Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2013. február 12., kedd

A tiszta lap az egyetlen alap


Írta: Spirituális UFO-kutató

NativeValamikor 1877 elején, Custer tábornok legyőzése után, a sziú vezetők már látták, hogy népük pusztulása elkerülhetetlen. És ekkor történt, hogy az egyik vezető, Tasunka Vitko ( Crazy Horse, Szilaj Ló ), aki népének 2000 tagjával megszökött az őt üldöző katonaság elől, és dermesztő hidegben élelem és lőszer nélkül vándorolva végül meg kellett adnia magát, a rezervátumba vonulás tényével szembesülve mély fájdalommal ezt kiáltotta : "Ez nem valóság, ez a világ nem létezik!"



És teljesen igaza volt! Az ilyen mértékű lelki szenvedés tapasztalata eleve nem lehet valóság.

Ám ennél a történetnél is jól látszik, hogy a valódi metafizikai felismerések téridőkeretét általában nem az egyetemek kellemesen kávéillatú filozófiai tanszékei adják, hanem olyan élettapasztalat, amely elől mind a tömeg, mind az értelmiséginek mondott vezetői minden másodpercben menekülnek.

A mai ember ugyanis állandóan a narkózist keresi, hogy a teljesen lepusztult valóságának a tényét mind önmaga, mind mások előtt vagy letagadja, vagy legalábbis a szőnyeg alá söpörje.

Ez a narkózis vagy kábítás pedig a születés pillanatától elkezdődik, mikor is a család és a társadalom az újszülöttet valóban "újnak" kezeli, és nem egy olyan öreg léleknek, aki csak bizonyos tapasztalat miatt inkarnálódott ide, mivel a tudása eleve megvan!

A régi misztériumok ezért nem véletlenül kábulatnak, részegségnek is nevezték a tudatlanságot, ami akkor áll elő, ha az ember elveszti a spirituális emlékezetét. Ködös téli estéken pedig minden ember személyesen is átélheti, hogy mit jelent, amikor a tudatlanság köde vagy kábulata ereszkedik rá a lélekre, az ezzel összefüggő beszűkült, azaz félelmet gerjesztő érzékszervi tapasztalattal együtt.


Ám ez nem a valóság!

Mert valóságról, és éppen ezért valódi emberi életről csak akkor beszélhetünk, ahol a megvilágosodott tudat fénye világít.

De ki is nézne egy újszülöttet megvilágosodottnak, egy Buddhának!!? Mikor még testileg teljesen tehetetlen.

A tudatlanság ( a család és a társadalom ) természetesen mindent önmaga szintjére akar lehúzni ösztönösen, így a testi tehetetlenség tényéből és a verbális kommunikációs képesség hiányából ( tudatlanul ) azt a következtetést vonja le, hogy akkor semmilyen tudással sem rendelkezhet az újszülött.

Így aztán a növekvő gyermeket tanítani kell!

Ám ez egy alapvető tévedés, sőt, a modern emberiség legalapvetőbb tévedése, melyből gyakorlatig minden társadalmi-természeti katasztrófa természetszerűleg következik!


Az emberiség, miután az atlantiszi korszaka tragikusan véget ért, a teljes amnézia, vagyis a lelki halál állapotába süllyedt le. Ám mivel a világegyetemben nincs olyan, hogy "nulla", "semmi", kitöltetlen tér ( pl. ezért a Vénuszon még a nulla számjegyet sem használják ), hanem mindig van "valami", ami kitölti az adott tudat által generált téridőt, ezért a teljes tudatosság elvesztésével párhuzamosan azonnal megjelentek a sötét erők, hogy a milliárd éves ősemlékezetétől megfosztott emberiségnek számukra megfelelő új gondolati formákat adjanak. Először a vallás területén - mely minden más mítosz alapja, így a modern tudományos mítoszoknak is!

Valójában a modern tudományos elméletek hátterében is van egy mögöttes gondolat : a "bűn" metafizikai fogalma! Amely miatt pl. minden természettudományos elméletet úgy csűrik-csavarják, hogy igazolja a korlátozott tudatra süllyedt emberiség 3D-s érzékszervi illúzióját. Korábban a vallás ezt az érzékszervi észlelés-szintet vagy idealizálta ( keleti vallások ), vagy dogmatizálta ( nyugati vallások ), de az igazi elme-bebörtönzöttség korszaka akkor jött el, amikor ezt a súlyos fogyatékosságot már nem "isten teremtette", hanem a hivatalos tudomány az anyag "a priori" tulajdonságaként kezdte magyarázni, melyet aztán metafizikailag az egész világegyetemre is kiterjesztett.


Mert már, mondjuk, akárcsak egy 4 dimenziós térben ( nem az einsteini téridőben! ) lehetne-e beszélni "bűnről", kedves Barátaim? Lehetne-e beszélni társadalmi korlátozottságról, vagyis egyetlen bolygóhoz kötött, átlag 70-80 évig tartó primitív életről, mely után a vallás még isteni törvényszékkel is fenyeget?

Vagy lehetne-e beszélni pl. a kvantummechanika gyerekes trükkjeiről, amivel minden áron ki akarja játszani azt az egyszerű tényt, hogy az elektronok legalább egy 4 dimenziós térben élnek és mozognak, és csak ezért látszanak egyszer részecskének, másszor hullámnak, mert mozgásuk 3D-s vetületét akarják mindenáron egyetlen realitásként értelmezni. Mivel azonban az elméleti fizikusok így azonnal ellentmondásba is kerülnek az önmaguk által felállított "metafizikai" szemléletmódjukkal, ezért ezt az ellentmondást úgy akarják kijátszani, hogy itt atomi szinten feloldják a logikus magyarázat létjogosultságát, persze mi mással megint, mint egy újabb törvénnyel, a határozatlansági törvénnyel ( amely megint egy ellentmondás ), de hozzá teszik, hogy ez a szabadságfok, mellyel az elektron rendelkezik, már nem érvényes a makroszkopikus szinten! ( Mert akkor pl. a tudat teremtő erejét is el kellene ismerniük, amely viszont eleve ellentmond a legfőbb tudományos dogmának, a megmaradási törvényeknek stb... stb... )

Látható tehát, hogy a vallás és tudomány mindig is kéz a kézben jár annak érdekében, hogy az emberi tudatot rabságban tartsa, éppen ezért, hogy még véletlenül se gondoljon az ember a szabadság lehetőségére!

Az olyan jelenségek pedig, mint a repülő csészealjak tömeges földi megjelenése 20. század közepétől, szintén nagy kihívást jelentett a sötét erőnek, mivel ezen földönkívüli járművek puszta mozgása is olyan szabadságfokot mutat, mely már egyetlen másodperc alatt nevetségessé teszi a dogmatikus természettudomány egész eddigi 300 éves erőlködését, hogy mindenáron 3D-s durvaanyagi denzitás súlyos korlátozottságát fogadtassa el az egyetlen valóságnak.

UFO enthusiasts admit the truth may not be out there after all

Ám ez nem a valóság!

A valóság multidimenziós, sőt, az igazi valóság még efölött áll!

Mert : az igazi valóság VAN, és nem volt vagy lesz!

És ez a "van" egy újszülöttnél jön elő a legtisztábban - szó szerint, mert a legtisztább biológiai testtel rendelkezik, ahogy legtisztábbak a finomanyagi testei is, melyek még nincsenek teleszemetelve a teljesen erre a földi élet önfenntartására irányuló társadalom érzelmi és mentális rögeszméinek elementál-fantomjaival.

Ezek az elementálok aztán - melyeket ahogy nő az ember a nevelés és oktatás teremt meg -, elkezdik a szokásos óra mutató járása szerinti keringésüket az aurikus térben, ami miatt kialakul az identitás, az én-azonosság, annak is legprimitívebb foka, a testtel való azonosság - mint az állatoknál!

Azonosság-illúziót pedig pusztán a folyamatos keringés tartja fenn, elsősorban a mentális fantomok millióinak folyamatos keringése! Mely miatt aztán a modern ember folyamatos megszállottság alatt áll, állandó gondolkozási kényszer alatt, mivel az aurikus terét a múltról és jövőről alkotott, ciklikusan keringő mentális képek uralják.

Ráadásul ezen mentális képek ( elementál-fantomok ) legtöbbjének az energiája is nagyon alacsony, mert a félelem teremtette meg őket. ( A félelmen, azaz önfenntartáson alapuló társadalomban ez másképp nem is történhet. ) És mivel a teremtett mindig a teremtőjéhez fordul energiáért, a modern társadalom felnőtt embere nagyon hamar egy zárt aurikus rendszer lesz, akit mentális szokásai mókuskerekéből már csak a fizikai halál eseménye tudja kiszakítani! ( Vagyis az az esemény, amikor a lélek rádöbben, hogy nem azonos a testével. )

Az újszülött tiszta aurikus tere tehát a nevelés és oktatás révén fokozatosan elszennyeződik és a felnövekvő ember minden másodpercben távolabb kerül attól a lelki alaphelyzettől, hogy megújítsa magát, azaz megtisztítsa a tudatát. Ezért volt a korábbi korszakokban a fizikai halál eseménye az egyetlen lehetőség arra, hogy a fokozatosan elszennyeződő, majd mentális szokásaiba megmerevedő lélek az újraszületés lehetőségével megújuljon.


És mivel a földi társadalom vezetői és tekintélyei az idősebb korosztályból kerülnek ki, akik általában azzal szerzik meg a tömegek elismerését, hogy nagyon "okosak" ( bár legtöbbször csak nagyon ravaszak ), így a 'vak vezet világtalant'-alapon, a földi emberiség újabb katasztrófája, sőt teljes megsemmisülése már akkor borítékolható volt, amikor kb. Kr.e. 500 körül mindenütt a mediterráneumban a "demokráciák" kezdtek uralomra jutni, azaz amikor a hideg spekulatív ész felülírta a korábbi mágikus kultúrákat, és egy olyan élet- és természetidegen társadalom alapjait teremtette meg, amelyben mind a mai napig pl. a római jog szemlélete az egyik uralkodó alapelv.

Ám nemcsak a tiszta gondolkozáshoz kell tiszta aurikus szféra, hanem a tiszta érzékeléshez is!

Vagy talán azt gondolják, hogy egy aurikusan súlyosan szennyezett földi ember - minden ember, kivétel nélkül -rendelkezhet egyáltalán valós érzékszervi képességgel? Amikor ilyen állapotában csak a saját mentális szokásainak sötétségét, azaz a szemét eltakaró gerendák árnyékait veheti csak észre!

És hozzájuthat-e az ilyen ember bármilyen kozmoszról, életről vagy emberről szóló valós ismerethez? - Ez kizárt dolog. Mert ugyan a valós ismeret mindig ott van az ember mellett/mögött/előtt/felett, de a sötétségben mindig titkon fénylő világosságot a nevelés és oktatás által kondicionált agy sötétsége nem fogadhatja be.

Mert a sötétség csak a sötétséget tartja az egyetlen világosságnak! ( Ha nem csak azt tartaná, akkor nem lenne jelen a világunkat meghatározó negativitás! ) Azt a mátrixot tehát, amelyet most a földi ember mindennapokban egyetlen realitásként ész-lel ( vagyis amit a biológiai agy érzékel ). És éppen az "egyetlen realitás"-illúzió miatt van az, hogy nem veszik észre, hogy egy olyan mesterséges világban élnek, amelyet valakik készítettek és tartanak fenn nap mint nap!

Ezért reménytelen pl. minden társadalmi reform, forradalom, népfelkelés is addig, amíg ezt egy mátrix, egy Truman-show keretei között akarják véghezvinni! Mert éppen a legfontosabb tényt hagyják figyelmen kívül! Azt ugyanis, hogy ők is a mátrix szereplői, és itt minden történés csak a mindent látó rendező engedélyével történhet!


Vegyük ehhez példának az űrkutatást.

Az ötvenes évek spirtuális kontakta-kapcsolatai egyértelműen bizonyították, hogy a Naprendszerünk más bolygóin is van élet ( amit egyébként már a 19. század végi csillagászat is észrevett ), sőt, nem is akármilyen élet!

Ezért az akkor induló hivatalos űrkutatás vezetőinek ( is ) alapvető érdeke volt, hogy hiteltelenítsék ezeket a reményt adó tudósításokat, mivel a földönkívüli élet elfogadásának a tudata az emberiséget előbb-utóbb a mátrix elhagyására ösztönözheti! Így a sötét hatalom fokozatosan egy halott Naprendszer mátrixát teremtette az emberiség fölé. Ezt megtehette, mivel az egykézben lévő űrkutatás ( orosz-amerikai ellentét ugyanis sohasem volt ) szondákról bejövő adatait úgy hamisították meg, ahogy akarták ( mint most is ).

Mert ne feledjük : egy mátrix valódiságának 100%-os illúzióját csak 100%-os hazugságokkal lehet fenntartani! Olyan hazugságokkal, melyeknek már az ellenkezője sem igaz.

Az űrkutatás, a tudományos intézetek, az oktatás, a médiák stb-k erős központosítása, pontosabban a mátrix-irányítók kemény diktatúrája és cenzúrája ezen intézmények felett már önmagában biztosíték volt arra az ötvenes évek végétől kezdve, hogy olyan Naprendszer és világegyetem képét mutassák be az emberiségnek, ami az irányítók szándékainak legjobban megfelelt.

És ehhez talán a legjobb példát a hatvanas évek Vénusz-szondáinak meghamisított adatai szolgáltatták.

Mert semmitől sem féltek jobban a "valóság-show rendezői", mint attól, hogy kiderül az igazság a két legközelebbi bolygónkkal, a Vénusszal és a Marssal kapcsolatban! Az első lépésként tehát a Vénusz-szondák adatait hamsították meg, mégpedig annyira durván, hogy az akkor közölt kb. 500 C felszíni hőmérsékletet 100 atmoszféra légköri nyomást, mint standard vénuszi adatot még manapság is minden kisiskolás kivülről fújja, annyira az "általános műveltség" része lett.

Ám azt kevesen tudják, hogy ezek az adatok már akkor "készen voltak", mielőtt még a szondákat elindították volna! És ki is lenne más, aki "megálmodta" ezeket a paramétereket, mint az egykor agyonsztárolt Carl Sagan! Nézzük, mit ír erről a Wikipédia :

"Sagan központi alakja volt a Vénuszon uralkodó magas hőmérséklet felfedezésének. Az 1960-as években senki sem tudta, milyenek lehetnek a körülmények a Vénuszon. Sagan egy listában összegezte a saját elgondolásait, miszerint a bolygó száraz és rendkívül forró. A bolygó felől fogott rádióhullámok vizsgálatából jutott a forró felszíni hőmérséklet teóriájáig (és állította, hogy ott 500 °C fok hőmérséklet uralkodik). Mint vendégtudós, alkalma volt a NASA Jet Propulsion Laboratory munkájában és a Naprendszer bolygóihoz indított Mariner szondák tervezésében is részt venni. 1962-ben a Mariner–2 aztán méréseivel igazolta is Sagan feltevését.


A Vénusszal kapcsolatban további ösztönös megérzései is voltak a bolygó légkörének forróságára és roppant nyomására vonatkozólag. A Vénuszon természetes módon lejátszódott globális felmelegedés katasztrofális hatásait párhuzamba állította a Földön, az ember által előidézett hasonló folyamattal, felhívva az emberiség figyelmét az éppen csak elkezdődött folyamat veszélyeire, az üvegházhatású gázok elszabadulásának katasztrofális következményeire."

Gondoljunk csak bele : akkor, 1960-61-ben, egy 26-27 éves fiatal hirtelen előjön a semmiből és csak úgy az egyik napról a másikra legfőbb tudományos tekintély lesz a Naprendszerkutatásban, akinek minden szavát mind a média, mind a tudományos világ szinte isteni kinyilatkoztatásnak veszi egészen haláláig,1996-ig!

Ám mi van akkor, ha a mátrix-vezetőség által nem támogatott vélemények is napvilágot látnak a Naprendszerrel kapcsolatban? Vajon ezeket mennyire veszi komolyan egy átlagos "mátrix-állampolgár"? Például John Lear 2008 áprilisi Project Camelot-interjúját? Részlet ebből az szövegből :


...Kérdező : Jól van, bázisaink vannak ott ( megj: mármint a Holdon és a Marson ) Ez tényleg azt... 

John Lear : Semmi kétség afelől! Bázisaink vannak a Marson. Tudod, van ez a Titkos Asztronauta Testület, amely minden bolygóra eljutott, vagy legalábbis a legtöbbjére. 

K: Minden bolygóra??? 

J: Sokkal több bolygóra, nem csak az itteniekre. Más naprendszerekbe is eljutottunk. Ám amikor az emberek ezt a témát hallják, csak legyintenek : "Ó, a Vénuszon nagyon meleg van, marhaságot beszéltek!"
Nézd, a Nap nem más, mint egy elekromágneses szféra. Egyáltalán nem magfúziós reaktor. És nem is sugároz meleget vagy ehhez hasonlót. Elektromagnetizmust sugároz. Mindenegyik bolygónak pedig megvan a saját szűrőrendszere. Így ezek a bolygó körüli szűrőrendszerek határozzák meg a hőmérsékletet is. Ezért a Földünkhöz nagyon hasonló hőmérséklet van a Vénuszon, a Marson, a Plutón, de a Merkuron is. Minden egyes bolygón pedig ugyanolyan emberek élnek, mint amilyenek mi vagyunk!
Hallunk aztán olyan óriás gázbolygókról is, mint a Szaturnusz és a Neptunusz... Azonban csak egyetlen gázóriás létezik a Naprendszerünkben, ez a NASA ( a kérdező nevet ) Más gázóriásról nem tudunk. Mert a gázóriásnak nevezett bolygókon is ugyanolyan emberek élnek, mint a többi másikon...


Ehhez pedig még hozzátehetnénk pl. Dana Howard, George Adamski, Howard Menger, Omnec Onec, Willaru Huayta vagy Luis Fernando Mostajo Maertens tudósításait is a Vénusz valódi állapotáról, mind fizikai szinten, mint pedig asztrális szinten. ( John Lear a fenti interjúban a Vénusz fizikai szintjéről beszélt, mely hasonló egy földi félsivatagos tájhoz, mind flórájában, mind faunájában - épp úgy, ahogy a fizikai Mars is. )

Nos, nem furcsa, hogy mind a spirituális tapasztalatok révén, mind a fizikai kontakták személyes bolygólátogatásai által, mind a titkos földi programok kiszivárogtatóin keresztül ugyanarról az egyszerű, mégis hihetetlen tényről értesülünk? Mármint arról, hogy nem csak a Naprendszerünk minden bolygóján földszerű viszonyok vannak, hanem ráadásul minden egyes bolygón még emberhez nagyon hasonló lények is élnek civilizációkat alkotva!

Az ilyen tudósításokat olvasva azonban a Truman-show rendezője eléggé feszenghet, mivel az ő mesterséges Napjában, Holdjában és csillagaiban akkor ki fog hinni??? Mert ha megrendül a hit a mátrix-univerzumában, akkor a mátrix szereplői azonnal el is szeretnék hagyni azt, vagyis minden veszélyt vállalva ( melyet persze a "nagy rendező" állít fel nekik, mert a mátrixon belül minden lát ) el akarnak jutni a mátrix határáig, hogy megtalálják az átjárót egy szabad világ felé!

És bizony a "nagy rendező", vagyis a NASA most elég nehéz helyzetben van, mivel az utóbbi 20-25 évben eléggé felgyorsult ennek a földi mátrixvilágnak a területvesztesége, és  2012. dec. 21. után pedig már csak egy nagyon vékony réteg maradt a Föld felületén ( jóllehet az eredeti terv szerint a mátrixnak már 2012 tavaszán már kellett volna szünnie ), egy nevetségen kicsi és jelentéktelen látszatvalóság, még a Föld bolygóhoz képest is!

Ám ezt az alapvető jelentéktelenséget és lényegtelenséget a mátrix szereplői, vagyis az egész emberiség addig nem veszi észre, míg a rendszeren mint "egyetlen valóságon" belül tartózkodik és amely "egyetlen valóságot" aztán a földi vallás és a tudomány roppant komolyan és tekintélyt parancsolóan még meg is erősiti neki!

Mégis most már talán megérthetjük, hogy mi az emberiség teljes megújulásának, azaz szabad életének a kulcsa :a tiszta lap!

Az emberiségnek ugyanis választania kell :

1. elhagyja a mátrixot - és most már tudjuk, hogy ez mit jelent : vállalnia kell a teljes mezitelenséget, azaz azt, hogy az eddigi mátrixban töltött mentális, érzelmi és cselekedeti élete nem képezheti az alapot egy új, magasabb dimenziós, megszentelt életre, vagy

2. a mátrixban marad - most már egy másik bolygóra telepítve, még sűrűbb denzitásban, vagyis még többet szenvedve, hogy egy asztrológiai ciklus alatt megérjék a mátrix elhagyására!

A fenti elválasztás, vagyis az interdimenzionális hasadás pedig 2012. december 21. után még könnyebben és még gyorsabban végbemegy, mert a mátrixon kívüli Föld már a 5. dimenzióban van!


Forrás: Spiritufo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése