Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. február 22., szerda

FONTOS! Gátat az óriásgátnak!


ÁLLÍTSUK MEG A BELO MONTÉ-T AZ AMAZONASON!
A Belo Monte nagyobb beruházás lenne, mint a Panama Csatorna, elárasztana legalább 1 600 000 négyzetméternyi őserdőt, fosztana meg otthonától 40 000 bennszülöttet valamint helyi lakost, és pusztítaná el számtalan egyedülálló faj felbecsülhetetlen értékű élőhelyét – mindezt azért, hogy olyan energiát állítson elő, ami könnyen előteremthető abban az esetben is, ha magába az energia előállításának hatékonyságába fektetünk be.

Emelkedik a Dilma Elnökre nehezedő nyomás, a brazil Környezetvédelmi Hatóság frissen lemondott elnöke tagadta, hogy építési engedélyt állított volna ki, illetve hogy erős politikai nyomással nézne szembe, amely ezen végzetes project megvalósulását sürgeti. Környezeti szakértők, bennszülött vezetők, és civil szervezetek egyaránt egyetértenek abban, hogy a Belo Monte masszív környezeti seb lenne az Amazonas szívében.

Az építkezés a következő hónapban kezdődne meg. Növeljük a nyomást Dilma Elnökön hogy állítson gátat az óriásgátnak! Most írd alá a petíciót, mielőtt a bulldózerek elindulnak, mielőtt Brazíliába szállítanák őket!


Dilma Rousseffnek, Brazília Elnökének:

Szorgalmazzuk a Belo Monte Gátkomplexum fejlesztésének leállítását. Ehelyett a környezetileg, társadalmilag és gazdaságilag végzetes project helyett fektessen inkább energiahatékonyságba és tiszta erőforrásokba, védje meg az őslakosok és helyi közösségek alapvető emberi jogait, és támogassa azt a fenntartható feljődést, mely életünket és ökoszisztémáinkat biztosítja.


Az alábbi linken keresztül TE is aláírhatod ezt a petíciót! Kérlek, segíts TE is!:
/http://www.avaaz.org/en/amazon_under_threat/


Csak, hogy tudd, miért küzdünk: http://hu.wikipedia.org/wiki/Amazonas-medence



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése