Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. március 22., csütörtök

Üzenet Tőlem Nektek! (Inuaki előzetes videó)

Itt a Tavasz!
Mivel rengeteg dolgom van és lesz is, nem tudok olyan sűrűn cikkeket feltenni, mint eddig, éppen ezért igyekszem egyszerre minél több és hasznosabb információkkal szolgálni. Át szerettem volna szerkeszteni az egész blogot, hogy könnyebben elérhetőek legyenek bizonyos dolgok: videók, könyvek, szemelvények. Mivel jelenleg nincsen erre időm, úgy gondolom később kerül erre sor. Addig is a szokásos módon teszek közzé mindent. A külsőségek úgy sem számítanak, a tartalom a lényeg és hogy megértsétek!
Örülök, hogy egyre többen olvassátok az oldal tartalmát. Igyekszem minél több Igazsággal szolgálni! Olvassatok, kérdezzetek, kutassatok... Ismerjétek meg az Igazságot. Hangolódjatok a Szeretet, a Megértés, a Harmónia rezgésére, hogy minél kedvesebben és gyengédebben léphessünk be az új Világba Együtt, EgyMás kezét fogva!
Segítsétek EgyMást! Sok Áldás és Szeretet mindannyiotoknak!



A következőkben felteszek két egész könyvet! Olvassátok el nyitott Szívvel!
Előljáróban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése