek Istenhez, az anyja mellén szopó csecsemőtől kezdve egészen a föld hátán járó legmegátalkodottabb zsarnokig. Azonban felhívom a figyelmeteket, hogy ne a ti kicsinyes érdekeitek naptára szerint számítgassátok a Föld bolygón végbemenő spirituális megújulást. Íme, ahogyan én magam láttam, ezek az átalakulások el fognak következni tireátok, meg fognak lepni benneteket, még akkor is hogyha sokan közületek rendületlenül megmaradtok makacsságotokban és nem éritek el azt, hogy higgyetek Istenben.

Sok ember, akik az ázsiai népeket alkotják, majdnem szempillantás alatt a keresztény vallás felé fognak fordulni, számos vad törzs pedig megkeresztelkedik a Biblia elterjedése révén. Végül a keresztény hit általánossá fog válni az összes népeknél, az általuk beszélt nyelvtől függetlenül, az Északi Sarktól a Déli Sarkig. Akkor fogjátok tudni, hogy azok az idők közel vannak, amikor Anglia elveszíti hatalmát és Franciaországot magukba olvasztják a körülötte levő népek. Az államhatalmak fokozatosan el fognak tűnni és ezek helyén egy új hatalom fog felbukkanni, melynek neve a Föld Államainak Szövetsége lesz, egyetlen elnökkel, egyetlen pénznemmel, egyetlen vezetőtanáccsal és hadsereggel. Egy légi haderő lesz, és csupán védelemre vagy belső őrségre fogják használni, a katonák feladata a rend és a béke fenntartása lesz egy-egy adott területen.

Abban az időszakban Oroszország a Föld egyik legnagyobb keresztény állama lesz, a Boszporusz és a Dardanellák el fognak süllyedni, teljesen eltűnve a Föld felszínéről. Hasonlóképpen számos sziget tűnik majd el földrengések által megsemmisítve, mivel a földkérget sok-sok katasztrófa fogja megrázni, amelyek mind az emberek osztályrészévé lesznek. Az Isteni Kegyelmet bíró egyházak egyesülnek majd, amelyet az Igazhitű Apostoli és Misszionárius Keresztény Egyháznak fognak nevezni, és ez majdnem az egész világot felkészíti majd az egész bolygó szintjén végbemenő szellemi változásokra. Ugyanakkor fog felbukkanni az Antikrisztus is, ami alatt mindazokat az embereket kell érteni, akik többé vagy kevésbé öntudatosan az igazi spiritualitás ellen küzdenek és azon vannak, hogy a sötétség és a hazugság homályos erői diadalmaskodjanak, amelyek az embert öntudatlan és letargikus rabszolga-állapotban tartják. Számos harc fegyverek nélkül, csupán az eszmék és gondolatok síkján fog végbemenni, az Istenben való igazi hit elpusztításának szándékával. Mindezek, és még sok egyéb, habár most egyes emberek számára hihetetlennek tűnnek, később meg fognak valósulni Isten Akaratából. Az elkezdődő pusztító tűz és a Föld területét majdnem teljesen ellepő öldöklés csupán Romániát, valamint a Palesztinában "Szent Föld"-nek nevezett területet fogja megkímélni. Úgyszintén elkerüli a háború a Vatikán várát is, de ennek hatalmi befolyása, amelyet olyan nagyon igyekeznek megvalósítani, nullára csökken majd.

Románia az alapvető átalakulás több fokozatán fog átmenni, és végül, példás
átszellemülése miatt egy valódi spirituális központtá válik, melyet a mitikus "ÚJ
KÁNAÁN"-hoz fognak hasonlítani. Bukarest ennek a sugárzó központnak a valódi lényegi magjává fog változni. A bolygó szellemi pólusának ez a valóságos fővárosa majdnem teljes egészében újjá lesz építve, és végül egy gyűrűs formájú épületcsoport alakul ki belőle, hét kilométeres átmérővel, amelyet az összes népek az igazi, földi, bibliai "ÚJ JERUZSÁLEMNEK" tartanak majd. Ez a szellemi központ lesz a letéteményese az összes országok és népek reális jogi egyenlőségének, ami a jóságos Isten előtt lényegbevágó feltétele a megújulásnak. A jövőben Románia nagy belső viharokon fog keresztülmenni, továbbá bizonyos külső változásokon, amelyek nemzetközi viszonylatban nagy hírnevet biztosítanak majd a számára. Az Isteni Gondviselés és Kegyelem által majdnem érintetlenül fog megmenekülni a világméretű háborús konfliktusokból, mivel rendkívüli spiritualitásának köszönhetően semlegesnek fogja nyilvánítani magát, miközben felvállalja az Isteni szeretet és bölcsesség kifogástalan képviselőjének a szerepét. Legvégül Románia összes ellensége le fog térdelni a határainál és alázatosan elismerik ennek az országnak a szellemi küldetését, amely Isten rettenetes hatalma által fog megnyilvánulni. Akkor ezt mindannyian saját szemeitekkel fogjátok látni, hiszen egy égi jelben lesz részetek, mert az eljövendő háborúk során a tűz és a pusztítás körül fogja venni Romániát, de nem fogja megérinteni. A gonosz szolgálatába szegődött emberi intelligencia által létrehozott félelmetes és mindent megsemmisítő sivatag közepén az egész ország, akárcsak egy zöld és üde paradicsomi oázis, épségben marad. A sátáni elmék megpróbálják majd kihasználni az emberi mentális képességeket a végső összecsapásban, amelyre egyelőre az emberek még csak nem is számítanak. A mindent felforgató, az egész bolygót érintő változások nyomán és egy kegyetlen és villámgyors háború következtében az utolsó időkben már sem legyőzöttek, sem győztesek nem fognak maradni. Csupán háromféle ember marad meg akkorra: a halottak, a háborúban megsebesült és nyomorékká vált emberek és a teljes mértékben épségben maradt túlélők.

És akkor a megölt és a háború által tönkretett emberek száma olyan nagy lesz, hogy senki nem fog győztesekről, illetve vesztesekről beszélni, hiszen a háborúból származó szörnyűség annyira hatalmas lesz, hogy az összes életben maradott földlakót megrettenti majd. Gyilkolás, lepra, kolera és más iszonyatos betegségek, közöttük néhány teljesen új, eddig ismeretlen kórság fogja pusztítani a földön élőket, és mindezek főleg a gonoszakat fogják kínozni, miközben veszett vadállatok rohanják meg a városokat és a falvakat, megtámadva azok lakóit. Számos átalakulás megy végbe majd a földön és mindezek a katasztrofális sorscsapások, amelyeket az emberek nem is várnak, adott esetben azonnali hirtelenséggel és elkerülhetetlenül következnek majd be.

Az összes változás és világrombolás hamvából, próbatételeiből és szenvedéseiből a megmaradt tanúk és túlélők őszinte lelkesedéssel és belsejükben élő tűzzel fogják keresni a Jó Istenhez való közeledés útját, amelyet azelőtt hosszú ideig többé, kevésbé elhanyagoltak. Akkor mindannyian meg fognak győződni, hogy nem létezik az igazság vallása, hanem csupán az IGAZSÁG teszi őket szabaddá. Ezáltal vissza tudnak majd illeszkedni az Isteni Abszolútumba, hogy EGY legyenek Istennel. Az ember csupán akkor fogja megélni, hogy szüntelenül Isten ölelésében van és hogy Isten él, mindenható és mindentudó örökkévalóságával jelen van minden egyes emberben, az Isteni szellem alakjában. Minden amit elmondok nektek végbe fog menni és sokan közületek bizonyossá válnak azokban az időkben, amikor a fájdalmak és a megpróbáltatások elkezdődnek, és, hogy minden, amit megjósoltam számotokra, azt megtapasztaljátok, annak ellenére, hogy a világ meg fogja makacsolni magát és nem fogja elhinni ezeket.

Ugyanakkor jön el azon tiszta emberek megjelenésének az ideje is, akik fel lesznek ruházva bizonyos rendkívüli, isteni képességekkel, akikről Jézus beszélt majdnem 2000 éve. A szellemileg valóban fejlett lények, akik azokban a végső időkben sikeresen fognak keresztülmenni a különféle nehéz próbákon, méltók lesznek az emberiség tiszta, bölcs és szentté vált egyharmadában lenni, amely megérdemli Isten megvilágosító kegyelmét. Az eljövendő időkben Románia az Isteni Áldás paradicsomi kertjévé fog válni és meg is marad annak, ahol a szeretet, a boldogság, az ártatlanság meg a bölcsesség uralkodik. Ott és akkor az életvitel túlnyomó mértékben spirituális, fennkölt és angyali tisztaságú lesz, a böjt, az ima és a szemlélődő viszonyulás eredményeképpen. Ez a magasztos létállapot, a lélek és az igazság megélése Isten Kegyelme által, az első keresztények életéhez lesz hasonlatos.

Boldog ez az ország és boldogok mindazok a kisebbségi népekhez tartozó kiválasztottak, akik a román népen belül élnek, mivel sokan közülük részesülni
fognak Isten határtalan kegyelméből, melyet a románok iránti irgalmasságában reájuk is kiáraszt. Mint indiai származású, intuitív módon úgy sejtem, hogy a Jóságos Isten azt akarta, hogy az összes népek közül a hatalmasok által a legkegyetlenebbül megalázott és a legmostohább bánásmódban részesített nemzetet válassza ki. Ez a nép gyakran volt kihasználva, elnyomva, fenyegetve, lerohanva, terrorizálva, eladva és megvásárolva. Emellett majdnem minden háború során az ellenséges felek alkujának a tárgyát képezte. Ennek a népnek a különleges, sokszínűen kevert megmutatkozása magába foglalja minden nemzetnek az erényeit, amelyek társultak vele és beleoldódtak szeretetteljes és emberséges lelkébe. A román nép nagyon vendégszerető és egy kellemes, emelkedett lelkiségre utaló kedvességben mutat példát az Isteni jó tulajdonságok, az igazságos és világos ész, valamint egy csodálatra méltó hit összeolvadása tekintetében. Szintén alátámasztja a román nép kiválasztottságát a román emberek különleges együttérzése és önzetlen szeretete, ami által felkészültnek, érdemesnek és valóban alkalmasnak mutatkozik anyagilag és spirituálisan házigazdájává válni a Föld színén élő összes többi népeknek.

A hetedik Ökumenikus Zsinat Romániában lesz megszervezve. Az orosz nép legfontosabb szellemi küldetése a valóban spirituális kereszténység terjesztése lesz Ázsiában. Ugyanakkor, azokban a végső időkben, Oroszországnak semmiféle hatalma, befolyása vagy beleszólása sem lesz a többi nép sorsát illetően. Az erő, amely által a népek elnyerik majd büntetésüket, ahol ez még szükséges, a kínai és a japán nép lesz, tehát a sárga faj, akik Isten ostorának szerepét fogják kapni.

Miután az előttetek álló rettenetes fegyveres harc befejeződik, az emberek az összes fegyvert eldobják vagy elhagyják majd, mert egy újfajta háború, "a lélek háborúja" veszi kezdetét. Ez fizikai fegyverek nélkül fog folyni, a spirituális tökéletesség elérésének érdekében, az Istenben való igazi hitért. Ez a háború, bár látszólag fegyvertelenül fog zajlani, mégis százszor veszedelmesebb és nehezebb lesz bármilyen fegyveres összecsapásnál, amely csupán a mulandó testet képes megérinteni. A jövőben a pápai hatalom fokozatosan megszűnik, és helyette egy új zsinati vezetés születik meg, előbb római, majd végleg bukaresti székhellyel, az Új Jeruzsálemben.

Azokban az eljövendő időkben ezerszer boldogabbak lesznek, akik a spirituális tökéletességre fognak törekedni, Istenben való teljes bizalomban élve, mivel azok az idők zavarosak és szörnyűek lesznek. Csupán azok az emberek fogják könnyűszerrel elviselni mindazt, ami elkövetkezik az emberekre, akiket a Szentlélek táplál, vezérel és simogat. Amiket nektek jövendölök, hiánytalanul be fognak teljesedni, úgy figyelmezzetek ezekre: a második fájdalomra és a második mennyországra, hiszen addigra Isten Kegyelméből keresztülmentetek a szenvedéseken egyetlen jajszó nélkül.

R: Ez nagyon érdekes! Olvasás közben, láttam a fejemben sok eseményt, de voltak olyanok, amelyek másképp néztek ki.

A: Mondanál egy példát?

R: Azt mondja, hogy nem lesz 400 plusz 101 vezető, én csak 400 plusz egyet látok. Azt mondja, hogy a Vatikán is elveszíti a hatalmát, én úgy látom, hogy már nem létezik. Látom, hogy egy új vallás átjárja az emberek szívét, és megváltozik a régi rendszer, és nem látom, hogy az Ökumenikus Zsinat nálunk lenne. Jól hangzik, hogy nem vagyok Új Jeruzsálemben. Azt gondolom, hogy minden helynek megvan a saját sorsa. Mi maradunk Romániában, és Jeruzsálem marad Jeruzsálemben.

A: Azt hiszem, neki egy sajátos szóhasználata volt. Meg kell fontolni, hogy a jóslat az 1940-ben élt emberekhez szólt így valószínűleg emiatt volt ez.

R: Mindegy.

A: Nem lehet összehasonlítani a kettőt. Ne ítélkezz túl keményen.

R: Igazad lehet. Mi nem értünk egyet: engesztelő áldozatok istennek. Azt hiszem, hogy többé nem gyújtunk gyertyákat és lámpákat, miután mindegyikünknek hozzáférése lesz a Forráshoz.

A: Talán ez olyan lesz, mint egy szertartás. Tudod, mikor az öregek szagokkal transzokat idéznek elő, a tömjén egy jó példa erre.

R: Távol áll tőlem, hogy ellentmondjak, de sok mindent másképp láttam, és kötelességemnek érzem, hogy elmondjam. Nem hiszem, hogy az emberek ellenünk fognak fordulni, hanem éppen ellenkezőleg támogatást fognak kérni
tőlünk. Ezek mellett a képek zöme azonos. Látom, hogy Amerika romokban van. Amikor olvastad, Amerika világuralmi terveire vonatkozó bekezdést, láttam sok embert, férfiakat és nőket, akik részt vesznek egy találkozón...

A: Kifejtenéd bővebben?

R: Láttam őket nevetni, és jó volt a hangulat. Ők nagyon elegánsak voltak, mindegyikük márkás cuccokat és ékszereket viselt. Nem tudom megnézni az arcukat, valami megakadályoz benne, de a szag! Ez vegyes szag, nehéz, és dögszagú ... dollár. Nem is tudtam, hogy a dollárnak ilyen speciális szaga van.

A: Meg tudod mondani nekem kik ezek?

R: Nos, azok, akik irányítanak minket. Ez egy titkos világ!

A: És te találkoztál velük?

R: Találkoztam már mondtam, a gazdasági összeomlás utolsó részleteit tervezik meg.

A: Mi a célja ennek az összeomlásnak?

R: A válaszom csak annyi, hogy hatalom.

A: De már övék az egész világ!

R: Itt a globális ellenőrzésen van a vita. Azt akarják, hogy minden anyagi érték, az arany, az olaj, a földek, a házak az övék legyen. Mi a rabszolgáik leszünk!

A: Ejha! A kormányokat hamar sikerült „megvenniük”. Tudod mikor került sor a találkozóra?

R: Már mondtam, ez 2008-ban történt.

A: Valószínűleg azért láttad, mert amit olvastam kapcsolódik ehhez az eseményhez..

R: Nagyon érdekes!

A: Kérdezhetek még valamit?

R: A képek eltűntek. Látom New Yorkot ismét a hullámok alatt. Azt hiszem, meg kellene állnunk. Eléggé kimerültem. A következő alkalommal ígérem, átolvasom Sundar Singh jóslatait, hogy megvitathassuk részletesebben.

A: Inkább elsősorban arról szeretnék beszélni, amit látsz, és akkor meg tudjuk, hogy fedik e egymást az ötleteink. Szerintem ez nem fogja befolyásolni, amit látsz.

R: Nem hiszem, de majd meglátjuk.

***

R: Ma arról akarok beszélni, hogy mi lesz majd 2013 után. Mint mondtam, ekkorra az emberek képesek lesznek arra, hogy összefogjanak, és megkezdjék az újjáépítést. Az új energia bevezetésének köszönhetően 2014- ben, minden stabilizálódni fog, és kezd kialakulni. Az újfajta energiának köszönhetően, a kommunikáció is folytatódik. Több újfajta szervezet fog megjelenni. Eleinte szétszóródva élünk majd, mint a klánok, de hamarosan a csoportok egyesülnek, és néhány év alatt valódi városok jönnek létre, ugyanúgy, mint régebben, amelyek rendelkeznek iskolákkal, óvodákkal, piacokkal, helyekkel ahol összegyűlhetnek az emberek és lesz infrastruktúra is. 2014 végére létrejön egy egységes kormány az egész világon. Ez 2016-ig teljesen megvalósul.

A: Miért ilyen későn?

R: Csak akkorra sikerül az embereket egyesíteni. Ahogy mondtam, kezdetben szétszórt települések lesznek, függetlenek, melyek alig akarják elfogadni az új rendet. Nem rosszindulatból, inkább csak félelemből.

A: Szóval 2014 és 2016 között fektetjük le a jövő társadalmának alapjait?

R: Igen. Rájövünk, hogy a korábbi rendszer nem a mi érdekeinket szolgálta és nem térhetünk vissza arra az útra. Ezért létrejön egy igazságos társadalom, a társadalmi rendszer sokkal fejlettebb lesz, az oktatási rendszer középpontjában a gyermekek érdekeit nézik, nem pedig a társadalomét, stb.

A: Az oktatási rendszer elsősorban a gyermekek érdekeit szolgálná? Ez tényleg úgy hangzik, mint egy utópia! Ezt jó lenne átélni.

R: Tudod ez nagyon fontos. A gyerekek a jövő. Ők segítenek nekünk előrelépni, fejlődni. Nem tudom, hogy miért, de az elmúlt években mindent megtettek, hogy visszafejlődjenek. Ez a generáció olyan, mint a robotok, unottak, fásultak, nehezen mozognak, nem szeretnek a friss levegőn lenni, több időt töltenek a számítógép előtt, a szülők és az iskolák nevelése nem illik össze. Úgy gondolom, hogy néhányan közülük sokkal okosabbak, mint a tanárok, de miattuk rosszul teljesítenek az iskolában.

A: Azért, mert az oktatási rendszer alapja egy elavult modell, és a tanárok nagy része hasonló jellegű képzést kapott. Azt hiszem, megérthetjük a gyerekeket. Lehet, hogy azért mert 12 éven keresztül napi nyolc órában hallgatják az elavult és haszontalan dolgokat? Viszont a tanárokat senki sem hibáztatja! Le kell adniuk a tananyagot. Beszéltem tanárokkal, és elismerik, hogy az oktatás elavult, korszerűtlen, de nem tehetnek semmit.

R: Igen kénytelenek vagyunk, hogy a gyerekeinket az iskolába járassuk. Jelenleg nincs más alternatíva!

A: De van valami. A Waldorf, a Step by Step, stb. De sajnos, ezt nem támogatják eléggé. Nem azt mondom, hogy ezek a képzési formák tökéletesek, mert itt is érezhető a jogalkotók hosszú keze, de legalább ők keresik a tehetségeket.

R: Bárhogy is lesz ezt a problémát a jövő társadalmának kell megoldania.

A: Én még szeretnék egy kicsit többet tudni 2013-ról. Romániában, mi lesz? Hogyan fognak kinézni a városok a változás után?

R: Kezdetben elnéptelenednek, mert az emberek elhagyják a városokat. Összességében úgy látom, hogy az épületek, az infrastruktúra összeomlottak, de látom, hogy az emberek újra benépesítik őket.

A: Meg tudnád mondani melyek lesznek a leginkább érintett területek?

R: Alapjába véve minden érintett lesz. Nagy hatással lesz a víz a területekre, egyébként mindenhol törmeléket, port látok, minden nagyon poros.

A: És az emberek?

R: Rémültnek látom őket, de később megbékélnek a gondolattal. Mondtam, itt az emberek különbözőek. Úgy gondolom, hogy sokan tudtak ezekről a dolgokról. Mintha nem érte volna őket meglepetésként. Lehet, hogy tudni fogjuk! Ugyanakkor a vidéki területek lesznek a legkevésbé érintettek. Itt összedőlt házakat látok, a mezőket és az erdőket megtizedelte a szárazság és a szél, a föld repedezett, de az általános vélekedés a béke lesz, úgy gondolják, hogy minden rendben lesz.

A: Nem lesz éhínség?

R: Ebben az évben nem lesz gazdag a termés, de nem fogunk éhezni.

A: Nem lesznek élelmiszer-harcok?

R: Nem látok ilyet. Inkább béke és nyugalom lesz.

A: Nálunk lesznek gyilkosságok, emberölések, rablások?

R: 2013-ban nem. És utána se nagyon.

A: De látjuk a változásokat a földkéregben?

R: Látok képeket melyeken telkek semmisülnek meg, látok még egy képet, melyben egy egész utca tűnik el, látok vizet, mely a földeket önti el, de a lényeg, hogy nem látok sok halottat. Talán lesznek, de nem annyira, mint máshol.

A: Mit tudsz még mondani Romániáról?

R: Végül is miután ezek a változások megszűnnek, hazánkban más lesz az éghajlat.

A: Milyen lesz?

R: Meleg, kellemes, mint a trópusokon. Termeszthetünk zöldségeket és gyümölcsöket akár novemberben is. Növényekben gazdag ország leszünk és
tudunk adni másoknak is belőle. Segítünk másoknak talpra állni, és az elkövetkező négy évben biztonságban leszünk.

A: Tudsz összpontosítani arra a pillanatra, amikor elkezdődnek ezek a katasztrófák?

R: Azt látom, hogy a föld kezd remegni. Hallok egy fülsüketítő robajt, majd egy üvöltést. Kinézek az ablakon, és látom, hogy, bár délben, az ég hirtelen elsötétül. Egyedül vagyok a házban, de nem félek. A férjem távol van egy üzleti tárgyaláson. Látom, hogy a nappali máshogy néz ki, a falakon repedések vannak, és hiányzik a mobilom. A csillár össze van törve.

A: Milyen év vagy most?

R: 2012.

A: Melyik hónapban?

R: December elején.

A: Mi tudsz még elmondani nekem?

R: Nyugodt vagyok. Tudom, hogy ami következik nem fog ártani nekem testileg. Megpróbálok felvenni egy dzsekit, de nehezen megy, mert az egész ház mozog körülöttem. Kimegyek és futásnak eredek. Körülöttem törmelék darabok vannak. Úgy érzem, mintha bombázás történt volna. Látok embereket előttem, de nem tudják, hová menjenek. A jobb oldalamon egy épület omlik össze. Sikerül sértetlenül elmenekülnöm. Egy hölgy megragadja a kezem, és azt kérdezi, hová fusson? Mondom neki, menjen a legközelebbi helyre, ahol nincsenek épületek. Ott nem tud semmi a fejére esni. Ez az, amit látok.

A: Van autó, mentő, rendőrség?

R: Nem látok mozgó autót. A legtöbb autó az út szélén áll elhagyva. Sőt,
2012 után, a látomásaimban egyre kevesebb gép jelenik meg.

A: Tehát gyalogolni fogunk?

R: Sela azt mondja, hogy az üzemanyagot fejadagonként fogják szétosztani, a napviharok miatt a legtöbb gépjárművet lehetetlen lesz használni, valamint az utcák és utak többnyire járhatatlanok lesznek, ezért kénytelenek leszünk más utazási módot használni.

A: De gyanítom, hogy egy idő után, szerzünk néhány normális közlekedési eszközt.

R: Igen. Ez az új energiának köszönhető. Azt fel lehet használni üzemanyagként is. Sőt, 2016 után újfajta járművek fognak megjelenni.

A: Hogyan néznek ki?

R: Kezdetben olyanok lesznek, mint a régi autók, de néhány év után meg fog változni az egész koncepció. Látom, hogy nem lesznek kerekeik, és néhány tíz centiméterrel a talaj felett lebegnek.

A: Látsz még valamit?

R: Látom, ahogy futok. Tudom, hogy meg kell keresnem a lányomat. Nem félek. A távolból hallatszik egy hosszú morajlás, ami egyre csak közeledik. Tudom, hogy a föld remegni fog, de nem tudom, hogy hol. Sela azt mondja, hogy maradjak nyugodt, mert a kéregnek ez az egyetlen mozgása, azután nálunk minden megnyugszik. A képem eltűnik.

A: Koncentráljunk a következő évekre, 2013 utánra!

R: A globális újraszervezés ténylegesen 2014-ben fog kezdődni. Ez nem lesz könnyű. Az emberek különféle hiányosságokkal fognak szembenézni. Hiányozni fognak az építőanyagok és a szállítási eszközök az infrastruktúrából és nehéz lesz iható vizet találni.

A: Ez meddig fog tartani?

R: Nem tudom pontosan. Elég sokáig szerintem. Ha 2021-re összpontosítok, a világ számos részében látok nagy emberi településeket. Az emberek megnyugodtak, látok megművelt földeket, kivilágított épülettömböket, de különböznek a maiaktól, látok gépeket, amik beszélnek hozzám.

A: És 2021 után mi lesz?

R: Ez engem is izgat. Ezután az év után nem látok már semmit. Bizonyos dolgokat érzek, de nem látok képeket.

A: Miért?

R: Kérdeztem, de nem kaptam rá választ. Csak arra gondolhatok, hogy már nem leszek ebben a világban. Talán akkorra véget fog érni a küldetésem a Földön. Legalábbis szerintem.

A: Akkor amennyire értettem, 2014 után egy globális segélyidőszak lesz, el fog kezdődni az újjáépítés, az újraszervezés, és 2021-re megint civilizált világban fogunk élni. Minden a rendelkezésünkre áll majd, közlekedés, házak, stb.

R: 2018 lesz az az év, amikorra az újfajta energia globálisan elterjed. Mindenütt ez lesz. Voltaképpen ez fog visszavezetni a civilizált világba - helyesebben – segít belépni egy új világba, ami már civilizált.

A: Hadd kérdezzek valami személyeset tőled. Ne nevess! A barátaim 2012-ben élni fognak? Sokszor kérdezték tőlem, de nem tudtam mit válaszolni erre..

R: Igen látom. Felkészültek. 2012-ben látok egy házat a földön. Elég sokáig fognak ott maradni. Ez egy vidéki terület. De nem egyedül vannak a képen. Sok ember van körülöttük, felnőttek és gyerekek. Az ő problémájuk most az, hogy mozogjanak. Túlságosan igénylik a szabadságot.

A: És 2021-ben?

R: Látok egy várost. Azelőtt csinálták mielőtt az események bekövetkeztek volna. Látom, bár csak vázlatokat, de Sela azt mondja, hogy itt kiegyensúlyozó kezelések fognak történni.

A: Milyen kiegyensúlyozó kezelések?

R: Azt gondolom, hogy valamiféle energia terápiák. Abban az időben lesz néhány elég különleges gyógyközpont, ami füvekkel és kövekkel rendelkező gőzfürdőket, masszázst, rezgésterápiát, fényeket stb. fog használni. Azt hiszem az egészség egy olyan fogalom, amibe sok különböző gyógyítási módszer beletartozik, mi csak az egyiket használjuk ma. Ez a vegyi bánásmód, a gyógyszerezés. Úgy gondolom, hogy idővel le fogják váltani ezt, beleértve azt is, hogy húst eszünk.

A: Ilyen hamar?

R: Ez az új frekvenciának köszönhető és semmiképp sem az embereknek.

A: Ha azonban arra gondolok, amit mondtál, hogy egy ilyen időszak után, mintegy hat évvel sikerül mindent újrakezdenünk, nekem egy kicsit erőltettetnek tűnik. Úgy gondoltam több száz évre lesz szükségünk, hogy elérjük a mostani szintet.

R: Mondtam, hogy nem fognak megsemmisülni teljesen a tudomány vívmányai, eszközei. Amikor újból összegyűlünk mi emberek, információkat fogunk kapni.

A: Honnan?

R: Kívülről.

A: Kívülről honnan?

R: Sela azt mondja, hogy fejlett civilizációk, idegenek jönnek a segítségünkre, és ellátnak minket bizonyos információkkal, rendszerekkel és berendezésekkel.

A: Van látomásod a hajókról?

R: Mondtam már. Látom őket. De nem hiszek bennük!

A: Azon töprengek, hogy miért van ez a mentális akadályod?

R: Nem tudom.

A: Ezek az idegenek az esemény előtt kapcsolatba fognak lépni velünk?

R: Azt látom, hogy nem fognak kapcsolatba lépni velünk az események előtt. Csak 2013 után a legjobbak. Addig csak passzív megfigyelőként vesznek részt. Sela azt mondja, hogy gyakran avatkoztak bele az emberi történelembe, hogy megakadályozzák a tragikus végkifejletet, de ezt most megtiltották nekik.

A: Kár, hogy nem tudjuk mikor és hogyan segítettek!

R: Mi nem. Mások nagyon jól tudják, és ráadásul bizonyítékuk is van, de hogy minket tájékoztassanak erről, azt már nem!

A: Kapcsolatba tudsz lépni velük?

R: Próbálok. Látok két embert, egy férfit és egy nőt, ahogy beszélnek velük.

A: Milyennek látod az idegeneket?

R: Egy kék energiaalakot látok, ahogy leereszkedik egy hajó a vízre. Mondom, hogy nem tudok összpontosítani. Olyan mintha egy tudományos - fantasztikus filmet néznék.

A: Látod, hogy milyen segítséget adnak nekünk?

R: Sela azt mondja, hogy mi technikai jellegű információkat kapunk tőlük. Ezek segítségével képesek leszünk gyorsan helyreállítani az infrastruktúrát. Emellett tervrajzokat adnak nekünk... óriási üvegházakról. Van benne valami különleges. Úgy néz ki, mint a miénk, de az egyik szélén van egy készülék egy tekerccsel és egy folyadékkal.

A: Mit még?

R: Abba akarom hagyni mára. Egy kis kellemetlenséget érzek.

A: Azért, mert amit látsz teljesen ellentétes a valósággal, amiben hiszel?

R: Meg lehet, de ennek ellenére érts meg kérlek.

***

A: Ma csinálni szeretnék valami különlegeset.

R: Örömmel.

A: Azt szeretném ha segítenél beszélni Selával.

R: Hogyan?

A: Van néhány kérdésem, és szeretném megtudni pontosan mi jut eszedbe róluk.

R: Megpróbálom.

A: Meg akarom kérdezni, hogy a jövő rögzített, Sela?

R Milyen értelemben?

A: A jövőt megváltoztathatjuk?

R: Néhány eseményben volt radikális változtatás, de ez csak néha fordul elő.

A: Ez azt jelenti, hogy a jövőt törölték vagy megváltoztatták?

R: Törölték, megváltoztatták, vagy fordítva felgyorsították!

A: Tekintettel a jelenlegi földlakókra, meg tudunk változtatni valamit?

R: Ami történni fog, a következő két évben annak már megvannak az alapjai. Nem látom a változás lehetőségét.

A: Tehát a jövő a következő két évre meg van határozva?

R: Igen.

A: De ezután a két év után meg tudjuk változtatni a jövőbeli események folyamatát?

R: Látok egy lehetőséget 2011-ben, de nagymértékben függ a lakosságtól világszerte, és nem látom, hogy tennénk ez ügyben valamit.

A: És mi az, amit tennünk kell?

R: 2011 a nagy leleplezések éve lesz, a nagy igazságok éve. Az emberek rájönnek, hogy amit tettek rossz, hogy a kormányok becsapják, manipulálják az embereket, hogy a régi rendet el kell felejteni, és meg kell tudnia az igazságot mindenkinek. Ha az emberek feladják a régi tanokat és elveket, ha kinyitnák a szívüket, akkor igen, lehetséges a változás.

A: Mit jelent az hogy igazságot, hogy érted?

R: Az igazság minden formáját, valójában Isten Igéjét. Nem tudjátok megváltoztatni a valóságot, amíg csak ültök a feneketeken és nem tesztek semmit. Ebben a korban, amiben éltek olyan dolgokat fogadtok el igazságnak, ami nem is az, hanem éppen ellenkezőleg, alávaló érdekek, hazugságok.

A: Pontosabban?

R: Nekünk nincs engedélyünk, hogy bele avatkozzunk az életetekbe, még akkor se ha azzal ártotok magatoknak. Mindent meg kell tennetek, hogy segítsetek az embereknek, hogy támogassátok őket, megismerkedjetek velük, és mindenek felett szeretnetek kell őket. Csak amikor tetteiteket a szeretet vezérli, akkor jártok Isten törvényében. Sok időt és lehetőséget kaptok, hogy tudatában legyetek ezeknek a dolgoknak és megint közel kerüljetek Istenhez. Sajnos, a ti generációtok eltávolodott Istentől, és emiatt került oda ahol ma vagytok.

A: És tulajdonképpen mit tudnánk tenni 2011-ben, ami segítségünkre lenne?

R: Egy általános felkelés megváltoztatná a világ törvényeit, amik kormányoznak benneteket. A kormányoknak olyan lépéseket kell tenni, amik az embereket szolgálják az isteni törvény szerint. A gazdagsági erőforrásokat egyenlően kellene elosztani, hogy az emberek ne szenvedjenek az éhségtől és a szomjúságtól.

A: Azt mondtad, hogy lesz egy pont, ahol bekövetkezhet egy közös ébredés. Talán ez segíthet nekünk.

R: Igen segíthet, ha ez a megújulás nem lesz túl lassú. Sajnos az emberek mennek előre tétlenül, és nem azért, mert egy nemes célt szolgálnának.

A: Ez nem a mi hibánk, akik a Földön élnek ma. A nagy elődeink, uralkodók, a múltban és a jelenben ilyenné tettek minket, és mindent megtettek, hogy a rabszolgájukká tegyenek, a vallás és a szülők is hibásak egyaránt, tehát ennek több oka lehet.

R: Elnézést, de nem emlékszem, hogy a generációnk, tett volna valami emlékezeteset! A legjobb példa én magam vagyok. Tudok ezekről a dolgokról, és látom őket, de attól tartok, hogyha elmondom valakinek, ki fog nevetni. Úgy gondolod, hogy 2013-ban valaki tudni fogja ezt? És ha igen, akkor mit számít?

A: De te egy jó dolgot tettél! A beszélgetés mellett döntöttél, ha nem is közvetlenül.

R: Ha csak egyszer is kinevetne és kigúnyolna a világ emiatt, a lábamat ki nem tenném többet otthonról!

A: Engem nem zavar.

R: Egyébként nem gondolom, hogy túl sok ember tudná a személyazonosságomat!

R: Így akarok maradni. Az a fontos, hogy az üzenetek elérjék az embereket. Nem baj ha nem találkozom velük. Úgy látom magam, mint egy írástudó.

R: Az írástudóknak nagyon fontos szerepük volt abban, hogy történelmet lejegyezzék!

A: De névtelenek maradtak! És egyébként is, ha valakinek meg kell találnia engem, az megtalál.

R: Erőfeszítéssel!

A: Ha 2011-ben megtennénk azokat a lépéseket, amikről korábban beszéltünk, el tudnánk kerülni a 2012-es évet?

R: Bizonyos mértékig. Meg kell értened, hogy a Föld átalakulása a galaxis közepéből származó kozmikus sugárzásból ered. Ezt el lehet kerülni. Minden 13.000 évben, a Föld visszatér az eredeti pozíciójába. Amennyire én tudom, még Nostradamus is jósolt egy újabb bolygó beállást, amely egy katasztrófát fog előidézni, de mint már mondtam nem az emberiség elpusztítása a cél, hanem a felemelkedése.

A: Nostradamusnak rengeteg jóslata van, a probléma az, hogy nem lehet teljes egészében megfejteni őket.

R: Tudom, hogy Nostradamusnak van egy könyve. Ebben van egy sor rajz, amik egymást követő képekben mutatják a Föld utolsó napjait. Itt van egy kép egy kígyóról emberi arccal átszúrva egy kardon. Gondoltál már arra, hogy az Antikrisztus valójában egy szimbólum lehet, és az anunnaki-faj lehet az?
Hogy a végső csata a jó és a gonosz között, valójában csata az ember és a hüllő között?

A: Igaz lehet, soha nem gondoltam eddig erre!

R: Ebben az áll, hogy a galaktikus beállás meg fog történni. Még Nostradamus is azt mondta, hogy az események után, az emberiség másmilyen lesz. Ez egy nagy lehetőség számunkra.

A: Jó lenne, ha az emberek megváltoznának.

R: Ez meg is fog történni. Eleinte csak néhányan veszik észre, de amint látjuk, hogy a körülöttünk lévőknek bizonyos képességeik vannak, igyekszünk mindannyian elsajátítani ezeket. Az embereknek nem várt képességeik lesznek, úgynevezett paranormális. Apropó, tudtad, hogy a paranormális kívül esik a normális tartományból, azaz, más szóval, kóros? Ez egyértelműen igazolja az, hogy akiknek vannak ilyen képességeik, azokat a társadalom szabályai kirekesztik.

A: Azokat, akik paranormális képességekkel rendelkeznek, kategorizálják és ujjal mutogatnak rájuk. Ez azért van, mert különböznek a többi embertől. Tudod, a többség véleménye számít. És a többség azt szeretné, ha ők is normálisak lennének, hogy ne lógjanak ki a sorból. De remélem ez változni fog.

R: Igen. 2021-ben az emberek éretté fognak válni ahhoz, hogy a most bennük szunnyadó képességeket felelősségteljesen használják. Ez a  világnézet egy radikális átalakulását fogja eredményezni. Létrejön egy új igazságos és logikus tudomány, amit nem fognak rosszra használni, a gyerekek meg fogják tanulni az igazságot, és mindegyiknek elfogadott szerepe lesz a társadalomban, ahol kamatoztatni tudják a képességeiket. Gyógyszereket fognak előállítani más elvek és információk alapján, a csillagászat fontossá fog válni, ahogy régebben ...

A: Hogy?

R: Nem tudtad, hogy az őseink napi szinten használták a csillagászatot? Nem házasodtak, nem temették el a halottaikat, stb., csak akkor, ha tanácsot kértek a csillagoktól. Megmaradtak ennek a tudásnak a nyomai. Piramisokat építettek néhány csillagállásból, valamint templomokat. Ezeket a dolgokat tudom!

A: Tudom, de mi emberek nem vesszük ezeket figyelembe! Tudnánk tenni valamit, hogy megakadályozzuk ezeket a katasztrófákat?

R: Azt hiszem, azt amit Sela mondott nekem mikor idén a Dubai tengerparton voltunk, de nem tudom, hogy ennek mekkora hatása volt.

A: Mit?

R: Azt mondta nekem, hogy menjek bele a vízbe és adjam át a szeretetem a Földnek. Legyünk egészségesek, kiegyensúlyozottak és tökéletesek. Engedd meg, hogy azt kívánjam, hogy minden gonoszság, fájdalom, harag és gyűlölet, ami ezt a nemzedéket bombázta attól a pillanattól fogva semmisüljön meg mikor a Föld újjászületik.

A: De miért a vízben?

R: Sela azt mondja, hogy a víz a leggyorsabb és a legoptimálisabb vezető, és hogy ez van a legnagyobb hatással ránk.

A: Így van. Selának igaza van. Víz, amellett, hogy jó vezető, mindenütt megtalálható a felszínen,  a Föld belsejében, a levegőben, mindenhol, ami körülvesz minket.

A: Egy dolgot kérdezhetek tőled: fennáll annak a lehetősége, hogy valaki szándékosan létrehozza ezeket a képeket asztrális szinten?

R: Hogy?

A: Például tegyük fel, hogy azok, akik irányítanak minket, rájöttek, hogy változunk. Az emberek képességeket fognak kapni, rátermettek lesznek, hogy
felvegyék a harcot ellenük és úgy gondolták a legjobb út, ha megakadályoznak bennünket hogy ne férjünk hozzá ehhez a tudáshoz. Úgyhogy létrehoztak egy olyan energiabuborékot, amit azzal a hamis képpel töltöttek föl, hogy halál lesz, háború, katasztrófák és megengedik, hogy hozzáférjünk ehhez az információkhoz, mintha azok megtörténnének. Mögöttes ez az érvelés, ha tudjuk, hogy minket Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett, és nyilvánvaló, hogy bennünk van a változás lehetősége, vagy éppen ellenkezőleg, a bukásé.

R: Úgy érted, ha nem történnek meg ezek a dolgok, nem lépünk tovább?

A: Úgy értem, ha azt gondoljuk, hogy ami lesz, túl tesz az emberi kitartáson, és a mai társadalom nem akar egy ilyen tragikus kimenetelű katasztrófát. Így még mindig jobb, ahogy ma élünk, mint átmenni éhínségen és a háborún, majd ezek a gondolatok rögzülnek tudatalatti szinten, és zátonyra visznek bennünket. Miért kell fejlődnünk, ha nem akarunk változtatni?

R: Ez az egyik feltevés, melyre nem tudok válaszolni. Vannak érzéseim ezzel kapcsolatban, melyek hatással vannak rám. Értem, hogy mit gondolsz, de nem tudlak megcáfolni vagy megerősíteni ebben. Miért tennék ezt?

A: Több éve kering egyre több elképzelés az apokalipszisről. Ráadásul úgy felerősítették ezt a katasztrófamániát, hogy ez megérződik minden társadalmi rétegen. Nem tudom, hogy ezek a dolgok Istentől származnak-e, vagy azoktól, akik nem akarnak változtatni. Dávid beszélt ezekről a változásokról, és figyelmeztettet, de még nem láttam akkor, hogy ennek ilyen érzelmi hatása van, és hogy katasztrofális hatással van mind a fizikai és anyagi szinten.

R: Talán amikor Dávid elmondta ezeket a dolgokat, a helyzet annyira rossz volt, hogy ő másképp kapcsolódott az eseményekhez.

A: Ez lehetetlen!

R: Azt szeretnéd, ha a világ ugyanolyan maradna?

A: Nem. Egy olyan világban szeretnék élni, ami igazságos és
tisztességes. Egy olyan világban, ahol a tetteinket a szeretet és a tisztelet határozza meg, de ez nem azt jelenti, hogy egyetértek a sors ilyen radikális
változásával.

R: Nos, mit gondolsz, mi az álláspontod a jövővel kapcsolatban?

A: Azt hiszem, imádkoznunk kell, hogy ami történni fog az jó az emberiségnek, hogy a fejlődést szolgálja. Nem hiszem, hogy jobb lenne megváltoztatni a világvége programot, mert akkor mi egy olyan dolgot hoznánk létre, amely nem kapcsolódik az isteni akarathoz. Nem azt mondom, hogy nem hiszek benne, éppen ellenkezőleg, egy figyelmeztetésnek fogom fel, csak nem akarom, hogy azok, akik ezeket a sorokat olvassák, úgy érezzék, mint valami konkrét dolgot és elfogadják minden kétség nélkül! Én még mindig hiszek abban, hogy a jövő megváltoztatható.

R: Néha megrémít, amit látok, de ahogy mondtam, van bennem valami, ami arra késztet, hogy rájöjjek, azok az idők melyek jönni fognak segítenek nekünk és ez nem büntetés. Másrészt, ha a logikát nézzük, fennáll annak a lehetősége is, hogy ami jelen van a fejemben az megfelel a jövőbeli valóságnak, de mi koncentrálhatunk arra is hogy ne történjen meg, így megsemmisítenénk ezt a jövőképet. Nem tudom, hogy előnyös lenne ez az emberiségnek. Ez azt jelenté, hogy nem lenne esélyünk a növekedésre.

A: Ez nagyon igaz!

R: Itt vannak ezek az úgynevezett propagandagépezetek. Azt hiszem, a kormány régóta tud ezekről a dolgokról. Hatalmas földalatti menedékeket építettek feltöltött készletekkel az elmúlt években. Már hallottál a hatalmas föld alatti raktárról Svalbardban? Tudom, megbízható forrásból, hogy a beruházás legendás volt, és hogy sok kormány segített a projektben. Mi a céljuk vele? Ha
tudnak róla, mire számítanak és készülnek? Lehet, hogy el akarják terelni a
figyelmünket, és nem is lesz semmiféle változás?

A: Hátha őket is érinti.

R: Igen. De ők bebiztosították magukat. Mikor majd „pestis” sújtja a Föld felszínét, visszavonulnak, és várnak. Ott meg van minden a túléléshez sok évre, és miután minden meg fog nyugodni ismét a felszínre jönnek dicső vezetők formájában. Milyenek leszünk mi? Ijedtek, megtizedeltek, kiéhezettek, betegek és reméljük, hogy segítséget fogunk kapni.

A: Nem hiszem, hogy ez lehetséges lesz. Ha az, ami ezután jön, az emberek evolúciójával járó haszon, Isten valahogy felébreszt bennünket.

R: Nem is tudom. Minden, amit szeretnék, az, hogy 2013 egy új világot és egy új kezdetet hozzon. Hogy ezt hogyan érjük el, azt majd Isten dönt el. Azonban úgy érzem az én feladatom az volt, hogy elküldjem az embereknek, amit a lelki szemeimmel látok. Talán sokan el fognak ítélni, talán az emberek
ki fognak nevetni vagy vitatni fogják, hogy bekövetkezhetnek ilyen események a valóságban. Nem bánom, és nem próbálom bebizonyítani sem. A gondolataimat egyformán elküldöm mindenkinek, és mindenki tegye azt, amit a szíve és a lelkiismerete diktál. A lelkem, a lelkiismeretem nekem azt súgta, hogy beszélnem kellett ezekről a dolgokról.


   Sokat gondolkodtam arról, hogy megírjam-e ezt a könyvet, és milyen formában tegyem ezt. Nem tudom, hogy az emberek készen állnak-e megtudni ezeket a dolgokat, nem keltek vele esetleg pánikot. Másrészről, úgy gondoltam, ha ezt az információt elhallgatom, azzal bűnt követek el, és akkor én sem különbözöm azoktól, akik becsaptak minket az évezredek során. A választ tőled kaptam meg, kedves olvasó, mert sok üzenetet, gondolatot és ötletet küldtél nekem. Örömmel jegyzem meg, hogy ez sokat jelentett számomra.
   Az előző Inuaki könyvet sokan olvasták, vitatták így arra a következtetésre jutottam, hogy sikerült elérni azt a közönséget, akik pontosan tudják, mit keressenek, felébredtek az álomvilágból, amelyben a legtöbb ember él. Tehát még egyszer felhívnám a figyelmedet, hogy ezek az elképzelések csak egy lehetséges jövőképet mutatnak, mindazonáltal a jövő nem mindig megjósolható, előre látható. Persze korábban is voltak próféták, akibe tudták fogadni az isteni tudat rezgéseit és értelmezni bizonyos üzeneteket, melyek gyakran fedésben voltak a valósággal, de nem szabad elfelejtenünk, hogy mi alakítjuk a jövőnket, és ezért meg kell értened, hogy a tetteink, a gondolataink és az érzéseink meg tudják változtatni a jövőt.
   Hiszek a világegyetem hatalmas bölcsességében és tudom, hogy nem büntet meg minket, és mindenben segít, hogy az emberiség békés módban tudjon együtt élni. Tekintsd ezt egy hatalmas kiváltságnak és felelősségnek, hogy bekukucskálhattál a jövőbe, évekkel korábban. Talán ezek a látomások azért jönnek hozzánk, hogy el kezdjünk hinni Istenben, talán a cél az, hogy felkészítsen minket az eljövendő világra. Kezdjük a változást először mi magunk. Legyen az, hogy mostantól az ember az igazság és az isteni szeretet hordozója lesz. Talán együttérzést, szeretetet és alázatot bemutatva jogot nyerünk arra, hogy csatlakozzunk ehhez az új világhoz veszteségek nélkül. Mindenkinek joga van a paradicsomi életre, még akkor is, ha tetteink alapján inkább a pokolra kellene kerülnünk.
   Szívemből kívánom, hogy minden katasztrofális látomás, ami a könyvben felvázoltunk nem teljesedik be, és hogy az átalakulás zökkenőmentesen történik meg, és harmónia fog leereszkedni a Földre. Ezért kérjük, hogy ezt a
könyvet, úgy olvasd, mint egy fikciót: egy mesét a léleknek, mert a büszkeség, a tudatlanság, a gyűlölet, a butaság, és a hitetlenség romboló hatással lehet.
Mielőtt még a könyv végleges formát kapott volna a sajtónál, kaptam egy újabb hívást Ruxandrától és kért még egy találkozót.

R: Szerettem volna veled találkozni, mert újfajta bizonyítékok kerültek elő. Néhány nappal ezelőtt, miközben imádkoztam, éreztem, hogy valami baj van a Földdel. Úgy tűnt, mintha forrósodna. Megkérdeztem, hogy ez mit jelent, és azt mondták, hogy a Föld elkeseredett, bánatos lett. Ez azt jelenti egyértelműen, hogy hamarosan bizonyos jelenségek visszavonhatatlanul beindulnak sokkal hamarabb, mint először láttam. Érzem, hogy minden felerősödött.

A: De miért?

R: Sela azt mondta, hogy a kormányok olyan döntéseket hoztak, amelyek felgyorsítanak mindent.

A: A kormányunk?

R: Nem. Úgy értem, az egész világon.

A: Mit jelent ez a gyorsítás?

R: Elindulnak a globális kataklizmák. Gondolok itt, különösen a földrengésekre, viharokra, és látok egy világos képet a Csendes-óceánról. Látom, hogy megbetegszik. Ez létre fog hozni egy változást, az óceáni áramlatokban, és ez hatással lesz a tengerpartokra. Az időjárás kiszámíthatatlanná válik.

A: Az időjárás már most is szeszélyes!

R: Ez sokkal rosszabb lesz. Azt is látom, hogy intenzívebben bombáznak bennünket, valahol az univerzumban, egy rendellenes energiával. Agresszívnak érzem, ami végigjárja az egész testemet. Úgy érzem, a testem meggyengült, és migrénem van. Nem tudom, hogy te érzed-e?

A: Fáradtnak érzem magamat, de felteszem, ez csak a munka miatt van!

R: Ez még csak a kezdet! Majd láthatod, hogy megnövekszenek a szívproblémák és az agyvérzések.

A: Tudunk tenni valamit?

R: Nem. Ez az isteni terv része. Elkezdődött az osztályozás.

A: Milyen osztályozás?

R: Sela azt mondja, hogy januárig világosan eldől, ki megy, és ki marad.

A: És ha valaki változni akar és szorgalmasan küzd?

R: Igen. Esély mindig van.

A: És mit kellene tennünk?

R: Embernek lenni. Felejtsük el, hogy mindig előtérbe helyezzük magunkat mások helyett. Itt az ideje, hogy feladjuk az önzést és önzetlenek legyünk.

A: Akik maradnak, szembe kell majd nézniük a katasztrófákkal?

R: Igen, de az erejüket visszanyomták. A világegyetem siet!

A: És nem tudunk tenni semmit?

R: Nem. Minden stabil. Legalább a következő évben.

A: Még mindig tudunk cselekedni, hogy ki megy, és ki marad? Abból, amit mondtál, körülbelül a fele fog maradni.
Kik fognak maradni?

R: Csak azok, akik képesek szembenézni a változással. A többi távozni fog.

A: És mik a választási kritériumok?

R: Több lehetőség is fennállt, hogy megváltozzunk mindannyian. Azok, akik ezeket a nyilvánvaló vonásokat választották, mint a szeretet, együttérzés, türelem, kedvesség, stb., lesznek a kiválasztottak. Meg kell értened, hogy nem
sokan képesek szembenézni az elkövetkező időszakkal, és ezért, Isten segít nekik, hogy ne szenvedjenek.

A: Ha tudnák, hogy ez lesz, biztosan megváltoznának!

R: Volt esély, hogy megváltozzanak, és valakinek sikerült is. Sajnos, az idő lejárt!

A: De még mindig van idő januárig.

R: Azt hiszed, az ember lemond egy élet szokásairól hat hónap alatt?
Hamarosan hivatalosan is elismerik, hogy az ökoszisztéma beteg, elsősorban a Csendes-óceán és az óceáni oldalnak lesz vége. Amikor a 2010 utáni időszakról beszéltem, sok kétség merült fel bennem.

A: Én még mindig reménykedem a csodában. Isten mindig segített.


R: És segít is. Minden, ami történik, a mi javunkat szolgálja.

A: Attól függ, milyen szemszögből nézed!

R: A Föld változni fog azokkal, akik maradnak. Akik nem képesek elfogadni a változást el fognak menni, és kapnak még egy esélyt az újrakezdésre. Meg kell értened, hogy akik meghalnak azok belesüllyedtek az anyagba. Nem tudják elképzelni a világot, ingatlan, pénz, kényelem és luxus nélkül. Nekik egy bizonyos életfelfogásuk van, és ez nem módosítható. Ha itt kellene maradniuk számukra az nagy kegyetlenség volna.

A: És mégis, mit ajánlsz?

R: Tegyünk túlélési intézkedéseket. Hogy legyen egy kis tartalékunk.

A: Mindenki erről beszél, hogy gyógyszerek, élelmiszer, üzemanyag …

R: Igen.

A: Ha fel is halmozok tartalékokat, idővel elfogy és földönfutóvá válok!

R: Nem szabad kétségbeesni. Nem lesz probléma az élelmiszerekkel, több segélyprogram fog működni.

A: Víz-, gáz-és villamos energia kell a túléléshez.

R: Ha hideg van!

A: A földrengések, amiről beszéltél?

R: Sajnos, úgy látom, hogy a cselekedeteink vezettek ezekhez a földrengésekhez. Bár kezdetben nem láttam semmit, később kezdett bevillanni. Látom az embereket, és összedőlt házakat, de nem érzek olyan sok halált. Azt hiszem, lesz egy nagy földrengés és lesznek kisebbek, az emberek az utcára menekülnek.

A: Gondolod, ha imádkozunk, el tudjuk kerülni?

R: Nem tudom. Gyanítom, hogy az imádság által nem tudjuk megakadályozni, de nem árt, ha imádkozunk éjjel-nappal.

A: Ez van!

R: Reméljük, hogy a szerencsétlen események felgyorsulnak! Érdemes megemlítenem, hogy jobb elkerülni a repülőgépeket. Egy új energia érkezik a Földre, ami egyre inkább hatással lesz az efajta eszközökre. Ha most még ezeket a különböző eseményeket technikai problémáknak tekintjük, hamarosan rájövünk, hogy ez nem az, ez valami más miatt van. De én nem erről akartam beszélni ma. Az alatt az idő alatt, amíg nem voltak látomásaim, távol voltam Amerikában. Beszéltem sok emberrel, és azt mondták, hogy számítanak a gazdaság teljes összeomlására. Felvetették azt a gondolatot, hogy a vagyonuk felét a dollár mellett más pénznembe vagy aranyba fektetik. A beruházásokat el kell kerülni, és a részvényeket el kell adni. Úgy tűnik, az értéktőzsdétől még néhány hétig távol fogják tartani magukat, különösen azok, aki eddig vezették az eladások listáját. Azt is megtudtam, az a céljuk, hogy növeljék az olajárakat, ami a következő évben elérheti a 400 $/hordót. Megdöbbentem, hogy a többség elkezdte felszerelni otthonát, zöld energiával, hogy biztosítsák a függetlenségüket. Tehát egyértelmű, hogy tudnak valamit. Megpróbáltam megtudni részleteket, de mind ugyanazt mondta: ilyen a gazdaság. Tudom, hogy ez nem csak a gazdaság miatt van! Azt tanácsolták a férjemnek, hogy váljon függetlenné energia és élelmiszer tekintetében, és hogy tegyen lépéseket ez ügyben. Kérdeztem őt is és furcsamód ugyanazt mondta: ilyen a gazdaság, az árak megemelkednek, keresztülmegyünk egy nyugtalan időszakon és helyre fog állni minden ...

A: De miért nem mondja el az igazságot?

R: Lehet, hogy nem tudja mindenki. Persze találgathatok, de senki sem meri kimondani az igazságot. Egy figyelmeztetést látok a fejemben, július és augusztusban. Úgy jelenik meg mintha az esemény megjelölné a sorsunkat.

A: Kataklizmaszerű?

R: Nem. Azt gondolom, hogy valaki meg fog halni, egy fontos személy és ez el fogja indítani az események egy sorozatát.

A: Nem tudod ki?

R: Talán ez csak egy lehetőség, nem biztos. Nem tudom. De veszélyt érzek, mert természetellenes módon hal meg.

A: Majd meglátjuk.

R: Mikor hazatértem, repülés közben, hirtelen eszembe jutott egy téli sztrájk a kontinensen Európa-szerte. Megkérdeztem, hogy mikor lesz és azt a választ kaptam, hogy 2011-ben!

A: Már csak ez hiányzott! Mintha ez nem volna elég!

R: Úgy tűnik, hogy ami az elmúlt hetekben történt negatív hatással volt a jövőre. Ez a változás felgyorsítja az eseményeket.

A: Egyre rosszabb lesz?

R: Igen, de csak néhány területen. Elhagyott falvak képeit látom, amik elszigeteltek vagy megsemmisültek, a helyzet rosszabbodott. Ez az általános benyomásom.

A: Romániáról mi tudsz?

R: Azt gondolom, hogy Románia többet fog elszenvedni, mint azt eredetileg gondolták a gazdasági válságban. Talán nőni fog a munkanélküliség, úgy érezzük, hogy nincs pénz, a vásárló erő csökken, az üzemanyagárak és közüzemi szolgáltatások árai is nőnek, és megint éhinség lesz. Globális szinten ez katasztrófa lesz. Riasztó mértékben megnő a bűnözés. A hiány és a válság miatt, elkezdődik az osztályozás, amiről beszéltem. A növekvő rezgési állapot miatt az emberek belső tulajdonságai felerősödnek. Lesznek pozitívak és negatívak.

A: És hogyan tudunk védekezni?

R: Ne toleráljuk az antiszociális viselkedést. Ha egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk ezeket a dolgokat, attól a probléma nincs megoldva. Miért fordítjuk el a fejünket, ha látjuk, hogy egy embert bántalmaznak?

A: Én a támadók ellen gondoltam, akik megtámadnak bennünket, és nem magunkra!

R: Nos, ez a baj. Nem azt mondom, hogy harcolnunk kell magunkkal, de ki kell állni az igazság és a jó mellett. Ez a legkevesebb, amit tehetünk. Ez megmutatja az univerzumnak, hogy hajlandóak vagyunk változtatni, és hogy nem fogadjuk el, ezt az állapotot. Tennünk kell valamit.

A: Jó lenne ezt megvalósítani!

R: Itt az ideje felébredni! Most vagy soha.

A: Nagyon szerettem volna még beszélni a jövőbeni változásokról, de azt még nem mondtad, hogy az emberek mit tehetnének a fejlődésük érdekében.

R: Nem hiszem, hogy tudok tanácsot adni. Mindenki a maga módján. Például Amerikában, találtam egy csoportot, akik elkezdtek felébredni. Az emberek elkezdtek kérdéseket feltenni, és válaszokat keresnek. Úgy gondolom, hogy ezt kellene tennünk. Az univerzum mindig hajlandó válaszolni, ha szívből kérünk valamit.

A: És ez elég?

R: Igen. Évszázadok óta vezettek, manipuláltak, kihasználtak és megöltek minket. Évezredek óta vagyunk rabszolgaságban, unalomba hajszolva és kihasználva. Ez az első alkalom a Genezis óta, hogy a jövőnk a mi kezünkben van, és tisztában vagyunk ezzel. Attól függően, hogy az emberek az idők folyamán, részt vettek ebben az egészben, a választás a mi kezünkben volt, és ne felejtsük, hogy most eljött az idő, hogy bosszút álljunk, és visszanyerjük a lelkünket és a bolygót. Ha nyáron ráérsz, többet el tudnék mondani neked azokról, akik irányítanak minket. Írhatnál egy könyvet róluk.

A: A mi kormányunkról?

R: Nem. Szabadkőművesek, Bilderberg csoport, stb. Róluk, akik zsinóron rángatják a kormányokat, nemzeteket. Az előző könyved elolvasása után kezdtem megérteni bizonyos eseményeket. Most megpróbálom elemezni, hogy mit tudnak és szerintem tudják a válaszokat bizonyos kérdésekre, ami zavar engem. Még tájékozódnom kell, de biztos vagyok benne, hogy ami történni fog a Földdel, nagyrészt miattuk van.

A: Én még reménykedem egy békés forradalomban. Szeretnék változtatni, de azt akarom, hogy kevés áldozat legyen.

R: Nem lesz sok veszteség, csak amennyi szükséges. Nem tudunk mások helyett dönteni. Igaz, hogy segíthetünk, tanácsot adhatunk, de nem kényszeríthetjük az embereket. Nem élünk Isten törvényében.

A: Kár, hogy a legszebb helyek a Földön el fognak pusztulni, vagy teljesen elnyeli a víz.

R: Minden kárpótolva lesz. Területeket veszítünk el, de a víz új földeket fog adni nekünk.

A: Legalább tanulunk valamit ezekből a változásokból!

R: A jövő más lesz. Most az utolsó pillanatokban mindent mi magunk teremtünk meg. A tudat ébredéséről van szó, amit már az őseink is próbáltak megmutatni nekünk. Ez segít nekünk megérteni a helyzetet. Azt hiszem, nagyon fontos tudni, hogy mi történik velünk, de vajon értik-e a kormányok, akik az országok élén állnak?

A: Nem látsz semmilyen esélyt a helyzet javulására?

R: Jelenleg nem.

A: De akkor elvesznek azok a helyek, ahol emberek élnek. Ha Kína eltűnik a víz alatt, akkor Tibet is el fog tűnni.

R: Ha a pozitív dolgok eltűnnek, vagy veszteség éri őket az csak azt jelenti, hogy a feladatát ezen a földön befejezte, és az őt megillető helyre kerül, ahol többet tudnak segíteni. Tibetről annyit, hogy nem fog eltűnni Kínával együtt, de meg fog erősödni. Egy új egyesítő vallási hatalom indul el innen, amely egybeolvasztja a hiedelmeket, és egy igaz, helyes vallás születik. A tibetieknek nagyobb küldetésük van, mint nekünk.

A: De sokat szenvedtek!

R: Nem többet másoknál. Nekik ezeket a körülményeket adták, hogy példát mutassanak, de elrontották. Zárttá váltak, nem fogadták be a külföldieket és elkezdték elfelejteni, hogy az ember van minden fölött, példát kellett volna mutatni az embereknek a viselkedésükkel. Ők megtestesítettek egy speciális küldetést, amit elfelejtettek és ezért kaptak egy figyelmeztetést. Ez minden.

A Vannak szent helyek, amik megmenekülnek?

R: Igen, sok. Például: az egyiptomi piramisok. Kezdetben a víz elönti őket, de aztán a visszahúzódást követően, újra az őket megillető helyet foglalják el a világban. Jeruzsálem is megmarad, India veszteségeket fog elszenvedni, de Peru és Mexikó megmenekül. Sok hely megmarad. Körülbelül ennyi, amit látok.

A: Következtetésként mit tudnál mondani?

R: A fő feladatunk az, hogy fel kell ébrednünk és aktívvá kell válnunk. Vegyük fel a jövő teremtőinek a szerepét és kérjük meg Istent, hogy nyissa meg az utat előttünk, amin járni akarunk! Most mi vagyunk azok, akik eldönthetik, hogy merre tartsunk. Haszontalan imádkozni, kérni, könyörögni, hogy életek meneküljenek meg. Senki nem hallgat ránk. Az idő kevés. A saját kezünkbe kell venni a sorsunkat és a tetteinkkel meg kell mutatnunk ezt. Azt kérem mindenkitől, hogy legyen erős. Az Új Földön megszületni egy nagyon különleges dolog és kár lenne ezt kihagyni. Vegyük ezt észre.


Utószó


   Bevallom meglepődtem, hogy kiadtam ezt a könyvet. Találhatsz benne egy világos üzenetet, ami úgy hangozhat, mint egy segélykiáltás. Ez az üzenet meglehetősen egyszerű, egyértelmű, ismétlődő és erőteljes: mentsük meg magunkat! Ennek a könyvek az olvasása, a szavak és a képek ijesztőnek tűnhet. Ha így érzed, csukd be a szemed, és vizsgáld meg hogy mi váltotta ki ezt az érzelmet. Tudatlanság? Kényelem? Te magad? Melyik részed? Az egód? Azt javaslom, csendben, őszintén olvasd el. Felismerni, hogy az életünk minden pillanatát, energiáink, a gondolataink és érzéseink befolyásolják, különös dolog.

   A könyv első oldalain jöttem rá, hogy én ugyanúgy felelős vagyok a jövőért. Sötétség van egy olyan világegyetemben, amiben mindannyian aktívan részt veszünk, gondolatokkal, érzésekkel és tettekkel. Aki bármennyire is kételkedik ezekről a dolgokról, hogy ezek a feltevések nem állják meg a fizikai és a kvantummechanikai törvényeket, - a kettő viszonylag fiatal tudományág – az téved, mert azok megmagyarázzák ezt a jelenséget. Ugyanezeket a fogalmakat találhatjuk bármilyen vallásban.

   Ki gondolja azt, hogy a gondolataink, meghatározzák a mindennapi életünket? Hányan csinálunk rossz dolgokat gondolatainkkal, érzéseinkkel, szavainkkal, tetteinkkel, amelyek sértik az összes erkölcsi felfogást. Hányan kezelik úgy az állatokat, a növényeket, a természetet, a földet, mintha az valami lényegtelen lenne? Hány állatot megölünk minden nap az élelem miatt és nem jövünk rá, hogy testünkben emiatt uralkodik el a félelem, az áldozatok érzései és a kegyetlenség. Ezek vándorolnak a szervezetünkben, és így rabszolgái vagyunk a saját tudatlanságunknak.
   Hányan törődnek csak a saját jólétükkel, a saját sikereikkel, a saját autójukkal, a saját házukkal, a saját kényelmükkel? Hányan? Mennyi ember van, akinek a gyűlölet, a gonoszság irányítja mindennapját, és hányan vannak, akit a könyörület és a szeretet? Hogyan néznek ránk a körülöttünk lévők, mikor busszal vagy autóval utazunk? Hányan ordibálnak egymással a forgalomban? Amit mondanak az emberek, azt tényleg úgy gondolják? Az elménk lenne rossz? Mire tanítjuk gyermekeinket, hogy hogyan viselkedjenek? Hányan cselekszenek a törvény ellen? Milyen papok prédikálnak egyházban? Melyik vallás mondja, hogy utáld a másikat? A vallásom jobb, mint a tiéd, én okosabb vagyok, mint te, különbözöm tőled, én fehér vagyok, te cigány vagy, fekete, piros, kék vagy mi. Honnan vesszük ezt a sok őrületséget? Honnan?
   Hány háborút támogattak a pénz nevében, a vallások, az érdekek? Mindezek a tényezők befolyásolják a következő nemzedékek életét. Annak hívhatod, aminek akarod, karma, vagy átok, ezek ugyanazt a hatást váltják ki: a következő generáció terhét. És minden generáció rá van utalva elődei tetteire. Aztán sírunk, és tele vagyunk bölcsességgel, hogy miért nem cselekedtünk másképp. Egyszerűen képzeld el, és próbáld összeszámolni az összeset, az idők kezdete óta egészen mostanáig. Sajnos, ezek nagyban hozzájárultak ehhez a valósághoz, amelyet ez a könyv mutat be nekünk.
    Az elmúlt 100 évben, az emberiség látványos növekedést tapasztalt, jelentős tudományos előrehaladást, amely nagy előrelépés az elmúlt 2000 évhez képest. 2009-ben a számítógépek és a gépek egyre inkább ellenőrzik az életünket. Nagyon jó használni a technológiát, az emberi intelligenciát, szépít és javít az élet minőségén, a Földön. Minden nagy civilizáció, amely élt ezen a földön technológiákat használt. Mi sem vagyunk kivételek. De nem minden civilizáció érte el ezt a fejlettségi szintet, amit mi értük el most.
   Normális esetben büszkének kellene lennünk erre. De ez a nagy fejlődés egy hatalmas hiba. A rendszer fő forrása a villamos energiában és az olajban rejlik. Csak a lakosság kis része használ tiszta energiaforrást. A kapzsi vezetőink miatt kerültünk mellékfolyóra, mert gazdaságilag és technológiailag kizárólag a fogyasztásra törekszenek, ami tönkreteszi a természetet és a teremtést: az embereket. Létrehoztuk ezt a technológiát és most láthatjuk, hogy ez hogyan lett a saját ellenségünk. Olajfüggőkké váltunk, mely megöli a városainkat, a gyerekeinket, és a jövőnket. Időközben visszautasítunk, minden tiszta technológiát miközben fenntartjuk ezt a tarthatatlan helyzetet, mely a közeljövőben lehetetlenné fogja tenni az életet ezen a bolygón.

   Talán azt lehetne mondani, hogy az ilyen üzenetek megjelenése hozzájárul, hogy közelebb kerüljünk a valósághoz. Nos, igen. Esetleg. De azt hiszem, mindenki felelős ezért. Ezért felelősek vagyunk változtatni az életünkön, ha érdekel, a jövőbeni emberek sorsa. Ahogy azt a legtöbb ember érzékeli, a jövő még nem jött létre. Most ebben a pillanatban már minden tökéletes. Ha úgy érzed, hogy ez nem így van, akkor, természetesen változtathatsz ezen a helyzeten, az egyes félelmek, a birtoklásivágy, a gyűlölet, kapzsiság, tudatlanság, más szóval a korlátozó hiedelmek eltörlésével melyek az életünk mérgei. Ezek testi betegségeket okoznak. Ha megszabadulunk tőlük, akkor tudunk igazán élni a mi világunkban, szeretettel, együttérzéssel és bölcsességgel Ez az egyetlen mód, hogy méltó helyet teremtsünk az élethez ezen a bolygón.

   Ez a jel talán azt a célt szolgálja, hogy felébressze a legjobb embereket. Személy szerint azt gondolom, hogy lehet változtatni a jövőn. Hiszek az emberekben, hogy képesek leküzdeni az akadályokat. A történelem megmutatta, milyen erősek vagyunk, ha mindannyian a szívünkre hallgatunk, a bölcsességet és a bátorságot választjuk. Bár fiatal vagyok, egy olyan világban szeretnék élni, ahol minden ember úgy jár-kel, mint Jézus vagy Buddha. Egy olyan világban szeretnék élni ahol az emberek tudatában vannak, hogy a szerelem, a szeretet és az együttérzés a legnagyobb erő és nincs ennél fontosabb. Együtt létre tudjuk hozni ebben az univerzumban. És ez olyan egyszerű!

   Jelenleg elegendő számú spirituális út, vallás áll a rendelkezésünkre, amelyek képesek legyőzni minden akadályt, amik kihívást jelentenek a világunkban. A tudomány kezdi megerősíteni a vallási elméleteket, amit a közelmúltig tisztán vallási miszticizmusnak tartottak. A tudomány egy spirituális úttá válik, amely megváltoztathatja az emberek felfogását.
   A spirituális küldetést sokkal intenzívebbnek találom. Őszintén szólva nagyon örülök, hogy ilyen nagy az érdeklődés a lelki élet felé. A spirituális mesterek találkoznak, megosztva a tanításaikat a világ összes kultúrájával. Nem hiszem, hogy ennek a jelenlétét ne lehetne érezni Romániában, az elmúlt két évben. Ezek az emberek boldogok, hogy megoszthatják velünk a tudásukat a kultúra jegyében. Arra kérlek benneteket, hogy nyitott szívvel menjetek ezekre a tanfolyamokra és szemináriumokra. Tapasztalatokat szerezhettek, ami később hasznotokra válhat. Életünk semmi másból sem áll, mint a birtoklásból, a haragból, a gyűlöletből, a kapzsiságból, a tudatlanságból, a gyávaságból, és a hazugságból.
   Keress és megtalálod a választ arra a kérdésre: "Ki vagyok én". Ne feledd, hogy minden utazás belülről indul. Ott vannak a válaszok, amire valaha is választ kerestél. Annyira egyszerű és szép ez az út, és mindegy hogy melyik úton jutsz el a megvilágosodás felé, bármi legyen is az, Buddha, Jézus, Zen, vagy bármely eljárás, amely rezonál az elmével, a léttel és a lélekkel. Könnyen megtalálhatod az utat a megvilágosodáshoz. Ami azt jelenti, hogy csak a feltétel nélküli szeretet, a végtelen együttérzés, a végtelen béke, a végtelen szabadság van belül és kívül is. Mi hozzájutunk egy magasabb szintű energiához, amely megvalósítja a legvadabb álmainkat is. Engedd meg, hogy szeretet, együttérzés és felvilágosodás legyen bennünk, félelem és egyéb korlátozó hiedelmek nélkül. Vegyük észre egész lényünkkel, hogy mindnyájan egyek vagyunk. Bárcsak minden részünk a végtelen feltétel nélküli szeretetben, a végtelen bölcsességben élne, és tudnánk, hogy ez a csodálatos kincs, amit kaptunk, maga a megvilágosodás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése