Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2013. február 2., szombat

A szeretet a válasz


Elérkezett az idő, hogy tudatosan továbblépjünk az Élet következő szintjére. Úgy érzed van benne igazság? Hitem szerint a világ készen áll erre. Elkészült a világ körül található összes tudatossági háló. Emberi szempontból nézve minden beállítás és behangolás a legmagasabb szinten megtörtént.



A Földanya felébredt és tudatos, pontosan tud mindenről, amit gondolunk és érzünk. Ismeri a szivünk mélyéről jövő vágyakat. És azt gondolom, hogy ez az Anya szeret minket, jobban mint hinnénk. Azt hiszem segitségünkre siet majd, hogy megértsük, kik is vagyunk valójában. És mi leszünk azok, mint gyerekek, akik saját életünkön keresztül visszavezetjük a világot a Fénybe.


Elérkezett az ideje annak a 15 éves periódusnak - 1998-tól 2012-ig - amit 13,000 év alatt előkészítettünk. Ha minden valóra válik, amit a próféták mondtak erről az időszakról, akkor valóban új emberré válunk. Még a tudomány is egyetért abban, hogy igaznak tűnik; azon gyerekek akik DNS-ében 4 további genetikai kód (a polinukleotid-lánc egységei) van bekapcsolva, egy új emberi faj csírái.

Szóval, mi is az 1998-2012 közötti időszak? Minden múltbeli jövendölés rámutatott erre az időre. A világ őslakosai, az őshonos amerikaiak (Hopik és Taos Pubelok), a Fehér Testvérek és a Zulu törzs Afrikában, hisznek az eljövendő változásban. A Mayák, az öregek és a „Hatodik Nap" próféciái alapján hisznek a Hetedik Nap eljövetelében. A japánok hisznek „Amaterasu" próféciáiban, a földre való visszatérésben ezekben az időben. És itt van Nostradamus és jövendölései, valamint Edgar Cayce és próféciái. Valószínűleg Cayce próféciái a legrészletesebbek és a legpontosabb leírással szolgálnak. Azt mondta, hogy a földnek új pólusa fog kialakulni 1998 telére. Még az Egyesült Nemzetek is úgy gondolja, hogy ebben az időszakban a föld népessége megkétszereződik, és a föld nagy része elpusztul. Az élet virágának üzenete, hogy a változás az elkövetkezendő 15 évben fog bekövetkezni. Mi már készen állunk, azonban az Élet dönti el, hogy mikor indulunk.

Most, hogy itt van a Nagy Változás Ideje, mit tegyünk? Fizikailag készüljünk fel rá? Fizikailag azt jelenti, hogy biztonságos helyet keresünk és legalább 2 évre való ételt valamint szükséges felszerelést tárolunk el. Lehet hogy számodra ez a helyes döntés, de lehet hogy nem. Értelmezned kell a helyzetet.

Először is, ez az időszak amire felkészülnétek még a változás előtt van és nem utána. Az az elgondolás félrevezető, hogy meg kell tennünk az előkészületeket és várni, aztán majd kijövünk a búvóhelyünkről és folytatjuk az életünket.

Amint a változás megtörtént, a következő világ nem lesz látható a régi számára. Felemelkedünk egy másik hullámhosszon létező Új Világba, ahol bármely, a Földön megtett fizikai előkészületünk használhatatlan lesz. Mint a halál állapotában, nem viheted magaddal. Tehát a fizikai előkészületek lényege az, hogy az átmenetet erőszak- és küzdelemmentessé téve a fizikai testnek biztonságot nyújtó helyet biztosítsunk, - nyugodt helyet és időt a meditációhoz, amíg a külvilágban a változások végbemennek. Ha úgy érzed, hogy ez nem szükséges, az is rendben van. A lélek örökkévaló. Nem számít mi történik, túl fogod élni.


Ami igazán fontos az átmenet időszakában, az a tudatosság állapota. A tudatosságod felülemelkedik bármilyen fizikai problémán. Lásd és éld meg az Élet Egységét. Ha tudod, hogy csak egy Isten létezik és minden élet bensőségesen kapcsolódik egymáshoz, mindenhol meglátod ezt az egységet és végül meg is éled ezt az egységet a mindennapjaidban, a Földanya védelmezni fog és gondosan átvezet majd a következő világba. Ez az élet nagy titka, valamint az a védelem, amit az Anya Természet nyújt.

Hogyan tudod ezt elérni? A Jó és a Gonosz régi tudatosságának elhagyásával, amelyet azért kell megtennünk, hogy belépjünk egy új, magasabb tudatosságba. A régi tudatosság úgy látja önmagát, mint aki testen belül létezik és minden és mindenki más ezen kívül van. Ez a látásmód illúzió. A hinduk úgy hívják "Maya".

Hermész az Ókori Görögországban azt mondta: Amint fenn, úgy lenn. Ez a mondás népszerűvé vált és ezt a tudomány is bizonyítja mostanában. A makrokozmosz és mikrokozmosz egymás tükörképei. Ugyanígy egy másik mondás is fontos: Amint belül, úgy kívül. A belső és külső összekapcsolódik.

Ez az a hely, ahol a fontos teendőt meg fogjuk valósítani. Felismerni azt, hogy ami belül történik, tükröződik kívül is és fordítva. Erre a kapcsolatra hatással vannak az érzéseink. A félelem a létezés összezsugorodott állapotát hozza létre. A szeretet a létezés kiterjesztett állapotát teremti meg. Amikor félelmet érzünk és összehúzódunk, a külvilág irányítása alá vonja a belső világunkat. Amikor szeretetet sugárzunk és kiterjeszkedünk, a belső világunk irányítja a külső világunkat. Mi történik, amikor elveszíted az állásodat? Félelmet és összehúzódást érzel, és úgy érzed, hogy az egész világ csapást mér rád. Minél inkább hatalmába kerít a félelem, annál nehezebb állást találnod. Azonban, amikor szeretetben élsz és kiterjeszkedsz, úgy tűnik, hogy minden természetszerűleg jól sikerül. Az emberek azt akarják, hogy nekik dolgozz, mert körülötted akarnak lenni. Ez a kapcsolat.

Szóval a kulcs az interdimenzionális túléléshez az, hogy maradj pozitív és szeresd az életet, még akkor is, ha a külvilág reménytelennek tűnik. Legyél tudatában a Természet tökéletességének. És ugyanakkor hasonlóan fontos az is, hogy lásd és tudd, hogy a Nagy Szellem/Természet él és tudja hogy létezel. Fejleszd ki önmagadban a kommunikáció képességét Istennel. A bennszülöttek felfogását jól példázzák a Kahunák Hawaii-on: hitük a természetben élő és tudatos.

A végső kulcs pedig az, hogy létrehozod önmagadban a Természettel való kapcsolatot. Hagyd, hogy a belső gyermek előbújjon belőled és „játsszon" az Élettel. Marah Baba tökéletesen megragadta a lényeget: „Légy boldog, ne aggódj." Bashar másképp fejezte ki magát: „Légy boldog, minden ok nélkül."

A te gyermeki örömöd vezet majd Haza. Emlékszel rá?

Szeretettel és szolgálattal, Drunvalo


Forrás: Élet a szívekben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése