Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. november 26., hétfő

Sirius- Dokumentumfilm Dr. Steven Greer- től


Dr Steven Greer, a Disclosure Project vezető egyénisége Sirius néven filmet készül létrehozni a földön kívüli civilizációk tényéről, és mostani látogatások bizonyítékairól. A hangsúly azon lesz, hogy a technológia, amit tőlük tanulni tudunk, mennyire meg tudja/fogja változtatni a Földet és a világnézetünket is.

Sirius film Steven GreerA film 3 részre lesz osztva: Az elsőben a földönkívüli civilizációk bizonyítékait fogják felsorolni, videó, hanganyag és rengeteg dokumentum és szemtanú segítségével. A második részben a technológiát mutatják be olyan tudósok által, akik dolgoztak vele vagy kutatásaikban foglalkoztak szabad energiás eszközökkel. A film harmadik része a kapcsolattal foglalkozik, vagyis hogyan tud akár egy átlagember kapcsolódni hozzájuk, feltehetően főleg a mi dimenziónkon túli lényekről van szó.

A film létrejöttét egyéni, kis támogatók fogják lehetővé tenni, azzal, hogy adományoznak a film készítőinek. Az adományhoz ellenértékként járul hozzá a vágói verzió megtekintése, illetve nagyobb adomány esetén a köszönetnél való felsorolás.




További információk:
http://www.sirius.neverendinglight.com/
http://drgreersblog.disclosureproject.org/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése