Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. december 26., szerda

A tobozmirigyről bővebben


   A tobozmirigy az embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely toboz alakjáról kapta a nevét. Egy melatonin nevezetű hormont termel, mely az alvás/ébrenlét és egyéb biológiai ciklusok szabályozó molekulája. Dr. Rick Strassman munkásságának köszönhetően (lásd előző cikk) mára már tudjuk, hogy a tobozmirigy képes egy erős hallucinogén anyag, a DMT (dimetiltriptamin) előállítására is.
   A DMT számos növényben is megtalálható, pl. a híres Ayahuascában is, amit a dél-amerikai sámánok ősidők óta használnak a szellemvilággal való kapcsolattartásra.
   A DMT képes az ember tudatát a teste elhagyásával "túlvilági" síkokra szállítani, és azok a dolgok, amiket az ember ott lát, azok nem hallucinációk, hanem valódiak, ugyan úgy valódiak azok az intelligens lények is, amik ezt a síkot lakják.
   Kijelenthetjük, hogy a tobozmirigy a metafizikai "harmadik szem" biológiai szerve.
   Ősi állatoknál a fej tetején még ténylegesen megtalálható egy valódi, fényérzékelésre szolgáló harmadik szem (fejtetői szem), ami a biológiai ciklusok szabályozását vezérli a környezetben megtalálható fény mennyiségének az érzékelésével. Ez a szerv a tobozmirigy része, mely az evolúciós fejlődés során egyre inkább a koponya belseje felé vándorolt.
   A harmadik szem segítségével olyan dolgokat láthatunk, melyek a hétköznapi szemek számára láthatatlanok. A gyerekekben még jól működik, ezért fogékonyak a "természetfeletti" jelenségek észlelésére. Biztos mindenkinek voltak furcsa "álmai" és élményei gyerekkorában, melyeket nem tudott megmagyarázni. A gyerekek olyan dolgokat is látnak, amiket a felnőttek már nem. A tobozmirigy felnőttkorra nagyrészt elveszíti a különleges képességeit, de egy baleset vagy különleges technikák újra aktiválhatják. Sokszor lehet hallani olyat, hogy valaki egy fejsérülés után elkezdett szellemeket látni és hasonlók.
  Az inaktiválódás bizonyos anyagok lerakódása és felhalmozódása, valamint a spirituális funkciók kihasználatlansága miatt következik be. Pl. a fluorid nagy mennyiségben képes felhalmozódni a tobozmirigyben (pl. fogkrémből). A sok lerakódott ásványi anyag valamint a kihasználatlanság működésképtelenné teszi a tobozmirigy harmadik szem funkcióját és ez felnőttkorra (de inkább 10-15 éves korra) általában be is következik.
   Bizonyos technikák segíthetnek újraaktiválni a harmadik szemet, pl amikor az ember olyan hangokat ad ki, amik rezgésbe hozzák a tobozmirigyet.
   A hinduk mindig is tudták, hogy a tobozmirigynek köze van az intuícióhoz. A látnoki képességek „alapfokozata“ ugyanis nem más, mint az intuíció. Az intuíció és a tökéletes látnoki képességek közt persze található egy átmeneti skála is. Akit bövebben érdekel a téma, annak ajánlom figyelmébe az alábbi linket:
http://rvhungary.blogspot.com/search/label/pszi-k%C3%A9pess%C3%A9g
   S hogy mi különbözteti meg a látnok tobozmirigyét a többi emberétöl? A látnok agya képes arra, hogy tökéletes elektromágneses „pajzsot“ vonjon a nagyjából borsónagyságú tobozmirigy köré úgy, hogy az teljesen elizolálódjon a környezö háromdimenziós tér „referenciális elektromágnesességétöl“. Mihelyt ez megtörténik, a tobozmirigy belsejében - valahol a folyadékban - máris kialakul a hipertér, az „isteni dimenzió“, amit aztán a látnok agya „látni képes“.
Forrás: Van Magyarázat és egyéb internetes információk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése