Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. november 6., kedd

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Október 30.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
1 Lamat, 16 Tzec, 9 Eb

Selamat Jarin! Visszatérünk! Sok dolog van folyamatban bolygótokon. Az új kormányok készítik elő személyzetüket, és a bejelentések igencsak hamarosan elérkeznek. Sok pénzügyi intézmény is szorgosan készül a jelenlegi papírpénzrendszer arannyá konvertálására. Ezek a változások jelzik, hogy egy új kincstári rendszer áll készen a régi felváltására. Az I. világháború vége óta, 1918-ban, először alattomosan egy papírpénzrendszerre való váltás lett bevezetve, ami aztán egyre nagyobb lendületet nyert az 1929-es hatalmas pánikkal. Ez gyorsan óriási depresszióhoz vezetett, amit a világotokon hivatalban lévők arra használtak, hogy elősegítsék a II. világháborút. Ezt a nagy tűzvészt arra hozták létre, hogy Amerikát globálisan előtérbe helyezzék, és ez az évtizedekkel későbbi hidegháború mögött álló ok legyen. Ily módon fektették le az illuminoidok és azok Anunnaki mesterei azt a termékeny táptalajt, amit a Mennyország által Atlantisz bukásakor felállított különféle rendelkezések megdöntése eszközének szántak. Mint azt most tudjátok, ezek a sötét mozzanatok gyorsan befuccsolnak, és a Mennyország hozza be az ő új valóságát világozok számára.

Az utóbbi két évtized nem úgy ment, mint ahogyan az illuminoidok oly pimaszul feltételezték. A Mennyország szüntelen azon dolgozott, hogy előhozzon egy új valóságot, melyben a Föld emberisége képes lehet visszakerülni az ő korábbi teljes tudatossági körülményeibe. Ezen cél részeként, a Mennyország egy hatalmas első kapcsolatfelvételi flottát küldött ebbe a naprendszerbe, és ez a lépés aztán váratlan módon az Anchara sötét egészének hirtelen átállásával segített, amikor az csatlakozott a Fény erőihez. Ezek az események átalakították a látképet, és feltérképeztek egy új főútvonalat Gaia jövője számára. Ez azt jelentette, hogy a sötét összeesküvés szövevényes tervei a globális fennhatóságra elkezdtek gyorsan megmutatkozni. A Fény napirendjét tovább támogatta az ezen bolygó számára fennálló sok alternatív idővonal egy idővonallá való összeomlása, mely lényegében a Fényé. Megjósolható módon, az illuminoidok nem vesztegették az időt, és mindent latba vetettek, hogy elhárítsák a Fény beavatkozó terveit. De a sötétség egy másik kedvezőtlen fordulattal szembesült, amikor a sok jelenleg-már-békeszerető Anunnaki visszatért ahhoz, hogy a Fény szolgálatába ajánlja bölcsességét és támogatását! A Galaktikus Föderáció és szövetségesei igen hatékony egységet formáltak, hogy szembeszálljanak a Föld sötét uralkodó családjainak folyamatos cselszövéseivel.

Valójában a sötétség Földön való 13 évezredes vezető szerepének a vége fenyegett. A fő királyi illuminoid családok részben magszokásból mélyen abban hittek, hogy a fennhatóság megtartására szóló végső terveik sikerülhetnek. Mindazonáltal, most egy sor hirtelen fordulat nehezedett rájuk, mely zavaros vizekre juttatta őket, és sorra egymást követik kudarcaik. Először ez nem hozta zavarba őket, mert a múltban mindig könnyen megoldották az ilyen incidenseket, a fő vezetőségük által. De most első alkalommal ennek a vezetőségnek a képességei és vakmerő tettei nem úgy működtek, mint azelőtt, és elbizonytalanodott. Küzdelmesek voltak a lépések, és a sötétség bábkormányai, melyek általában ilyen fejleményeknél leálltak, provokálva lettek spirituálisan orientált vagyonos fenségek és különféle hatalommal bíró titkos társaságok kombinációja által. Ezek az erők simán összeforrtak egy olyan vezetőség alatt, ami közvetlen kapcsolatban áll a Felemelkedett Mesterekkel és a Belső Földi Agarthaiakkal. Valamint a sötétség mindez idáig "felsőbbrendű" előrehaladott technológiája ki lett akasztva és ki lett játszva a Galaktikus Föderáció technológiája által.

Ezek az egyre mélyülő dilemmák tovább vegyültek a Fény koalíciója rendelkezésére álló óriási gazdagsággal. A sötétség családi felsőbbrendűsége mindezen területen tovaszállt, és a Föld játékmezeje ezen első alkalommal kiegyenlítődött. Minden tekintetben túl jártak az eszükön, és csak idő kérdése, hogy a sötétség rákényszerül, hogy feladja "hivatalait" és hagyja a felszíni emberiség példátlan transzformációjának a megtörténését. Végül is, a Fény összetett célja nem kevesebb, mint a Mennyország és AEON hatalma alatt áll, és mivel az illuminoidok úgy döntöttek, hogy ellenállnak a Mennyország változtatási áradatának, áthágásaik költségeit már nem "finanszírozhatják" tovább. Ez a visszájára fordult szerencse most egyértelműen látható mindenki számára, és a sötétség hatalmi struktúráit megzavarja az a sebesség, amivel egy ilyen Fény felé váltás történik. Így történelmetek ezen vízválasztó pillanatához érkezünk. A mi szent szövetségeseink amellett állnak, hogy elhozzák szabadságotokat, szuverenitásotokat, és jóléteteket, és űrbéli és spirituális családjaitokhoz való visszatéréseteket.

Sok Áldás Drágáink! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma több információval érkezünk. Sok társunk azzal van elfoglalva Belső Földi Szövetségeseinkkel együtt, hogy egy új valóságot váltson valóra. Közel két és fél évszázaddal ezelőtt, egy speciális bizottság alakult, melynek fő célja az volt, hogy különféle mozgalmakat hozzon létre, melyek a szabadság és személyes szuverenitás eszméit terjesztik mindenütt a bolygón. Szándékunkban állt ezt a növekvő lendületet arra használni, hogy megteremtsük az energiát annak, ami világotok új szabadságeposzává válhat. Ezek a koncepciók egy spirituális reneszánsz alapjait is képezhetik, mely túllép a "valláson", és a Teremtő és a felszíni emberiség közötti új megállapodássá válik. Sok nemzet született azóta, hogy ez a spirituális bizottság létre jött, és a mi szándékunk továbbra is széleskörű feladataink afelé juttatása, hogy a Fény birodalmát produkáljuk, mely a Teremtő rendelkezései szerint ékesszóló módon kerül lefektetésre.

Ez a követelménye az emberiség növekvő tudatosságára szolgáló új alapnak, mely lelkesen hajt minket. A sötét összeesküvés és annak korábbi e-világon kívüli mesterei, az Anunnaki, megalapítottak egy sor furfangosan meghamisított és átformált hitrendszert, amit arra szántak, hogy megosszon titeket, és lehetővé tegye világotok népességének tömegmanipulációját. Erőteljes célunk ezt a paródiát visszájára fordítani, és megmutatni például, hogy ez az összes ostobaság visszajuttatható a forrásába, és hatásai gyorsan kijavíthatók. A valódi spiritualitás elvezet minden elfogadásához, és annak kollektív akaratához, hogy egy legyen az összes nép ebben a birodalomban. Ezen isteni igazságoknak az érvényessége az, amit mi annyira el akarunk mondani nektek. Ezért beindítottunk egy módot rá, hogy hamarosan szabadon járjunk közöttetek és tanítsunk titeket igazságainkról. Oly nagy kollektív bölcsességünket megosztjuk veletek, és nagy örömmel várjuk, hogy ezt tegyük.

Gaia egy felettébb bonyolult változási sorozat agóniájában van, és szeretné, ha tudnátok, hogy ezek a változások jóval a szükséges intenzitás optimális szintje alatt zajlanak. Valójában sokkal több "normális" változás jóval azon szint alatt történik, mint amit ő szeretne. Egy menetrend van hatályban, és lényeges, hogy bizonyos változások koncentráltabb és gyorsabb módon történjenek meg. Megértettük társainkkal, hogy ezek a jelenlegi idők tetteket követelnek! A Mennyország és mi megáldottuk ezeket az átalakulásokat, és szándékunkban áll kivenni részünket abban, hogy biztosítsuk, hogy ezek az előírt változások a terv szerint haladjanak. Szent szavunkat és szent seregünket adtuk Gaia-nak. Ez az idő lesz az a pillanat, amikor a Mennyország nagy kardja felemelkedik, és helyrehozza mindazt, ami rendezetlenné és kiszámíthatatlanná vált ezen a felettébb sokáig szenvedő, Gaia-nak nevezett Lényen, és ebben a csatáktól sebhelyes naprendszerben!

Ma elhoztunk nektek egy másik heti üzenetet, mely kifejti mi történik bolygótokon. Ezek a kommunikációk azért vannak, hogy informáljanak titeket és előkészítsenek arra, ami jön. Birodalmatok megváltozik, és egy "szempillantás alatt"! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra

Földi mennyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése