Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. június 30., szombat

30 genetikailag módosított gyerek született meg! Pandora szelencéjét kinyitották


"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. 
És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, 
azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." (John Lennon)

 A világ első genetikailag módosított gyermekei már megszülettek !!! - derült ki tegnap este. 
Nem is 1, hanem 30, azaz harminc !!!
A titok felfedése, miszerint 30 egészséges genetikailag módosított gyermek született meg egy kísérletsorozat eredményeként az Egyesült Államokban máris hatalmas etikai vitákat és felháborodást váltott ki!

Két babánál a vizsgálatok is igazolták, hogy génjei 3 szülőtől származnak ! A dolog most derült csak, ki, de a gyerekek közül 15 már az elmúlt 3 év során született meg annak a kísérleti programnak az eredményeként, mely New Jerseyben folyt ( the Institute for Reproductive Medicine and Science of St Barnabas in New Jersey.) Olyan nőknél születtek, akiknek teherbeeséssel kapcsolatos problémáik voltak. Egy női donortól származó extra gének lettek beültetve még a megtermékenyítés előtt, elősegítve azt. Két 1 éves gyermeken végzett genetikai "ujjlenyomat"-vizsgálat is megerősítette, hogy génállományuk 3 embertől : 2 nőtől és 1 férfitől származnak.

A tény, hogy a gyerekek megkapták az extra géneket és beépültek már a csírasejtbe azt jelenti, hogy képesek lesznek átadni saját utódaiknak. Az emberi csírasejt megváltoztatása - tulajdonképpen fajunk tulajdonságainak "megbütykölése" - valójában olyan dolog, amitől a világ tudósai tartózkodtak.

MOSTANÁIG ! A genetikusok félelme ugyanis nem hiábavaló : egy nap majd ezt a módszert arra lehet használni, hogy új emberi fajt hoznak létre extra tulajdonságokkal, mint erő vagy intelligencia. És EZ A NAP MÁR ITT VAN !

A Human Reproduction című szakfolyóiratban tudósok, és vezetőjük a "termékenység" úttörőjének száító Professzor Jacques Cohen elmondja, hogy ez az első alkalom, hogy genetikailag módosított egészséges gyerek megszületett.

Viszont számos szakértő élesen bírálja az egész eljárást és fogalmazza meg, hogy
"Ez egy nagyon aggasztó lépés és rossz útra téved ezzel az emberiség !"

Világ helyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése