Plejádok tanításai

"A tudatos lény szabad lény, kinek joga van szabad döntéseket hozni, és senkinek sincs joga őt ebben korlátozni és uralni... ...Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a magasabb ÉN szükségleteit."

2012. november 6., kedd

Újabb bizonyíték a földönkívüliek létére Mexikóban?

Az 1950-es években földönkívülieket és repülő szerkezeteket ábrázoló különös tárgyak kerültek elő Mexikó középső területéről. A tárgyakon látható lényeket többségében nyújtott fejjel és mandula alakú szemmel ábrázolták. Alaposabban megvizsgálva a rajzokat megtudható az is, hogy ezek az űrutazók miképpen küzdik le a bolygórendszerek közötti több ezer fényévnyi távolságokat. Ez a nagyszámú tárgy csak egy része annak a leletegyüttesnek, amit ez év decemberében egy film keretében fognak bemutatni. Ebben többek között olyan kódexeket is megismerhetünk, melyek talán tájékoztatnak az emberiség és a földönkívüliek közötti ősi kapcsolatról, a repülő szerkezetek működéséről, űrutazásokról és talán az égi testvérek visszatérésének az időpontjáról és annak menetéről is tudomást szerezhetünk.

maya2.jpg   maya3.jpg

Az álarc hátsó felületén egy repülő csészealj látható, melynek tetejéből jelképesen egy alak emelkedik ki. Egyik kezében egy gömböt tart, a másik kezét pedig egy közeledő üstökös felé nyújtja. Talán módosítja a pályáját?

maya7.jpg

A fenti képen egy űrjármű belsejét látjuk. A benne ülő lény jobb kezével mintha egy irányítókart fogna, bal karjával pedig az úti cél, egy égitest felé mutat.

maya9.jpg   maya10.jpg

maya11.jpg

Ezen a képen egy felszálló csészealj látható, miközben a jármű aljából "lángnyelvek" csapnak ki. Alatta ismeretlen okból egy ember fekszik, akit ezek a "lángnyelvek" körbeölelnek. Elragadás? A járműtől balra fent a Nap, jobbra pedig a naprendszerünk egyik gyűrűs bolygója a Szaturnusz látható a holdjaival.

maya23.jpg   maya21.jpg

Mandula alakú szem, de a szürkékre nem jellemző ajkak és orrsövény.

maya17.jpg   maya18.jpg

A repülő csészealj ablakaiban nagy kerek szemű lények állnak.

maya85.jpg

Repülő szerkezet kerek ablakokkal

maya76.jpg

Előtérben egy repülő csészealj, háttérben egy piramis a magasba vezető lépcsőivel.

ancientartifacts.jpg

Akiket bővebben érdekel a téma, azoknak ajánlok két videót is:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése