Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. február 13., hétfő

Az élet él és élni akar


A minket körülvevő hibásan működő világot a legtöbbünk által soha le nem ellenőrzött, de "szaktekintélyek" által megdönthetetlen dogmákkal bebetonozott és tudatunkba sulykolt "hibás tudások" alapozták meg. Csoda hát, ha ez az építmény napjainkra már recseg-ropog és teljesen összeférhetetlenné vált az ÉLET alapjaival?

"Amiatt lettünk biorobotok, hogy elfogadtuk a hibás tudásokat, illetve elfogadtuk azt, hogy a szakember az mindent jobban tud. De ezt annyira, hogy lassan a gyerekeinket is szakemberek csinálják." - mondja Géczy Gábor "A vidék jövője a jövő vidéke" című előadásában Táton, melyet mindenkinek kiemelten ajánlok a figyelmébe.

Ebben az előadásban a józan paraszti ész nyilvánul meg igen magas koncentrációban, melyet felbecsülhetetlen értéknek és hiánycikknek tartok a mai világban. Hamis eszmék, világmegváltó, önjelölt messiások, álpróféták, guruk és egyéb, tétlenségbe ragasztó, szájtáti csodavárás helyett következzék inkább egy kis infúzió őseink egyszerű, élhető és az élet értését és megértését tükröző tudásából, gondolkodásából. Az élet él és élni akar. Rajtunk áll, hogy megértjük-e végre valahára ezt az EGYszerű üzenetet, és kezünkbe vesszük-e saját életünket, hogy nekünk és utódainknak is Földanyánk ölén emberhez méltó élete lehessen. (köszönet "Pityesz" nevű olvasónknak hogy figyelmünkbe ajánlotta ezt az előadást)






/http://kataklizma.info/

1 megjegyzés: