Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. június 4., hétfő

HIHETETLEN! Egy 12 éves lány 6 percre megállította a világot! 2.

Aki olvasta a cikket Severn Suzukiról és látta a videót, nem fog meglepődni...

Közgazdászok szünet nélkül azon agyalnak, hogyan lehetne megállítani a pénzügyi válságot. Erre jön egy 12 éves kanadai kislány és elmondja azt, amit mindenkinek már régen tudnia kellene.

Elképesztő, hogy az embereknek még most sincs fogalmuk róla, honnan ered az "adósságalapú pénz" és mit kellene tenni! Mi a válság valódi oka... Hogyan hizlalják kormányok a FED-et és az Európai Központi Bankot állampolgárok eladósításával, egyre növekvő adókkal, hogy ezt a magánpénzrendszeren lévő kamatot ki tudják fizetni.
A pénzkibocsátás jogát vissza kell adni a nemzeteknek !
Egy 12 éves kanadai lány viszont sokak megdöbbenésére élőben tolta a tudatlanság "orcájába" mi a probléma és mit kellene tenni! Viharként söpört végig az interneten az igazság... Bárcsak többen értenék meg ezt....

"Becsapnak, kirabolnak minket és a bankrendszer segítségével rabszolgává teszik az embereket. Megállíthatnánk, hogy nemzetek a pénzt privát bankoktól kölcsönözzék kamatra, ahelyett, hogy saját bankjuktól kapnák kamatmentesen!"



Ha valaki szépen, összeszedetten le tudja fordítani magyarra a szöveget, kérem segítsen, hogy aki nem tud angolul- mint ahogy én sem- az is érthesse. Köszönjük!

Forrás: világhelyzete, youtube

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése