Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. december 1., szombat

Tovább vizsgálják az apró humanoid lény holttestét (magyar videóval)

Néhány hete már beszámoltunk róla, hogy Dr. Steven M. Greer orvos-professzor és csapata egy akkor még ismeretlen országban különös, apró termetű humanoid figura földi maradványaira bukkant. Az első vizsgálatok elvégzését, illetve azok gyors eredményeit Dr. Greer saját blogjában jelentette be, azonban képeket nem mellékelt hozzá.

Most azonban a brit Alien Disclosure Group, a saját Youtube-csatornáján mutatott be egy videót, amelyen végre látni a rendkívül furcsa lény holttestét is.

A szakemberek véleménye szerint valószínűleg nem földi lény maradványait egy orvos csoport CT- és röntgenvizsgálatnak vetette alá, illetve szövetmintákat vettek belőle, amelyből a lény DNS-t szeretnék meghatározni. Az első eredmények arra utalnak, hogy lény minden bizonnyal földönkívüli eredetű.


A golyóstollnál alig valamivel nagyobb lényt állítólag egy, a chilei Concepcion városa közelében nyaraló család egyik gyermeke találta meg egy bokor alján fekve. Elmondása szerint a pici humanoid ekkor ugyan még élt, de igen rossz fizikai állapotban volt.

A gyermek elmondása szerint felvette a földről a pici idegent, egy darab papírba bugyolálta és hazavitte, ahol azonban nyolc nappal később az apró termetű lény elhunyt.

A lelet, illetve az eset azonban koránt sem egyedi. Információk szerint 1996-ban, Oroszországban egy ehhez nagyon hasonló formájú lény teteméhez jutott hozzá az ország titkosszolgálata. Jelentésük szerint egy idősebb falusi hölgy találkozott össze egy ilyen kicsi, még élő lénnyel, miközben az Ural hegység környékén lévő faluja közelében sétált.

Az idős hölgy Isten ajándékát vélte felfedezni az apró humanoidban, akit azonnal a gondjaiba vett. Sajnos azonban két héttel később a hölgy megbetegedett és kórházba szállították. Attól félt azonban, hogy ha kiderül, miféle ajándékot kapott a mindenhatótól, elveszik tőle, ezért inkább nem szólt róla senkinek, hanem egyedül, magában otthon hagyta, ám az csakhamar elpusztult.


Forrás: ittvannak.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése